Hoş gelişmeler, ilham veren fikirler

Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme veya toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz.
Dün de yazdığım gibi Uranüs’ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz.

KOÇ
Maddi, sağlıkla veya yapılacak anlaşmalarla ilgili konularda daha fazla konuşmalısınız. Gereken yerde gerekli cevapları vermelisiniz. Çok çalışmanız ve diğerleriyle iyi ilişkiler kurmanız gereken zamanlar.

BOĞA
Bazı kararlar alırken inatçılık yaparsanız duygusal anlamda birtakım bedeller ödeyebilirsiniz. Sinirlerinizi bozmaya çalışan kişilerin geleceğinize zarar vermesine izin vermemelisiniz.

İKİZLER
Açık fikirli olun ama söylenen her şeye inanmayın. Sizi yapmamanız gereken şeylere yönlendiren kişilere dur demeli, sizi güzel şeyler için motive eden yakınlarınızla ise vakit geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Olumlu bir yöne ilerliyor olmanız, bazı kişilerin size söylediği her şeyi yapacağınız anlamına gelmiyor. Mükemmel fikirleriniz var ve eğer sizi istediniz noktaya taşıyacağına inanıyorsanız, kendi bildiğiniz yolda devam etmelisiniz.

ASLAN
Geçmişte size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilginç maceralara atılabilirsiniz. Karmaşa ve karışıklıklardan kaçınmak istiyorsanız, istikrar çok önemli.

BAŞAK
Olaylara bakış açınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesi ve uzlaşmacı olması ya da bazı fikirlerin gerçeğe dönüşmesi için neden oluşturabilir. Daha fazla sosyalleşebilirsiniz.

TERAZİ
Dikkatlice dinlemeli ama fikirlerinizi hızla paylaşmamalısınız. Toplayacağınız bilgiler sayesinde doğru kararlar alabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinize dayanarak hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

AKREP
Yapacağınız konuşmalar yeni iş fırsatları yaratabilir. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler sizin yardımınıza gelebilirler veya sizin için sizin yanınızda olmak isteyebilirler. Romantik jestlerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Seyahatlere çıkmak veya iletişimi hızlandırmak için uygun günlerde değilsiniz. Ama yaşam tarzınızda değişiklikler yapmak için güzel günlerdesiniz. Doğru alanlarda mücadele etmelisiniz.

OĞLAK
Ev hayatınıza olumlu etkisi olacak planlar yapabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak, bazı zaferleri, hediyeleri veya jestleri akla getiren ya da iyi haberler alabileceğiniz günlerdesiniz. Fırsatlar kapıda, kapıyı açık tutun!

KOVA
Size iyi gelen şeylerle vakit geçirmelisiniz. Önemli değişiklikler yapmanıza etkisi olabilecek olaylara katılımda bulunmanız ön plana çıkmanızı veya ilerlemenize yardımı olabilecek kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Doğruları ya da gerçek fikirlerinizi açıklamamanız durumunda, karışıklıklar ve belirsizlikler ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi düzgün şekilde ortaya koymanın yollarını bulmalı ve iyi hissetmediğiniz konulardan uzak durmalısınız.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları