Partiye hazır olun muhteşem bir koleksiyon geliyor

Sürdürülebilirlik ve eğlencenin bir araya geldiği, cesur kadınların tercih edeceği son teknoloji geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürebilir materyal kullanılarak tasarlanmış Innovation Circular Design Story koleksiyonu, H&M Innovation Stories’in en güçlüsü.

Haberin Devamı

Koleksiyon, modayı, süslenmeyi, kombin yapmayı, aynanın karşısında poz vermeyi, dans etmeyi ve özgür olanların hazırlanma hissini ana tema olarak alıyor.
Ayrıca pozitif değişime kendini adamış stil sahibi kadınların da tercihi olacak.
H&M Innovation Stories sürdürülebilir materyal, teknoloji ve üretim süreçlerini teşvik etmeye adanmış koleksiyon zincirlerinden oluşuyor.
İlki “Science Story” koleksiyonuydu ve son teknoloji sürdürülebilir materyalleri savunmuştu. Bunu “Colour Story” izledi ve renkle çalışmanın daha sürdürülebilir yöntemlerine öncülük verdi.
Üçüncüsü hayvan dostu modaya ve hayvan bazlı tekstillerin alternatiflerine odaklanan “Co-Exist Story”ydi.
Dördüncü ve en sonuncusu ise 9 Aralık’ta satışa sunulacak, döngüsel tasarım stratejilerine ve kumaşlarına odaklanan “Circular Design Story”.
Burada modanın neşe kaynağı olmasının bir kutlaması ile birlikte sürdürülebilir modanın görsel klişelerine meydan okuma söz konusu.
Bu koleksiyondaki her parça çok yönlü ve fonksiyonel. Hatta paylaşma ve yeniden kullanma etiğine uygun olarak bu koleksiyondaki tüm parçalar Berlin, Stockholm ve Amsterdam’da seçili mağazalardan kiralanabilecek.
Yılbaşında veya özel günlerde giyebilmeniz için birçok seçenek mevcut. Hatta mümkünse arkadaşlarınızla farklı modelleri alıp zaman içinde takas yapmanızı öneririm çünkü bu tarz koleksiyonlar zaman geçtikçe daha da değerleniyor.

PANTENE ALTIN KELEBEK’İN EN ŞIK VE RÜKÜŞÜ

Hazır konumuz özel günlerden açılmışken, Türkiye’nin Oscar Ödülleri yerine sayılan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni yarın gerçekleşecek.
Bakalım bu senenin en şık ve en rüküşü kim olacak? Genelde kadınlar son derece özenli ve şık geliyor ama erkekler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Umarım bu sene de pantolon/ekoseli gömlek veya jean/gömlek gibi sıradan kıyafetler giyip gelen erkeklerimiz olmaz. Lakin bu tarz gecelerin kıyafet zorunluluğu vardır. Bunu yok sayıp özensiz gelenleri kabul edilemez derecede saygısız bulmuşumdur.
Bunu da dip not olarak belirtmek isterim.
Bakalım bu sene bizleri neler bekliyor...

Haberin Devamı

5 Aralık gecesini takipte kalın.

Yazarın Tüm Yazıları