Endişeli gece saatleri

Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir.
Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veya işbirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkâr ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

 KOÇ

Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Düşünmeden hareket etmemenizde ve enerjinizi doğru kullanmanızda fayda var. Diğerlerini değiştirmeye çalışmak zaman kaybı ya da stres nedeni olabilir. Aşk hayatınızı ilgilendiren romantik planlar ya da sosyal anlamda hoş aktiviteler size iyi gelebilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Ekstra yük almaktan çekinmemeniz durumunda ilginç fırsatlar yüzünü gösterebilir. Diğerlerine yardım etmenin size de faydası olabilir. Sosyal sorumluluk faaliyetlerine ya da yardım amaçlı çalışmalara katılmanız durumunda değeriniz anlaşılabilir. Endişelerinizi ve fikirlerinizi dile getirmeniz bazı konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

İKİZLER
Özel amaçlarınızı veya kişisel gelişiminizi ilgilendiren konularda çalışmalarınızı sessizce sürdürmelisiniz. Kötü alışkanlıkları bırakmak için uygun günler. Olumlu destekler söz konusu değilse bazı ilişkilerin sorgulanmasında fayda var. Sırları iyi saklamak gerekebilir.

YENGEÇ
Ani hareketlerden ve ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Maddi anlamda sizden beklenenler artabilir veya ödemeler nedeniyle sıkılabilirsiniz. Başkalarının istekleri doğrultusunda para harcamanız gerekmiyor. Evinizi alışılmadık şekilde değerlendirebilir veya evde alışılmadık işler yapabilirsiniz.

ASLAN
Duygularınızı hızla veya açıkça paylaşmanız doğru olmayabilir. Konuşmak yerine eylemlerinizle kendinizi göstermenizde fayda var. Aşk hayatınız ve sosyal yaşamınız açısından olumlu günler. Ortak katılım gerektiren aktiviteler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir. Kendinizi enerjik hissediyorsunuz. Spora başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
İlgi alanlarınızı genişletmenizi sağlayacak veya evinizle ilgili bazı başlıkları olumlu etkileyebilecek bilgiler edinebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız ya da çok iyi olduğunuz konuları paraya çevirme yollarını bulabilirsiniz.

TERAZİ
Önemli ilişkilerinizi besleyerek hayatınızı daha iyi hale sokmanın yollarını bulabilirsiniz. Dış görünüşünüzü ya da imajınızı olumlu etkileyecek değişiklikler ya da romantik planlar yapabilirsiniz.

AKREP
Farklı seçeneklerinizi gösteren veya farklı tekliflerle gelen kişiler olabilir. Hangisi size daha cazip geliyorsa o yönde ilerlemelisiniz. Bazı konuların açık açık konuşulması veya herkesin fikrini özgürce dile getirebildiği ortamlar kiminle çalışabileceğinizi, kime güvenebileceğinizi ya da kimin yardımlarını alabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.
YAY
Evde daha fazla geçirmenizde fayda var. Bazı araç gereçlerinizi tamir ederek pek çok alanda daha fazla başarı elde edebilirsiniz ya da sevdiğiniz kişiler bu sürprizinizden etkilenebilirler. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş gelişmelere açık günler.

Haberin Devamı

OĞLAK
Evinizi, ailenizi veya komşularınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir. Fikirlerinizi daha fazla dile getirebilir ve olası çözüm yollarını araştırabilirsiniz. Bazı konularda fevri davranmak veya kabalaşmak yerine mantığı ön plana almanızda fayda var. Bu sayede insanları yanınıza çekmeniz daha kolay olacaktır.

KOVA
Size sunulan planları, stratejileri veya yeni bakış açılarını gözden geçirebilir, ortaya koyacağınız işlerin benzersiz olması için elinizden gelenden fazlasını ortaya koyabilirsiniz. Pişmanlık duymayacak şekilde ilerlemeniz çok daha iyi şeylerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ruhunuzu besliyor, enerjinizi daha da artırıyor.

Haberin Devamı


BALIK
Sizden beklentileri ya da talepleri olan kişiler sizi zorlayabilir. Eğer sizden bazı bilgilerin saklandığını veya arka planda başka hesaplar olduğunu düşünüyorsanız tedbirli olmanızda fayda var. Elinizi güçlü tutacak şekilde neler yapabileceğiniz veya neler sunabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Yazarın Tüm Yazıları