Tahsilat tamam ama hizmet nerede?

Hürriyet Bursa gazetesi okuru olan basın mensubu Burak Türker’in de isyanı var UEDAŞ’a... Bakınız isyanını nasıl dile getirmiş:

Haberin Devamı

Tahsilat tamam ama hizmet nerede

“YOĞUN ve yorucu olmasıyla alakalı olarak yorgun halde bitirdiğim her mesaim sonrasında ikametim olan Mudanya’daki evime atıyorum kendimi. Bazı zamanlar da stresimi boşaltma anlamında Mudanya Sahili’nde bisikletimle şöyle bir tur atayım diyorum. Ancak ne hikmetse sahilimizde; Mudanya dolgu alanı ve Demirhane olarak bilinen alan arası zifiri karanlık! Hem de aylardır...
Tahsilat tamam ama hizmet nerede

Şahit olarak da üç beş kare fotoğraf çektim! Tarih 7 Mayıs 2022’yi, saat de 21.32’yi gösteriyordu. Üstelik fotoğraflarımı profesyonel fotoğraf makinesiyle çekmiştim. UEDAŞ, nasıl bir iştir bu böyle arkadaş? Fatura tahsilatında şimşek, hizmete gelince gevşek! Çok merak ediyorum bu işler ne zaman gündemlerimizden düşecek? Saygılarımla...”

Haberin Devamı

YOLCU BEKLEME KABİNLERİ YOK!

Tahsilat tamam ama hizmet nerede

ADINI ‘vatandaş’ olarak belirtmemi rica eden okurumuzun e-postasını özetimle aktarıyorum: “Atatürk Caddesi üzerindeki belediye otobüs duraklarının yolcu bekleme kabinleri yok. Biz de bu sebepten dolayı yağmurlu günlerde durakları terk ederek esnafların kullanım alanına hizmet veren pasajlara girmek zorunda kalıyoruz. Konuya sadece yağmur örneğimle vurgu yaptım. Çünkü bakarsınız bu vurgumla dikkat çekmeyi, yani insani hizmeti almayı başarmışız!”

Tahsilat tamam ama hizmet nerede

Vatandaş haklı. BURULAŞ’ın dikkatlerine...

ASFALT ÜSTÜNE ASFALT!

Tahsilat tamam ama hizmet nerede

OKURLARIMIZDAN Makine Ressamı Ergin Otacı, “Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi General Şükrü Naili Caddesi’nin asfaltı geçtiğimiz ay yenilenmişti. Derken yenilenen asfaltın NO:2/A önüne denk düşen kısmı, atılan asfaltın soğuması dahi beklenilmeden tekrar kazılmıştı. Sonrası mı? Elbette öylece bırakıldı. Kadere bakın!” diyor.

Haberin Devamı

TABELAYA DA EL ATIN!

Biz kadere bakıyoruz kader de bize bakıyor Ergin Otacı! Kıymetli yetkililer! Niyet eder de oraya yama atmaya giderseniz bir ricam olacak sizlerden. Caddenin tabelasını yazan kişi ve yazılanı onaylayan yetkililer de Türkçe derslerinde pek başarılı değildi sanırım! Diyorum ki milli kahramanımız ve Kurtuluş Savaşı komutanlarımızdan olan generalimizin ismini imla kurallarına uygun olarak yazarak güncelleseniz diyorum...

NAZARLIK OLMAZSA OLMAZ!

Tahsilat tamam ama hizmet nerede

HÜRRİYET Bursa gazetesi okuru hattat Recep Ulaş, diyor ki: “Yıldırım ilçesi sınırlarında bulunan Tarihi Yeşil Medrese / Bursa Türk İslam Eserleri Müzesi (15. Yüzyıl) 2 Aralık 2016 tarihinde tadilatı için kapatılmıştı. Daha sonra da 24 Aralık 2020 tarihinde ziyaretlerimize açılmıştı. Emekleri geçenlere çok teşekkür ediyorum. Her kişi burasını ziyaret etmeli. Cidden çok güzel değerler var, müze içindeki odalarda... Bu esnada nazarlık olmazsa olmaz ya! İşte onu da unutmamışlar. Müze duvarına çakılan cadde tabelasını oraya layık gören yetkiliye hayran kaldım desem; yanlış anlaşılır mıyım acaba(!)”

Yazarın Tüm Yazıları