Lüks eğlence

Bodrum’da bir ay önce hizmete giren Nikki Beach, düzenlediği konsept partilerle tatilcilere ‘lüks eğlence’ vaat ediyor.

Haberin Devamı

Lüks eğlence

Bodrum Torba’da yaklaşık bir ay önce hizmet vermeye başlayan Nikki Beach, konsept partilerine hız kesmeden devam ediyor. Mekan, 26 Ağustos Cuma günü “Brasil Party”, 27 Ağustos Cumartesi günü “Celebration of Life” ve 28 Ağustos Pazar günü de “Amazing Sunday” partilerine ev sahipliği yapacak.

Lüks eğlence

“Brasil Party”, dansçıların performansları, görsel şovları ve özel kokteylleriyle Bodrum’da Rio rüzgarları estirecek.  “Celebration of Life” da moda, yemek, eğlence, sanat, film ve müziklerin bir araya getirileceği bir parti olacak.

Haberin Devamı

Lüks eğlence

Nikki Beach’teki “White Party”de (Beyaz Parti) beyaz giyme zorunluluğu var.

 

Sağlık için sanat

Lüks eğlence

Seba Sanat Galerisi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Bodrum Sanat Çalıştayı, 30 Ağustos-4 Eylül günleri arasında Bodrum’da düzenlenecek.
Hapimag Sea Garden Otel’deki Bodrum Yalı Çiftlik’te gerçekleşecek etkinliğe 5 ülkeden 30 ressam eserleriyle katılacak. Sanatçıların eserlerinin bir bölümü, “14. Sağlık İçin Sanat” projesi kapsamında devlet hastanelerine hediye edilecek.

 

Türkbükü Sess’te çalacak

Lüks eğlence

Eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden DJ ve şarkıcı Serhan Sokulgan, açıldığı yıldan bu yana her salı eğlence mekanı Sess’te performans sergiliyor. Sokulgan, bu akşam da Türkbükü Sess’te olacak, şarkılarıyla tatilcileri eğlendirecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları