İlişkilerimiz ve maddi konular ön planda

Maddi başlıklı konularda daha dikkatli hareket edelim. Kontrollü harcamalar veya ödemeler ya da tatil için çekilmesi gereken paralar ön planda.

Haberin Devamı

Aşk hayatımız, sevgi temalı ilişkilerimiz, güzellik estetik, sanat ve ekonomik başlıklı konularda bir taraftan sürprizler, hoşluklar, yenilikler yaşanırken diğer taraftan kıskançlık, aşırı sahiplenme, takıntılı düşünceler veya güç mücadeleleri ilişkilere zarar verebilir.
Günün olumsuz değil olumlu taraflarından yararlanmaya çalışalım.

KOÇ
Mükemmeli istemek ve aramak elbette güzel. Ancak sadece size iyi gelen işlere odaklanmalısınız. Hedeflerinize veya hayallerinize ulaşmak için nelere ihtiyacınız olduğunu belirleyip, ilerlemeniz sizin için en doğrusu olur.

BOĞA
Katılmak istediğiniz aktivite ya da grup çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunmanız yararlı olabilir. Yakın çevreniz bu anlamda size destek verebilir. Gerçekleri görmemekte ısrarcı olmanız ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Bazı kişiler size içinize sinmeyen işler yapmanız konusunda baskı yapabilirler. Kendinizi ve imajınızı böylesine bir duruma düşürmemeniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kibarca reddetmeyi ya da bertaraf etmeyi deneyebilirsiniz.

YENGEÇ
Bu ara evden çalışabilir ya da iş arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz işler yapabilirsiniz. Bu anlamda fırsatlarla dolu bir gün sizin için. Hırslı olmamın faydasını görebilirsiniz.

ASLAN
İstikrarsız ya da dengesiz bir tutum sergileyen kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu sürede size iyi geleceğini düşündüğünüz değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı üstlenin ve başkalarının desteğini beklemeyin.

BAŞAK
Şikâyet ve eleştirilere kulak vermeniz sizi bir o kadar çözüme ulaştırır. Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Dürüst ve şeffaf olmanız size daha sağlıklı bir iletişim ortamı sağlayacaktır.

TERAZİ
Sürekli iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi düzeltmeniz ve güçlendirmeniz gerekiyor. Öte yandan mevcut durumunuzla alakalı, hayatınıza keyif ve renk verecek değişiklikler yapmanız yararlı olabilir.

AKREP
Eski tanıdıklarınızla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar iletişim kurmanız bazı taşları yerine oturtabilir. Herkesi mutlu ve memnun etmeniz imkânsız. Dolayısıyla önce kendinize ve isteklerinize odaklanmalısınız.

Haberin Devamı

YAY
Yakın çevrenizle birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. İçinizden geçenleri açıkça söylerken, nazik olmayı da ihmal etmeyin. Öte yandan aklınıza takılan konular üzerinde daha derinlemesine araştırmanız yararlı olabilir.

OĞLAK
Eski dostlarınızla ya da önceden tanıdığınız kişilerle yeniden görüşebilirsiniz. Bazı hedeflerinizi ya da hayallerinizi aklına güvendiğiniz kişilerle paylaşmanız size farklı kapılar açabilir. Seçenekleriniz bugünlerde artabilir.

KOVA
Hümanist, objektif ve adaletli olmanız insanların fikirlerini sizinle açıkça paylaşmasını sağlıyor. Dolayısıyla, bu kişilerin fikir ve önerilerini kendi yararınız için kullanmayı deneyebilirsiniz. Yeniliklere açık günler.

Haberin Devamı


BALIK
Kafanızda bazı endişeler ve soru işaretleri var. Cevapları bulmak ve şüpheleri gidermek için daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir. Belirsizlikler veya güven problemi bazı kişilerle aranıza soğukluk girmesine neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları