Eski sevgiliden yeni sevgiliye onay

Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, 2017 yılında The House Cafe’lerin ortaklarından Tuna Aksu ile flört etmiş, çift bir yılın ardından ayrılmıştı.

Haberin Devamı

 

Ancak ikili meğer o günden sonra yakın dost kalmış. Hatta o kadar yakınlar ki, Esmersoy geçtiğimiz perşembe günü Tuna Aksu’nun yeni sevgilisi Pınar Tuğcu ile tanışmış!

Eski sevgiliden yeni sevgiliye onayAksu ve yeni sevgilisiyle Bebek Otel’de yemek yiyen Esmersoy, duyduğuma göre Pınar Hanım’ı çok sevmiş.

Eski sevgiliden yeni sevgiliye onay

Kadınlar Günü ziyareti

Medikal Estetik doktoru Cansen Yeni, Etiler’de bulunan muayenehanesinde yakın dostlarını ağırladı.

Eski sevgiliden yeni sevgiliye onay8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için kendisini ziyarete gelen isimler arasında İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Sare Aydın, Beyaz Butik sahibi Hacer Özil, Betül Boy Zafer, Nilhan Değer, Prof. Dr. Nurgül Keser, Pınar Aydinç, İlker Türkeri ve Özlem Özkan vardı. Cansen Yeni, yakın dostlarıyla birlikte kahve içip sohbet ettikten sonra fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Onlar ilham verdi Beymen tasarladı

Beymen, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle gerçekleştirilen “Hayallerim Kadar Güçlüyüm” projesiyle yine adından söz ettiriyor! Dünyada ve Türkiye’de başarılarıyla kendi alanlarında fark yaratmış 33 kadının mesajlarını içeren tişört koleksiyonu beğeni topladı.

Eski sevgiliden yeni sevgiliye onayLeyla Alaton’dan Aslı Ekşioğlu’na, Burcu Esmersoy’dan Zeynep Fadıllıoğlu’na, Altın Mimir’den Rezzan Benardete’ye başarılarıyla fark yaratmış tasarımcı, sanatçı, sporcu, doktor, gazeteci, iş insanı gibi farklı sektörlerden kadınlar gönüllü olarak projede yer aldı. Tasarlanan özel koleksiyon, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genç Kadın Fonu’na destek amacıyla önceki gün satışa sunuldu.

Eski sevgiliden yeni sevgiliye onay

Yazarın Tüm Yazıları