Sesimizi kime duyuracağız!

Adının açıklanmasını istemeyen Hürriyet Bursa gazetesi okuru, özetimle şikayetini şöyle dile getiriyor:

Haberin Devamı

Sesimizi kime duyuracağız

“Bizler Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi 326 NO’lu Sokak sakiniyiz. Fotoğraflarımda gördüğünüz dağınıklık 5 numara önündedir. Burasını sekiz ay önce kazdılar. Kazı üstatları kazdıkları alana bir şeyler döşedikten sonra yangından mal kaçırır gibi pılılarını pırtılarını toplayarak sırra kadem basmışlardı!"

Sesimizi kime duyuracağız

"Darmaduman edilen yerin toplanması için bildiğimiz kurumların tamamına ve de Gemlik Belediyesi’ne başvurmuştuk! Hem de kaç kez... Burada kazı mı olmuş diye gelip bakan bile olmadı. Yani gaipten birileri geldi ve burasını kazdıktan sonra buhar olup gitti! Sesimizi kime ve nasıl duyuracağız? Birisi böyle bir şeyi anlatsa inanın inanmazdık” diyor.
Gemlik Belediyesi’nin önem ve dikkatlerine; gaipten gelmişler ve sonra buhar olup gitmişler!

Haberin Devamı

BİRİNE ZARAR VERSİN DİYE Mİ BIRAKTINIZ?

Sesimizi kime duyuracağız

HÜRRİYET Bursa gazetesi okuru Işıl Gencer, diyor ki: “Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena Stadyumu’nu da (Bursa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yanı) gören kaldırımdaki sorumsuzluğa dikkat çekmek istiyorum. Yapımı bitip hizmete açılan kaldırımın ortasında bırakılan sivri uçlu inşaat demirinin bizlere zarar vermesi için bırakıldığını iddia ediyorum. Aksini düşünecek biri varsa söylesin. Bu demir birimizin ayağına girince yanan canın hesabını kim verecek? Bunu bırakan insan olamaz. Allah bizlere yardımcı olsun!”

NE İŞ YAPARLAR!

Işıl Gencer, size katılıyorum. Böylesi rezaleti ilk gördüm. İnanın sinirimden deliye döndüm. Çünkü hepimizin bir ailesi var ve bir an evlatlarımın bu demire bastıklarını düşündüm... Yapılanları anlamış değilim Ancak asıl anlamadığım husus şu ki; işi yapan işçiyi denetleyen denetçiler, denetçileri denetleyen şefler, şefleri denetleyen müdürler, müdürleri denetleyen başkanlar ne iş yaparlar?

Haberin Devamı

UEDAŞ NEDEN SESSİZ!

Sesimizi kime duyuracağız

İNŞAAT teknikeri Halil Uslu, bakınız ne diyor: “Bursa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD Eğitim Merkezi önünde acil bir durum var! Hani, ‘Tehlikeyi uzakta arama’ diye bir söz vardır ya... İşte bu söz tam da bunu anlatıyor. Benzeri konulara vakıf olan birisi olarak AFAD’a şu tavsiyede bulunmak isterim. Sizler bize lazımsınız. İlgili tehlikeye sakın müdahil olmayın. Tehlikenin sahibi olan UEDAŞ’a durumu bildirin!”
Ardı arkası bitmeyen ölüm tehlikesi şikâyetleri geliyor ve UEDAŞ bu konuda sessiz / ilgisiz olmayı tercih ediyor. Helal olsun!

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARTMAK

Sesimizi kime duyuracağız

ADININ açıklanmasını istemeyen okurumuz, “Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Mahmudiye Caddesi No. 25 önündeki kaldırımda özel bir hastanenin reklamını yapan sivri uçlu demir levha var. Bu levha baş ve omuz seviyendedir. ‘Kaş yaparken göz çıkarmak’ böyle bir şey olsa gerek. İşte o durum tam da burada mevcut. Hastane yönetimini ve buna izin veren belediye yönetimini çok tebrik ediyorum!” diyor.
Göze gelmediği müddetçe sıkıntı yok. Nasıl olsa hastane dibinde!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ESNAF TARAFINDAN ATILDI

Sesimizi kime duyuracağız

‘YAKIŞIYORSA sözümüz yok‘ başlıklı yayımımızdaki (BURULAŞ - Asker Hastanesi Durağı) nahoş olan oturma takımının civar esnafınca atıldığı bilgisini aldım! İşleri çok yoğun olan BURULAŞ’a verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum esnaf kardeşlerim.

Yazarın Tüm Yazıları