Mykonos’ta Hadise var

Birlikte olduklarını aylardır ısrarla reddeden Hadise ile Uğur Güven, tatil için birlikte Mykonos’a gitti. İkilinin havaalanı ve Nammos Beach’te çekilen görüntüleri, gizlenen aşkı açığa çıkardı.

Haberin Devamı

Hadise, uzun zamandır işadamı Uğur Güven’le birlikte. Ancak ikili defalarca objektife takılmalarına rağmen bu ilişkiyi inkardan vazgeçmiyor.

Mykonos’ta Hadise var

Bu kaçış macerası, baş başa çıktıkları Mykonos tatiliyle sona erdi. Geçtiğimiz cuma Hadise ve Güven, önce havalimanında, ardından da adanın ünlü plajı Nammos’ta görüntülendi. Baş başa tatilde romantik anlar yaşayan ikilinin fotoğrafları, inkar safhasının da sonu oldu.

Mykonos’ta Hadise var

Yeni projeye görkemli tanıtım

Aksoy Holding’in Bodrum-Tilkicik Koyu’nda yapacağı konut projesi Epique Island, önceki akşam düzenlenen görkemli bir davetle tanıtıldı.

Haberin Devamı

Aksoy Holding’in İstanbul’dan Bodrum’a yüzdürerek getirttiği, üzerinde konut projesinin büyük bir maketinin bulunduğu devasa dubada yapılan davete 500 kişi katıldı. Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy’un konuşmasıyla başlayan gece, ışık gösterilerinin ardından sahne alan Burhan Öçal’ın şovu ve Pink Martini grubunun konseriyle renklendi. Eğlence, DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle devam etti.


Çeşme tatili

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Ender Mermerci, sevgilisi Herman von Alkamade, kızı Tansa Mermerci ve damadı Can Ekşioğlu ile Çeşme’de tatil yapıyor. Aile, önceki gün Alaçatı’daydı. Önce yemek yiyen çiftler, ardından Alaçatı sokaklarında yürüyüş yaptı.


Siyasiler düğünde buluştu

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Eroğlu’nun oğlu ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un kızı evlendi.

Erdi Eroğlu ile Tuba Coş, cumartesi akşamı Four Seasons Hotel’de evlendi. Çiftin nikâh şahitliklerini TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşegül İslam, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ethem Tolga ve Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu yaptı.


Murat’ın yeni aşkı

Murat Cevahir çapkınlıkta hız kesmiyor. Sevgilisi Esra Karakaya’dan ayrıldıktan sonra Ceyda Ateş’le görüşen Cevahir, şimdilerde ise oyuncu Asu Taşkıranoğlu’yla birlikte. İkili, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’daki Kuum Otel’de görüntülendi. Bir gün sonra da sevgililer, oradan Çeşme’ye geçti.

Yazarın Tüm Yazıları