Aşırılıklardan kaçınmalıyız

Sabah saatlerinde ruhen kuvvetli hissediyor, karşımızdaki kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Seyahatler, kültürel faaliyetler, yabancılarla ilişkiler, farklı kültürlerle ilgili bilgi edinmek açısından verimli saatlerdeyiz.

Haberin Devamı


Ancak, 10.30 sonrasında gün genelinde hızımız biraz düşebilir. Yine de, Mars-Merkür etkileşimi düşünsel anlamda verimli, hızlı, işlerimizde düzeni ön plana alacağımız ve etkili konuşmalar yapabileceğimiz günde olduğumuzu gösteriyor.
Aşırı yeme içme, harcama, abartılı konuşma, fazla yorulma ve her konuda aşırılıklara kaçmakta türünde olaylardan kaçınalım.

 KOÇ
Konuşmak veya tepki vermek yerine karşınızdaki kişileri can kulağıyla dinlemenin faydasını görebileceğiniz hafta sonundasınız. Ancak bu şekilde gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

BOĞA
Bazı kişilerle yüzleşmek isteyebilir ya da yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak, yapılması gereken işlerinize odaklanmanız ani tartışmaları alevlendirmekten daha iyi olabilir. Aranızda yaş farkı olan kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER
Çok fazla anlamadığınız işler için kolları sıvamanın anlamı olmayabilir. İyi bildiğiniz ve kolaylıkla yerine getirebileceğiniz işlere ayırmanız gereken hafta sonu. Aşırı harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi yanıltmayın.

YENGEÇ
Bugünlerde, zamanınızı ve paranızı evinize, dekorasyona veya ailenize harcamanızda fayda var. Sadece gerçekten güvendiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz. Aksi takdirde maddi manevi olumsuz durumlar oluşabilir.

ASLAN
Değer verdiğiniz veya sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Kişisel bilgilerinizi, şifrelerinizi kimseyle paylaşmamanızda ve paranızı, değerli eşyalarınızı ya da önemsediğiniz duygularınızı korumanızda fayda var.

BAŞAK
Bu hafta sonu, aynı fikirleri paylaşmadığınız kişilerle duygusal gerilimler yaşanabilir. Herkesi memnun edebilecek çözümler üretmeye çalışmalı ve farklılıkları ortadan kaldırmaya çabalamalısınız.

TERAZİ
Başkaları yararına işler yapmak veya paralar harcamak yerine kendi kişisel gelişiminiz için yatırımlar yapmanın daha faydalı olduğu hafta sonu. Çok fazla güzel görünen şeyler yanıltıcı olabilir.

AKREP
Gereksiz yere sinirlenmenin bir faydası olmayacaktır. Önünüze bakmalı ve plan yapmalısınız. Bazı kararları doğru yönetebilmek veya yanlışları gidermek için doğru seçenekleri işaretlemeli ve disiplinli olmalısınız.

Haberin Devamı

YAY
Kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmemeli ve her duyduğunuza inanmamalısınız. Bu hafta sonu, yanıltıcı durumlar ve aldatıcı kişiler söz konusu olabilir. Aklınıza yatmayan şeylere onay vermemelisiniz.

OĞLAK
Maddi başlıklı konularda fırsatlar yakalayabilir veya ek gelirler elde etmenin yollarını arayabilirsiniz. Kulağa fazla hoş gelen tekliflerle karşılaşırsanız tedbirli ilerlemenizde fayda var.

KOVA
Başınıza buyruk ilerlemek yerine atacağınız adımlardan ve alacağınız kararlardan etkilenecek kişilerle fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Bu tavır, olası alınganlıkların önünü kesebilir.

BALIK
Kurallara uygun ilerlememeniz durumunda bazı hareketlerin sorumluluğu ağır olabilir veya çok fazla soru cevaplamak zorunda kalabilirsiniz. İthamlardan ya da sorulardan kaçmak için, gereğine uygun davranmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları