Akrep burcunda dolunay

Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir.

Haberin Devamı

Dolunayın Akrep’te olması nedeniyle 10 gün boyunca, görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir.
Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.
Sezgilerin yükselmesi, ısrarlar ve inatçı kişiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir.
Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir.
Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor.
Ülke olarak bakıldığında, ekonomiyi ilgilendiren olaylar ön planda. Toprak, tarım, güvenlik, işbirlikleri ve iş dünyası, cinsel suçlar, sanatla bağlantılı her şey ve bu başlıklarla bağlantılı çeşitli konular ön planda olabilir.
Esnek olmalıyız ama daha ciddi düşünmeye başlıyoruz.
Yardımlaşma duygularımızla göz doldurabiliriz.
Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün’ün olumlu görünümü dolunayı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkarabilir.
Dolunay en çok, özellikle Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları başta olmak üzere, her ayın 22–29 tarih aralığında doğmuş kişileri etkiliyor.
Haftaya Merkür ve Plüton arasındaki olumlu görünümünün etkisiyle başlıyoruz.
Önemli pozisyondaki kişiler tarafından desteklenebileceğimiz, bilgilendirilebileceğimiz, önemli yazışmalar veya ifade anlamında kendimizi en iyi şekilde gösterebileceğimiz olumlu etkiler altındayız.


AŞK HAYATI
VE SOSYAL YAŞAM SÜRPRİZLERE AÇIK!

Sevdiğimiz kişiler için kendimizden ödün vereceğimiz haftadayız. Venüs, Uranüs, Dolunay ve Neptün arasındaki görünümler, aşk hayatımızı canlandıracak, sosyal yaşamımıza renk getiren etkiler altında olduğumuzun işaretçisi!
İlginç teklifler, yeni aşklar, mevcut ilişkilerde sürprizler, yaratıcılık gerektiren konularda ve işlerde beklenmedik hoşluklar haftayı renklendirebilir!
Eski bağlantılar gündeme gelebilir ve bu alanlarda ilerleme görülebilir bir ihtimal.
İlişkilerde hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Ancak, Plüton’un açısı da düşünülürse, 19 Nisan civarı, inatçılık, kıskançlık türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.


MARS VE PLÜTON GERİ HAREKETE GEÇİYOR

Amaçlarımızı, hırslarımızı, enerjimizi ve savaşçı taraflarımızı temsil eden Mars gezegeni 2,5 ay sürecek geri hareketine bugün başlıyor. Bu süreçte yeni başlangıçlar yapılması durumunda istenilen sonuçları almak kolay olmayabilir.
Daha fazla içsel sorulara cevap arayabileceğimiz veya amaçlarımızı yeniden gözden geçireceğimiz bir süreçteyiz.
Ancak, geçmişte başlatılmış işler ve projeler için aynı şeyi söylemek çok kolay olmayabilir.
Bazı hedeflerimizde ne kadar gaza basarsak basalım, gayretlerimiz boşa gidiyor hissine kapılabileceğimiz bir süreç olacaktır.
Ancak, yeni alanlara açılmak yerine, mevcut iş ve projelerimize yoğunlaşmamız durumunda ise, evrenin “burada kal, düzenle ve ihtiyaçları karşıla” komutunu doğru kullanmış oluruz.
Mars, özellikle yöneticisi olduğu burçlar olan Koçlar ve Akrepler için bir rehavet ve tatil dönemine işaret ediyor.
Mars’ın Yay burcunda olması mart ayının ilk haftasından beri, hepimize yüksek enerji veriyor ve amaçlarımıza neden oluyordu.
Belki de bazılarımız nerede durması gerektiğini bile bilemiyor, hata üzerine hata yapıyordu.
Şimdi enerji düşmeye başlıyor.
İçe dönüyoruz.
Dinsel çatışmaların, ideolojik tartışmaların, hukuki problemlerin, medyayla bağlantılı problemlerin ve uluslararası sorunların nedenleri bu gezegen görünümleri aslında.
Geri giden Mars bugünlerde sancılı ve hırpalayıcı durumlar yaratabilir ama ilerleyen günlerde hız kestiği için, olaylara daha mantıklı yaklaşılması veya biraz ara verilmesi gerekliliğinin anlaşılmasını sağlayabilir.
Ancak, bir taraftan da içinden çıkılması zor durumlar, artan mücadele, ama bir türlü ilerleme sağlayamama veya yetersiz kalma türünde durumlarla uğraşılması da gerekebilir.
Plüton’un da geri harekete geçeceğini hesaba katarsak, Mars ve Plüton’un hırpalayıcı, güç savaşlarını, kirli veya gizli kapaklı işleri, yeraltına ait başlıkları ve saldırganlığı ön plana çıkartan etkileri önümüzdeki iki hafta içinde kendisini yoğun şekilde hissettirebilir.
30 Haziran’a kadar, yeni girişimlerde bulunmamamızda, karmaşık durumlar karşısında ani tepkiler vermekten kaçınmamızda fayda var.

 

KOÇ

Haberin Devamı

Maddi başlıklı konularda, yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sanatla bağlantılı kazançlar veya maddi getirisi olan yaratıcı fikirler söz konusu olabilir. Bu hafta, kendinize güveniniz tam ve bazı talep, istek ya da girişimlerinizi bu tarihlere alabilir, yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz. 22 Nisan civarı, ödemeler, banka hesapları, bütçeniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, alacak verecek meseleleri hassasiyet gerektiriyor. Ani, ama kısa süreli ilişkiler de olasılık dahilinde.

 

BOĞA

Haberin Devamı

Bugünlerde, beklenmedik yerlerden gelen destek ve yardımlar sizi sevindirebilir. İlişkilerinizde uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Ancak, sizden de bu anlamda bazı karşılıklar beklendiğini de unutmamalısınız.22 Nisan dolunayında evliliğiniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Stresli durumlar oluşabilir. Ancak aynı zamanda, yeni ve ani ilişkiler ya da mevcut ilişkileri ilgilendiren ani haberler, teklifler, heyecan verici durumlar veya davetler de gündeme gelebilir.,

 

İKİZLER

Yeni hobilere ilgi duyabilir, yeni kurslar, dersler, kitaplar veya seminerler kanalıyla yeni şeyler öğrenebilirsiniz. 22 Nisan dolunayında hassas diyaloglar yaşanabilir.İş hayatınızı, birlikte çalıştığınız kişileri, mesai arkadaşlarınızı veya işyerinizi ilgilendiren olaylar ön planda. Bazı işlerinizi tamamlayabilir, bitirilen projeler nedeniyle rahatlayabilirsiniz.Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda sonuç almanız daha kolay olabilir veya aradığınız cevapları bulabilirsiniz.

 

YENGEÇ

Haberin Devamı

Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken günlerdesiniz. 22 Nisan civarında, sizin için önemli veya uzun süreli işbirliği, ilişki veya ortaklıklarınızdan bazılarında sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilir, eğlenceli seyahatler yapabilir veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.Farklı kişiler ilginizi çekebilir ve yeni aşklar söz konusu olabilir. 

 

ASLAN

Bugünlerde, saygın kişilerden oluşan gruplara dahil olabilirsiniz. Bu kişiler sayesinde kafanızdaki şeyleri gerçekleştirebilir veya neler yapabileceğinizi herkesin görmesini sağlayabilirsiniz. Yeni teklifler söz konusu olabilir. Ya da üzerinde yoğunlaştığınız bir iş paraya çevrilebilir ve sizi kıskanan kişiler söz konusu olabilir. 22 Nisan civarında, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sonuçlanma enerjisi devrede ve bu başlıklara yoğunlaşabilirsiniz. İlişkilerde yenilikler de söz konusu. 

 

BAŞAK

Haberin Devamı

Bugünlerde, gayretlerinizin karşılığını gördüğünüz ve yepyeni alanlarda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz süreçtesiniz. Yaşanan onca aksilikten sonra her şeyin bu şekilde yoluna girdiğini görmek hoşunuza gidecek. Ancak, güç mücadeleleri ve ilişkilerde gerilim de söz konusu ve maddi açıdan risk almamak gerekiyor. 22 Nisan dolunayında, yayıncılık, medya, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hakim. Olgunlaştırdığınız işleriniz neticelenebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. 


TERZİ

Bugünlerde parlak fikirlerinize destek olmak isteyen kişiler olabilir. Ancak, arkadaşlarla yapılan işler ilginizi çekmediği için bu durumdan uzak kalabilirsiniz. 19 Nisan civarında özel hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ve ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. 22 Nisan dolunayı ise, maddi başlıklı konularda sonlanma veya neticelenme enerjilerini haber veriyor.Para girişi ya da çıkışı söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sürprizler ya da yeni aşklar ve yeni heyecanlar yaşanabilir. 

 

AKREP

Haberin Devamı

Bugünlerde, sizinle paylaşılan sırları ve bazı kişilerin itiraflarını sonsuza kadar saklamanız gerekebilir. İlişkilerinizde sakinliğinizi korumalı ve ani tepkiler vermemelisiniz. 22 Nisan dolunayı hayatınızla ilgili özel kararları devreye sokabilir. Sizin için çok önemli konularda sonuçlanmalar var. Bazı alanlarda yola yalnız devam etmek isteyebilirsiniz.
Aşk hayatınıza veya sosyal yaşamınıza heyecan gelebilir. Farklı çevreler ya da atmosferler ilginizi çekebilir. Yaratıcılık gerektiren işleriniz bazı kişilerin dikkatini çekebilir.

 

YAY

Bu hafta, bazı kişilerin anlamsız problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz saçma bulsanız da bu kişiler bu konuları kendilerine dert edebilirler maalesef.
22 Nisan dolunayı işle ilgili gizli olayları su yüzüne çıkarabilir. Problemlerin kaynağını anlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda ummadığınız şekilde, oldukça farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

 

OĞLAK

Bugünlerde, bazı ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Bu hafta, aşk hayatınız, hobileriniz, yaratıcılık gerektiren işleriniz ve çocuklarınızla ilgili başlıklar ön planda. Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor.

 

KOVA

Bugünlerde, ev ve aile başlıklı konularda daha fazla enerji harcamanız gerekiyor.
22 Nisan dolunayı, kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ve beklenmedik durumları ön plana çıkarabilir.
Yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz.

 

BALIK

Haftanın ilk günlerinde, sakinliğinizi koruyun ve tartışmalardan uzak durun. 21 Nisan civarında ise farklı şeyler denemek, farklı yerlere gitmek, rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. 22 Nisan civarında, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası konular, eğitim, hukuk, seyahatler, bilişim, ulaştırma, dış ticaret başlıklı alanlarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Toplu para girişleri ya da çıkışları söz konusu olabilir.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları