Parti düzenledi kendi katılamadı

Önceki akşam The St. Regis Istanbul Spago’da, işadamı ve koleksiyoner Hacı Sabancı himayesinde Yeni Sanat Sezonuna Merhaba adlı bir parti düzenlendi. Ancak, ev sahibi Sabancı, sağlık sorunu nedeniyle geceye katılamadı.

Haberin Devamı

Sonbaharın gelmesiyle birlikte hareketlenen sanat dünyasının yeni sezon ilk etkinliği, önceki akşam The St. Regis Istanbul Spago’da yapıldı. Sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarını buluşturan partinin onur konuğu, renkli bonbonlarıyla tanınan, Sevil Dolmacı Art Consultancy sanatçılarından olan Laurence Jenkell’di...

Parti düzenledi kendi katılamadı

Jenkell’in pop art sanatına kazandırdığı bonbonlar serisinden çeşitli renk ve boyutlarda pleksi şekerleme heykelleri, partiye renk kattı.

Parti düzenledi kendi katılamadı

Öte yandan, partide gözler Hacı Sabancı’yı aradı ama ünlü işamadı kendi partisinde yoktu. Kişisel koleksiyonunda yüzlerce eser bulunan, Türkiye’nin önde gelen koleksiyonerlerinden olan Sabancı, partide bulunmayışının nedenini yayınladığı şu mesajla açıkladı:

Haberin Devamı

Parti düzenledi kendi katılamadı

“Değerli basın mensupları... Öncelikle yoğun gündeminiz içinde vakit ayırıp bizimle birlikte olmanızdan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Ağır gribal enfeksiyon geçirdiğim için, üzülerek bugün aranızda olamıyorum. Bunun için hepinizden özür dilerim. Anlayışınız ve Laurence Jenkell’e verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim.”  Behlül AYDIN

Altın Boynuz’a yeşil dokunuş

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan, otelin Haliç manzaralı restoranı Skydone’da verdiği davette iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarını ağırladı. Davette kısa bir konuşma yapan Arslan, otelin Haliç’in tarihi dokusundan ilham alınarak çağdaş bir anlayışla yeşil bina konseptinde tasarlandığını söyledi, İstanbul için ayrıcalıklı bir butik otel yarattıklarını belirtti. Özel etkinlik, yöresel ve dünya mutfaklarından pek çok farklı lezzetin sunulduğu yemekle devam etti.

Parti düzenledi kendi katılamadı

 

Yazarın Tüm Yazıları