Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

Okurlarımızdan Şentürk Apartmanı Yöneticisi Neşenur Doğu ve Hürriyet Bursa gazetesi abonesi kalite kontrol baş denetçisi Kadri Aksoy özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

“Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi sakiniyiz. Mahallemizin en sessiz ve en sakin sokaklarından biri olan Posta Sokak’taki 30 yıllık Nasreddin Hoca Çocuk Eğlence Parkı’ndaki çocuk oyun aletlerinin ve oturma banklarının belediye ekiplerince yangından mal kaçırır gibi toplanması karşısında donduk kaldık! Apartmanımıza ait olan bu 259 metre karelik çok kıymetli arsa 1983 yılında belediyemize ÇOCUK PARKI YAPILAMASI KARŞILIĞINDA bağışlanmıştır."

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

MUHATAP BULUNAMIYOR

Haberin Devamı

"Duyduğumuza göre belediyemizin bu alanı sattığı bilgileri konuşuluyor. Bunu da teyit etmek için Osmangazi Belediyesi’nde parklardan sorumlu olan Cahide Hanım’a ulaşmaya çalışıyoruz. Fakat muhatabımız sekreterden öte gidemiyor maalesef. Başkan Mustafa Dündar’a ulaşmaya kalksak bu zaten hayal ötesi! 12 Ocak 2021 de sokak sakinleri olarak eylem yapacağız. Parkımızı geri istiyoruz. Parkımızı vermezseniz arsamızı geri istiyoruz. Biz o oyun alanını da oluştururuz.”

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

Neşenur Doğru ve Kadri Aksoy’un oluşturdukları e-postada 63 sokak sakininin de imzası var. Fotoğraflar üzücü duruma şahit. Dolayısıyla; iddia doğruysa gerçekten çok yazık…

 RAHATSIZ OLDUĞU ŞEYE BAKIN!

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi endüstri mühendisi Sanem Selen: “Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fırat Sokak girişine yığılan toprak ve molozun görüntüsü beni rahatsız ediyor. Diyeceğim bundan ibarettir. Ben rahatsız oluyorum!” diyor. Ben de diyorum ki “Rahatsız olduğunuz şeye bakın!” Hiç böyle bir şeyden rahatsızlık duyulur mu... Her yer beton olmuş siz topraktan şikaelt ediyorsunuz(!)

 

Haberin Devamı

DÜŞÜREN KULE BAŞI!

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız
Okurlarımızdan Bülent Yakıcı, şöyle diyor: “Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Durak Sokak (Osmangazi Belediyesi karşısı / İstasyon Bahar Eczanesi önü) girişindeki BUSKİ’ye ait olan kule başına takılmam sonucu düştüm. Hakkımı helal etmiyorum.”
Çok büyük geçmiş olsun Bülent Yakıcı. Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve Osmangazi Belediyesi’nin dikkatlerine!

 

ZİYANKÂRLAR ORADA DA İŞ BAŞINDA!

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

Okurlarımızdan Engin Atayan, diyor ki: “Yıldırım ilçesi sorumluluğunda olan Zeyniler Mahallesi (Köy) yolu çok tehlikeli dönemeçleriyle de dikkat çekicidir. Bu tehlikeleri araç sürücülerine göstermek için dikilen Tehlikeli Viraj Yön Levhaları bazı ziyankârlarca yakılmıştır. İlgilileri bu konuda bilgilendirmek istedim. Saygılarımla.”
Sevgili Yıldırım Belediyesisorumlusu siz değilsiniz; ama bu işi çözse çözse siz çözersiniz. Yardımlarınız bekleniyor…

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Nasreddin Hoca için eylem yapacağız

Yaptığım kontroller neticesinde ÇİFT BAŞLI KOBRA YA ISIRIRSA başlıklı yayımımızda bahsi geçen (Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi No. 117 önü) çok riskli oluşuma kobra sahiplerinin müdahale etmiş olduklarını gördüm. İlgililere teşekkür ediyorum!

Yazarın Tüm Yazıları