Yıldızlardan iyilik zinciri

SMA hastası bir çocuğun tedavisi için Instagram’da “iyilik zinciri” başlatıldı. Tedavi için gereken 6 milyon TL’nin toplanması için ünlü oyuncular seferber oldu. İlk adım da Demet Özdemir’den geldi. Ünlü oyuncu Balmain marka elbisesini kampanya yararına açık artırmayla satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Yıldızlardan iyilik zinciri


Güzel oyuncu Demet Özdemir, kampanya için ilk adımı attı ve manevi değeri yüksek bir elbiseyi açık artırmaya çıkarttı.
Pantene markasının yüzü olarak katıldığı ilk lansmanda giydiği Balmain elbisesini kampanya yararına satışa çıkartan Özdemir, “İnşallah güzel bir rakama satılır elbisem” diye temennide bulundu.
Yıldızlardan iyilik zinciri
İyilik zincirinin ilk halkasını oluşturan oyuncu, bir video hazırlayarak tüm sanatçı dostlarına seslenerek, kampanyaya katılmaları için çağrı yapacak.
Yüzü kadar kalbi de güzel yıldızın iyilik hareketini ben de ayakta alkışlıyorum.
Şöhretini toplumun iyiliğine adayarak, herkese ilham olmaya devam ediyor.

İstanbul’a dönmemeye yemin etmiş

Sahnelerin süper starı Ajda Pekkan koronavirüs tedbirleri ciddiye alan sanatçılarımızdan. Yaz ayı içinde hayranları ile çeşitli aktivitelerde buluşsa da koronavirüs tedbirlerinden asla taviz vermemiş.
Yıldızlardan iyilik zinciri
Yazı Bodrum’daki evinde kardeşi Semiramis Pekkan ve dostları ile geçiren Ajda Hanım, hayatının en uzun yaz tatilini koronavirüs sayesinde yaşamış. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen süper star birkaç gün içinde işlerini halledip apar topar İstanbul’dan ayrılmış. Kışı Bodrum’da geçirecek olan Ajda Hanım Bodrum’da çok mutluymuş.
Yıldızlardan iyilik zinciri
Âşık olduğu İstanbul’dan ilk defa bu kadar çok soğuduğu söylenen Pekkan, Bodrum’un sakin yaşamını çok sevmiş. İstanbul’a dönmemeye yemin eden Ajda Hanım’ın Bodrum’u terk etmeye niyeti yok.

Haberin Devamı

Önce anlaştılar, sonra boşandılar

Ali Gürsoy ve Melis Çiftçi’nin 12 yıllık evliliği önceki gün resmen sona erdi. Bir yıldır ayrı yaşayan çift, mart ayında boşanmak için mahkemeye başvurmuş ancak aralarındaki sorunları çözüme kavuşturamadıkları için boşanma gerçekleşememişti.
Yıldızlardan iyilik zinciri
En son Ali Gürsoy’dan alacağı için, Ergun-Ayşe Gürsoy çiftinin evine haciz memurlarını gönderen Melis Çiftçi, herkesi şaşkına uğratmış hem aile hem de arkadaş çevresinde eleştirilmişti.
Bunun üzerine savaş baltalarını gömmeye karar veren eski eşler, birbirlerinden karşılıklı olarak bir şey talep etmeden tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Ali Gürsoy’un, anneleriyle kalacak olan iki çocuğunun masrafını üstleneceğini öğrendim...
Yıldızlardan iyilik zinciri

Yabancı ortak geldi

Haberin Devamı

Kimyadan-gıdaya, teknik tekstilden-bağlantı elemanlarına, inşaattan-denizciliğe kadar birçok sektörde faaliyet gösteren Tezman Holding A.Ş., Seljel’e yabancı ortak almış.
Tezman Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tezman, Balıkesir’de bulunan Türkiye’nin ilk jelatin üreticisi Seljel için dünya devi Gelita ile anlaşma imzaladı.
Almanlarla şirket evliliği yapan Erol Tezman, şirketin yüzde 65’ini Gelita’ya verdi. Şirket, hem Almanya’nın sığır jelatini ihtiyacını hem de dünyanın artan helal sığır jelatini talebini Türkiye üzerinden karşılayacak.
Yıldızlardan iyilik zinciri

Yazarın Tüm Yazıları