Erkek arkadaşım beni kullanıyor

Erkek arkadaşım beni kullanıyor ve kendimi çöp gibi hissettirecek davranışlar sergiliyor. Kalbini kırarak ondan ayrılmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Haberin Devamı

Ben 19, erkek arkadaşım ise 21 yaşında. 2 ay arkadaşlığın sonunda sevgili olduk, 3 haftadır da birlikteyiz.
Her buluşmamızda ilişkiye giriyoruz.
Beraber olduktan sonra beni hemen eve bırakıyor.
Oysa istiyorum ki bir kafeye gidelim, birlikte bir yerleri gezelim...
Ama gerçekten beraber hiçbir aktivitemiz yok; gezmiyoruz, eğlenmiyoruz.
Sadece cinsel ilişkiye giriyoruz. İlişki yaşamaya başlamadan önceki süreçte çok ilgiliydi ve her dakika mesaj yazar, arar sorardı.
Bana çok nazik davranırdı, şimdi ise geç cevap yazmalar, ilgisiz tavırlar...
Gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum.
Artık ondan soğudum ve uzaklaştım.
Aslında ayrılmamdan çok korkuyor ama bu kaybetme korkusunun beni sevdiğinden değil de cinselliği sevdiğinden olduğunu düşünüyorum.
İlk zamanlar gerçekten içimde ona karşı hislerim vardı ama şu an hiçbir şey kalmadı. Ciddi ciddi ayrılmak istiyorum. Bunu ona da söylemedim.
Onu uyardığımda bile “Benden ayrılacak gibisin. Bana bunu yapma, seni çok seviyorum. Seni bırakamam” demeye başlıyor.
Ben de anlamamışım gibi yapıyorum ama bu kez ayrılmakta kararlıyım.
Onun yüzünden kendimi çöp gibi hissediyorum.
Onu gerçekten inciterek ve kalbini kırarak nasıl bu ilişkiyi bitirebilirim?
Aslında beni kullanıyor, biliyorum ama ondan nasıl kurtulabilirim?
◊ Rumuz: Yardım

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili kızım, bu genç adam seni tehdit etmiyor, sana şiddet uygulamıyor, seni beraber olmaya zorlamıyor. (Tabii, eğer benden saklamıyorsan.)
Sen kendi ayaklarınla tıpış tıpış yanına gidiyorsun, onunla ilişkiye giriyor ve sonra da onun seni evine bırakmasına izin veriyorsun.
Ayrılmak istediğini söyleyip sonra “Ama beni bırakamazsın, senden ayrılamam” dediği için vazgeçiyorsun.
Bence, sen her şeye rağmen bu genç adamı seviyorsun. Onun seni kullandığını düşündüğün için ona karşı kırgınlık duyuyorsun ama o kadar. Yoksa sen ayrılmak istesen telefonunu, internet hesaplarını bloklarsın ve sana ulaşmasını önlersin. Sonuçta “Artık görüşmeyelim” der, sırtını döner gidersin.
Seni bir arar, iki arar, kesin görüşmek istemediğini anlayınca da vazgeçer... Eğer gerçekten dediğin gibi sadece cinsel ilişki için seni arayıp soruyorsa, bir başka kız bulur.
Ama sanırım sen bunu istemiyorsun, bahaneler ileri sürüyorsun. Seni, söylediğin gibi sadece eğlenmek, kısacası cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kullanması seni elbette ki çok üzüyor, gururun kırılıyor ve bu yüzden de ondan intikam almak istiyorsun.
Yoksa gerçekten ayrılmak isteseydin, çoktan yapardın bunu.
Eğer kendini aşağılanmış hissediyorsan, zaten bunu hemen yapmalısın da... İlişkiye girmezsin olur biter.Erkekler “Beni bırakırsan, ben ölürüm ve sensiz yaşayamam” diye çok dil döker... Ama çoğunlukla bir başkasını buluncaya kadardır bu.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları