Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor

Hürriyet Bursa gazetesi okurlarımızdan olan bir grup Harmancık ilçesi sakini üzüntülerini şöyle dile getiriyor:

Haberin Devamı

 

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
“İshaklar Köyü sakinleriyiz. Köy mezarlığımızı çeviren duvar, iki yıl önce Büyükşehir Belediyesi’nce ‘yenisini yapacağız’ diye yıkılmıştı. Aradan geçen iki yıla rağmen ne duvarımızın yenisi örüldü ne de yıkılan duvarın akıbeti görüldü! Defnini yeni yaptığımız cenazelerimiz mezarlığın çevresinin korunaksız olması sebebiyle yabani hayvanların saldırısına uğruyor. Biz de defnettiğimiz cenazelerimizi yabani hayvanların saldırısından korumak için mezarların üstlerini çalı çırpı ve dikenli otlarla kaplıyoruz. Mademki yenisini yapmayacaktınız öyleyse neden eski duvarlarımızı yıktınız? Büyükşehir Belediyesi’ni arayıp ‘bu duvarları yıkın’ deseydik yıktırmayı asla başaramazdık! Çok iyi iş yaptınız. Tebrik ediyoruz!”

Haberin Devamı

HANGİ GEZEGENİN MAHSULLERİSİNİZ!

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
Daha geçen haftaydı. Bizler yazmaya ve yayımlamaya dahi utansak ‘Bu manzarada stres atılır mı?’ başlıklı yayımımızda (03 Aralık 2020 tarihli köşemde) Osmangazi ilçesinde bulunan Gündoğdu Mahallesi çevresinin de çöplüğe dönüştürülmesiyle alakalı olan utanç verici acımızı yayımlamıştık. Sonrasında yine Hızır gibi yetişen Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Memiş Memiş’in kıymetli ekibi yüzlerce kilo çöpü toplamıştı. Derken yeni bir e-posta ve ayrı bir acı daha… Bu kez adres; Nilüfer ilçesinde bulunan Kayapa Barajı çevresindendi. Canlarımızı ve geleceğimizi kirleten eyyy zalim yaratıklar! Siz hangi gezegenin mahsullerisiniz?

SİZLER İNSAN OLAMAZSINIZ…

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
Okurlarımızdan Miray Sılacı, “Sizler insan olamazsınız…” diyor. Kesinlikle katılıyorum size Gaye Sılacı. Ve; “Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi Gökmen Sokak Miray Suites No. 7 önünü çöp konteyneri olarak gören varlıklara bir çift sözüm var. Sizler insan olamazsınız!” Nilüfer Belediyesi’nin dikkatlerine. Yoksa orası da kent çöplüğü kategorisinde yarışmaya aday olabilir!

Haberin Devamı

TELEFONLA KONUŞMA…

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
Okurlarımızdan gıda mühendisi Alev Uymaz, şikâyetini şöyle aktarıyor. Özetimle: “Tarih 03 Aralık 2020 saat 11.21’de 16 M 00197 plakalı özel halk otobüsüne bindim. Araç sürücüsü bir yandan aracı sürme başarısı gösterirken diğer yandan da telefon kullanma yeteneğiyle farkına fark katıyordu!”
Ne olur yapmayın, kurallara neden uymazsınız ki? Bursa Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün ve BURULAŞ’ın dikkatlerine.

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ENGELLİ RAMPASINDAKİ ENGEL ONARILDI

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
BAKALIM KİM ONARACAK başlığımla yayımlamış olduğumuz (Millet Bahçesi önü) yılların sorunu olan engelli rampasındaki engelin yayımızdan onarılmış olduğunu gördüm. Kim onardıysa sağ olsun. Teşekkür ediyorum!

Haberin Devamı

İLGİLİ ALAN TEMİZLENDİ

Yabani hayvanlar mezar yağmalıyor
BU MANZARADA STRES Mİ ATILIR başlıklı yayımızla birlikte aynı gün içinde Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri çalışanın (8 personel ve bir kamyon) ilgili alanı tertemiz yaptıkları bilgisini aldım. Temizlik konusunda mükemmel hassas davranan Osmangazi Temizlik İşleri Müdürü Memiş Memiş; iyi ki varsınız… Size ve kıymetli çalışma arkadaşlarınıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Çalışma anınıza şahit olan video kaydınız ve fotoğraflarınız için de sağ olunuz.

Yazarın Tüm Yazıları