Ani tepkilerin zarar verebileceği süreç başlıyor

Haftanın ilk yarısında tam olarak anlaşılmayabilir ama ikinci yarısında önümüzdeki haftanın gergin etkileri yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başlayabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta sonu, Yay burcunda bir dolunayımız var. Etkilerini aslında önümüzdeki hafta yazmayı düşünüyorum, ama artık siz de biliyorsunuz. Dolunaylar +/- 5 gün etkilidir.
Aslında genel olarak gezegenlerin Boğa burcunda yerleşmiş olması Kovaları, Akrepleri ve Aslanları kısmen zorluyordu. Bu hafta ortasından itibaren ise, çift yönlü burçlar olan İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları (yükselen burçları bu burçlarda olanlar dahil) da biraz daha dikkatli hareket etmek veya konuşmak durumunda kalabilirler.
Zira mücadele gerektiren durumlar veya rekabet ortamları söz konusu olabilir.
Gerilimin çift yönlü burçlarda yaşanıyor olması genel anlamda yorumladığımızda ise neyin ne olduğunu anlamlandırmakta zorlanacağımız bir süreçte olduğumuza da işaret ediyor.
Saldırgan tavırlar, şiddet, yüzleşmek durumunda kalınan olaylar, asi tutumlar, sonlanma ve sonuçlanma başlıkları devrede...

Haberin Devamı


Burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.  Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Bu hafta, kendinize daha iyi bakma, diyete başlama, sağlıklı beslenme veya spor yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru veya bir sonraki hafta, uzaklardaki yakınlarla ilgili olaylar veya haberler gündeme gelebilir.

BOĞA
Aşk hayatınız açısından türlü hoşluklara açıksınız. Bazı kısıtlamaları ortadan kaldırabilir veya esnek düşünebilirseniz güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, bazı alanlarda imajınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

İKİZLER
Yeni şeyler öğrenme isteğiniz artıyor. Yeni kurslar, kitaplar, eğitimler gündeme gelebilir ya da farklı kültürlerden kişilerle fikir alışverişleriniz artabilir. Bu haftadan itibaren ikili ilişkilerinizde sonuçlanma enerjileri devrede.

YENGEÇ
Belli planları uygulamaya koyarak yaptıklarınızın takdir görmesini sağlayabilirsiniz. Ancak, belli noktalarda sorun yaşanırsa üstüne gitmemenizde fayda var. 21 Mayıs civarında, ilginç kaynaklar kanalıyla yaratıcılığınız artabilir.

ASLAN
Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Bazı kişilerden öğrenmek istediğiniz şeyleri öğrenebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Bu hafta, kendinizi ispat etme arzunuz artabilir. Başarısızlıktan korkabilirsiniz, ama herkese neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz. Ani tepkilerden veya ani kararlar almaktan kaçınmalı, tartışma ortamlarından uzak durmalısınız.

TERAZİ
Bu hafta, çekiciliğiniz artıyor. Size olan ilgiden memnun olabilirsiniz. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, yakın çevre ilişkileriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarındaki olaylar ön plana çıkıyor.

AKREP
Yeni fikirleriniz var ve yaratıcısınız ama fikirlerinizi önemli kişilerle paylaşmadan önce, iyi bir ön hazırlık ihtiyacınız yapmalısınız. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular ön planda.

Haberin Devamı

YAY
Çalışmalarınızın takdir edilmesini bekliyor olabilirsiniz ama diğerleri henüz yaptıklarınızı görecek durumda olmayabilirler. Sabırlı olun. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, ikili ilişkilerinizi ilgilendiren başlıklarda sonlanma enerjisi devrede.

OĞLAK
Bu hafta, kimseyi hafife almayın. Aleyhinize çalışan veya konuşan kişileri ortaya çıkarmanızda fayda olabilir. Güveninizi kötüye kullanan kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir. İmajınızı ilgilendiren konularda zorlanabilirsiniz.

KOVA
Kendinizi anlatmanız veya iletişim kurmak istediğiniz kişilere ulaşabilmeniz o kadar kolay olmayabilir. Bu durumda bazı konuları kendi kendinize halletme şansınızı kullanmalısınız. Sosyal çevrenizde problem de yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Kulağınıza gelen haberler veya hakkınızda yapılan konuşmalar sizi rahatsız edebilir. Hafta ortası civarında, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız yeri ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Önemli kararları ertelemenizde fayda var.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları