Kazadan 3 gün önce çekildi!

Vuslat Doğan Sabancı’nın Financial Times’da çıkan röportajı ve fotoğrafları heyecan yarattı. Ancak Instagram’da Hüsamettin Koçan’a verdiği yanıtla, fotoğrafların kazadan önce çekildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

24 Ağustos’ta eşi Ali Sabancı’yla geçirdiği tekne kazasının ardından tedavisine Amerika’da devam eden Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Instagram’da ilk kez bir fotoğrafını yayınladı. İngiltere’nin saygın ekonomi gazetesi Financial Times’in ‘How To Spend It-HTSI’ dergisine bir röportaj veren Sabancı’nın bu paylaşımı heyecan uyandırdı ve kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Kazadan 3 gün önce çekildi

Birçok yayın, Kerem Uzel imzalı fotoğrafın kazadan sonra çekildiğini yazdı.

Oysa yorumlar arasında gördüğüm küçük bir detay, olayın maalesef öyle olmadığını ortaya koydu. Vuslat Doğan Sabancı aynı zamanda heykel sanatçısı biliyorsunuz.

Haberin Devamı

Haziran ayında da Baksı Müzesi’nde bir sergi açmıştı. Müzenin kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, paylaşımı görünce altına “Sevgili Vuslat, sizin dönüşünüze çok sevindim” yorumunu yazdı.

Kazadan 3 gün önce çekildi

Sabancı, bu yoruma “Hocam, bu röportaj kazadan 3 gün evvel yapılmıştı, bu zamanda yayınlanmak üzere. Benim biraz daha yolum var” yanıtı vererek henüz dönmediğini ve tedavisinin devam ettiğini söylemiş oldu.

Vuslat Doğan Sabancı, Financial Times için Kerem Uzel’in objektifine İstanbul’daki evinde kazadan hemen önce poz vermiş. Röportajı da aynı dönem yaparak, derginin konseptine uygun olarak nasıl yaşadığını, bir iş kadını ve sanatçı olarak nelerden ilham aldığını anlatmış.

Art Basel’de buluştular

Çağdaş sanatın en önemli fuarlarından Miami’deki Art Basel, cemiyetin sanatsever isimlerinin de yakından takip ettiği bir etkinlik. Miami’nin Michelin’den ödül alan Türk restoranı El Turco, bu kez Art Basel’e gelen ünlü misafirlerin radarındaydı.

Kazadan 3 gün önce çekildi

El Turco, Miami’deki sanat haftası için gelen ünlü Türkleri ağırlayarak kahvaltıda sanatı bir araya getirdi. Ödüllü mekânın sahibi Gökhan Yüzbaşıoğlu, kahvaltıda konuklarıyla bizzat ilgilenirken, cemiyetin renkli simaları Şebnem Dinçgör ve Esra Üstünkaya ile poz verdi.

Haberin Devamı

Barbie’yle kutladılar

Cemiyetin ünlü çifti Kardelen ve Erdal Acar, kızları Derin’in altıncı yaşını coşkulu bir ‘Barbie’ konseptli partiyle kutladı. Acarkent Funloft’ta gerçekleşen renkli etkinliğe, aile büyükleri, yakın dostlar ve Derin’in arkadaşları katıldı.

Kazadan 3 gün önce çekildi

Parti, pembe ve mor tonların hakim olduğu zarif dekorasyonuyla dikkat çekerken, her ayrıntı özenle düşünülmüştü. Kardelen ve Erdal Acar, konuklarına unutulmaz bir gün yaşatmak adına özel bir çaba sarf etti. Derin, Barbie temalı pastasını üfledikten sonra oyuncuk bebek pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Kazadan 3 gün önce çekildi
Kardelen Acar - Derin - Erdal Acar

İstanbul’u yürüyerek keşfedecek

Ödüllü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, yeni televizyon programı için İstanbul’un farklı semtlerini gezecek. Her bölümde Soysaldı, o semtle özdeşleşmiş bir konukla buluşuyor. Bu konuklar semtin tarihine ve kültürüne katkı sağlamış kişilerden seçiliyor.

Haberin Devamı

Kazadan 3 gün önce çekildi

İstanbul’un gözden kaçan güzelliklerini keşfetmeyi amaçlayan “Yürüyerek Gel” izleyicilere şehrin sokaklarında sanat, tarih ve lezzet dolu bir gün yaşatmayı hedefliyor. Eğer siz de İstanbul’un gizli güzelliklerini keşfetmeye hazırsanız, “Yürüyerek Gel” programını tavsiye edebilirim.

Kazadan 3 gün önce çekildi
Gizem Erman Soysaldı

Yılbaşı coşkusu

Tüm yılın en renkli, ışıltılı ve keyifli dönemi olan yeni yıl arifesi geldi çattı. Vadistanbul yılın bu en özel dönemi için hayata geçirdiği, ‘Vadistanbul Winter Wonder’ yılbaşı festivali ile 7’den 70’e herkese hitap edecek dopdolu bir program hazırladı. Workshoplar; BrasSolist, Canay Doğan, 4TUNES Acapella Korosu, Hotshots Jazz Band gibi birbirinden renkli müzik performansları, renkli yılbaşı kortejleri, sokak lezzetleri ve özel markalardan hediye seçenekleri gibi ayrıcalıklı içerikler, yılbaşı festivalinde misafirleri bekliyor.

Haberin Devamı

Kazadan 3 gün önce çekildi

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları