Kıbrıs’ta İtalyan rüzgarı

1960’lı yılların unutulmaz şarkıcılarından Peppino di Capri, Kıbrıs’taki Merit Royal Hotel’de sahneye çıktı. Ünlü İtalyan sanatçıyı dinleyenler arasında Ajda Pekkan da vardı.

Haberin Devamı

Kıbrıs’ta hizmet veren Merit Royal Hotel misafirlerini, dünya starlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 1960’lı yılların unutulmaz şarkıcıları arasında yer alan Peppino Di Capri, önceki akşam otelde konser verdi. Sanatçıyı dinleyenler arasında Ajda Pekkan da vardı. İtalyan sanatçı, kendisini dinlemek için Kıbrıs’a gelen Pekkan’a övgüler sıralayıp öpücük yollayarak başladığı sahnesine, kendisine dünya çapında büyük ün kazandıran şarkısı “Roberta” ile devam etti. Süper Star’ın Capri’nin tüm şarkılarına büyük bir keyifle eşlik ettiği görüldü.

BÜYÜK BULUŞMA

Sahnesini bitirdikten sonra ünlü sanatçı, Ajda Pekkan’la selamlaşmak için masasına kadar gitti. Pekkan’la sohbet eden Di Capri, ona 1997 yılında en sevilen şarkılarını topladığı albümünü hediye etti. Hayranlarıyla da hatıra fotoğrafı çektiren ünlü sanatçı, ayakta alkışlanarak uğurlandı.

 

Haberin Devamı

Doğulu ile açılış

Laym Lounge, ünlü isimlerin katıldığı partiyle Ataşehir’de kapılarını açtı. Restoranın açılış partisinde Ozan Doğulu, DJ kabinine geçti. Cenan Can’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, konuklar Doğulu’nun çaldığı şarkılar eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendi.

 

Lezzet gecesi

Bodrum’daki Avantgarde Yalıkavak, özel bir lezzet gecesine imza attı. Otelin şefi Ulaş Morkoç ve konuk şef Chris Maxwell hazırladıkları “Vietnam Mutfağına Ege Dokunuşu” adlı sentez menü davetlilere sunuldu. İsmet-Nur Öztanık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı.

 

 

Bot turu

Uğur Işık ile Selim Hamamcıoğlu önceki gün Bodrum Türkbükü açıklarında görüntülendi. Bot ile koyları gezen iki işadamı, kendilerini görüntüleyen habercilere gülümseyerek poz verdi.

 

İşe tatil molası

Ünlü estetisyen Aslı Berker, annesi Şükran Berker ile Bodrum’da tatil yapıyor. Berker, önceki gün Türkbükü’ndeki Galen’in iskelesinde görüntülendi. Berker 10 gün tatil yaptıktan sonra İstanbul’a işlerinin başına döneceğini söyledi.

Deniz keyfi

Haberin Devamı

Ebru Şallı, Alaçatı’da tatil yapıyor. Önceki gün Zio Beach’te görüntülenen ünlü model, kendisini denizin serin sularına bıraktı. Yarım saat denizde yüzen Şallı, ardından gün boyu güneşlendi.

 

Milli iradenin yanındayız

Arda Turan, önceki gece Etiler Sarıhan’da kardeşi Okan Turan ve işadamı Saffet Ulusoy ile görüntülendi. Birlikte poz veren üçlü, darbe girişimini kınayarak milli iradenin ve halkın sonuna kadar yanında olduklarını belirtti. ◊ Sayit DURMAZ

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları