Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

Malumunuz, bu aralar yatıyoruz seçim, kalkıyoruz seçim. Dört gün sonra sandık başına giderek hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçimi için oy kullanacağız.

Haberin Devamı

Seçim için son viraja girilirken, milletvekili adayları da tam gaz seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylar sahada oldukları kadar sosyal medyada da aktifler. Caddede, sokakta, pazarda, kahvede, tarlada, lokantada, parkta, metroda... Vatandaşa ulaşabilmek için her yerdeler. Ankara’nın üç seçim bölgesindeki adaylar arasında genç isimler de var. Bu hafta sosyal medyada kalmasın diyerek köşemde sosyal medyada dikkatimi çeken genç adaylara yer vermek istedim. İlginç paylaşımlarla da karşılaştım.

 

 EN GENÇ ADAY 7’DEN 70’E HERKESLE

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Zehranur Aydemir, partinin en genç milletvekili adaylarından. 25 yaşındaki Aydemir, yüz yüze yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor ve sosyal medya hesabından renkli paylaşımlar yapıyor. Bindiği bir okul servisinde minikleri oyuncakla memnun eden Aydemir hem bu kareyi hem de gittiği bir evde teyzelerle çektirdiği başka bir kareyi birlikte paylaştı ve “7’den 70’e” notunu düştü. Yaşlı bir amcayı dinleyen Zehranur Aydemir, bu kareyi de “Tecrübe konuştu, biz de dinledik” diyerek paylaştı. Aydemir’in sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşımları oldukça beğeni alıyor. Genç adayın her gittiği ziyaretten yeni ve farklı kareler ve paylaşımlar da gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

 

 DÜNYA ŞAMPİYONU TEKVANDOCU DA SAHADA

Ankara’daki genç adaylar arasında başarılı bir sporcu da var. 28 yaşındaki dünya şampiyonu tekvandocu İrem Yaman şimdilerde CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

Haberin Devamı

Tekvandoda rakiplerini yenip altın madalyalar kazanan milli tekvandocu Yaman bir dönem birincilik kürsüsüne çıktığı gibi bu aralar da seçim otobüsü üzerine çıkıp konuşmalar yapıyor. Seçim çalışmalarından detayları da sosyal medya hesabından paylaşıyor. Seçilmesi halinde yapacaklarını ve projelerini kısa videolarla anlatan İrem Yaman geçenlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk E-Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılıştan sonra bilgisayar başına geçen ve performansını gösteren Yaman paylaşımına, “E-Spor merkezi Çubuk halkına hayırlı olsun. Her türlü spor ve sporcuya destek olmak için ben buradayım” notunu düştü. İrem Yaman seçim bölgesinde çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor.

Haberin Devamı

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

 

GENÇ FİLOLOGTAN YOĞUN ZİYARETLER

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Funda Gülerer, partisinin genç adaylarından. 36 yaşındaki Gülerer’in mesleği filolog. Funda Gülerer de seçim bölgesinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Ziyaretlerini ve seçim çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşan Gülerer, paylaşımlarında, “Yolumuz aydınlık, yolumuz uzun, sesiniz olmaya geliyoruz. Her şey paylaştıkça çoğalır” mesajı veriyor.

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

Huzurevinden esnaflara, gençlerden pazarlara kadar farklı ziyaretler gerçekleştiren Funda Gülerer hem vatandaşın taleplerini dinliyor not alıyor hem de partisine ve kendisine oy istiyor. Gülerer saha çalışmalarında MHP’nin bozkurt işaretini de yapmayı ihmal etmiyor ve bunları da sosyal medyadan paylaşıyor.

 

Haberin Devamı

 TOFAŞ’A BİNİP SEÇMENLERE GİDEN ADAY

İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Koca 29 yaşında. Doğma büyüme Sincanlı olan Koca da sosyal medyada renkli paylaşım yapan isimlerden.

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

Sarı ve mavi kazak giyen Koca, Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçlarını kaçırmıyor. Eryaman’da gençlerin yoğun tercih ettiği bir alışveriş merkezine giden Koca bu ziyareti için, “Her zaman kahve içmeye geldiğim yere bugün oy istemek için geldim” paylaşımı yaptı. Koca’nın en dikkat çeken paylaşımlarından birisi de Tofaş arabalara ilgi duyan bir grupla buluşmaya giderken kendisinin de Tofaş kullanarak gitmesi oldu. Koca, direksiyondaki görüntüsünü, “Tofaş ekibi ile buluşmaya gidiyoruz” diyerek paylaştı. Bu arada Sincan’da Kanatlı Hayvan Severler Derneği olduğunu da yine Koca’nın paylaşımıyla öğrendik. Koca bu ziyaret için de “Sincan kanatlı hayvan severler derneğini ziyaret edip, 14 Mayıs seçimlerinde desteklerini istedik. Desteklerini bizden eksik etmeyen hayvan sevenlerimize teşekkür ederiz” notunu düştü.

Haberin Devamı

Genç adaylardan dikkat çeken paylaşımlar

 

 BARIŞ İÇİNDE YARIŞ OLSUN

Dört farklı partiden dört farklı genç adayın seçim çalışmalarından ayrıntılar ve sosyal medya paylaşımları böyle. Elbette diğer genç adaylar da Ankara’da listelerde yer alıyor. Hepsine yer verebilmek zor ancak hepsine başarılar dilemek kolay. Barış içinde yarışın olduğu bir seçim dileğiyle, tüm Ankara adaylarına başarılar..

Yazarın Tüm Yazıları