Ukrayna’ya destek için şarkı yaptı

Mehmet Birgen’in Ukraynalı eşi Diana Birgen, Rusya’yla savaşan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri için şarkı yaparak, 10 aydır savaşan askerlere moral desteği verdi.

Haberin Devamı

Bodrum’daki yüzen disko Catamaran’ın sahibi Mehmet Birgen’in Ukraynalı eşi Diana Birgen, halkına destek için şarkıcı oldu. 2016’da 12 yıllık eşi Dilek Birgen’den boşanan Mehmet Birgen, gönlünü eski Ukrayna Güzeli Diana Osypenko’ya kaptırmıştı. Kısa bir flörtün ardından geçtiğimiz yıl nikâh masasına oturan çift, aralarındaki 45 yaş farkla adından söz ettirmişti.

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

Diana Birgen, Rusya savaşı nedeniyle zor günler geçiren halkı için Türkiye’de yardım seferberliği sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, UNICEF, Kızılay ve Ukrayna Türkiye Büyükelçiliği’nin düzenlediği toplantıda bir konuşma yapan Birgen, Türkiye’ye göçmek zorunda kalan Ukraynalıların sorunlarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

Birgen, bir tane de rap şarkısı yayınlayarak, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne moral desteği verdi. Kendi yazıp bestelediği şarkıya klip de çeken Diana Birgen, klibi Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin milli gününde yayına koydu. Mehmet Birgen de eşinin klibini sosyal medya hesabında paylaşarak duyurusunu yaptı. 

Yeni proje geliyor

Kemal Doğulu, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi.

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

Yakın arkadaşı iş insanı Metin Akay ile birlikte objektiflere poz veren Doğulu, “Emshape Vadistanbul’un sahibi Metin Akay ile projemiz var. İnsanların operasyondan sonra mutluluğunu dijitale yansıtmak istiyoruz” diyerek yeni dijital projesinin yolda olduğunun sinyalini verdi.

Sezonu festivalle açıyor

Türkiye’nin gözde kayak merkezi Erciyes’in popüler otellerinden DAS 3917, heyecanla beklenen yeni sezonu “DAS Wintermania” festivaliyle açıyor.

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

Haberin Devamı

 Bugün başlayacak ve 18 Aralık’a kadar devam edecek festival kapsamında ünlü DJ’ler 3 gün boyunca setin başında olacak. Otel; Cielo, Drumstone, DJ Pappa, Murat Tokuz, OA Music, Orkun Bozdemir, Saruu gibi isimlerle kayak sezonuna iddialı bir giriş yapacak.

Tarihi hamamda sergi

Bugün hayatta olmayan ünlü heykeltıraş İrfan Korkmazlar’ın yarattığı atölye fikri, günümüzde İstanbul Arnavutköy’deki Meercat Sanat Atölyesi’nde sanatçının eşi Zehra Korkmazlar’ın hocalığında ve önderliğinde sürdürülüyor.

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

Heykel tutkunu 13 sanatçı kadının katıldığı atölye çalışmalarında ortaya çıkan eserler ise “İÇİÇE” başlığı altında Ortaköy’deki Hüsrev Kethüda Hamamı’nda beğeniye sunuldu. Sanat galerisi olarak hizmet veren tarihi hamamdaki heykel sergisi, sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

55’inci yılını kutladı

Miami’den döner dönmez ayağımın tozuyla Asmalımescit’teki Şahin Lokantası’nın 55’inci yıldönümü için düzenlenen yemeğe katıldım.

Ukrayna’ya destek  için şarkı yaptı

1967’de kurulan ve bugüne kadar The Guardian, The New York Times gibi dünyanın önde gelen gazetelerinde adından bahsettiren tarihi lokanta, yenilenen yüzüyle hizmete vermeye başladı. Oyuncu ve aynı zamanda Gergedan Yapım’ın sahibi olan Cengiz Şahin, aile lokantasını yenilemek için uzun süre uğraşmış. Şahin, birçok ünlü ismin ve CEO’ların da uğrak noktası olan mekânı 2023’ün son çeyreğinde Londra ve Berlin’de de açmayı hedefliyor.

Yazarın Tüm Yazıları