işte yeni model

Samsung, yeni ürünü Galaxy S8’i tüm dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de özel bir davetle tanıttı.

Haberin Devamı

 Geçtiğimiz akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen lansmana sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Gece, ünlü tasarımcı Özlem Süer’in Samsung Galaxy S8 için özel olarak tasarladığı “Infinity” koleksiyonunun gösterimi ile başladı. Defile sonrasında sahneye çıkan Nil Karaibrahimgil performansıyla lansmana katılan misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. “Sınırları Kaldır” sloganıyla akıllı telefon kavramını yeniden tanımlayan Galaxy S8 ve Galaxy S8+, Samsung web sitesi üzerinden ilk etapta sınırlı sayıda satışa sunuldu.

işte yeni model

Sıra dışı yapıtlar satışa çıkıyor

39. Çağdaş ve Modern Sanat Müzayedesi 9 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Müzayedede 129 çağdaş sanat ustasının yapıtlarından derlediği 275 eser satışa çıkacak.

Haberin Devamı

Beyaz Müzayede, Türk ve yabancı 129 çağdaş sanat ustasının yapıtlarından derlediği 275 eseri, 39. Çağdaş ve Modern Sanat Müzayedesi’nde satışa sunacak. Burhan Doğançay’ın 1970 tarihli “From Walls No:5” isimli sıra dışı eseri, Fahrelnissa Zeid’in “Abstrait Jaune” adlı eseri, Sir Robert ve Lady Sainsbury koleksiyonunda 63 adet eseri bulunan Mübin Orhon’un “Abstrait Blanc et Rose” adlı tablosu, ilgi odağı olması beklenen yapıtlar arasında yer alıyor. Beyaz Müzayede’de yer alan yapıtlar, 8 Nisan’a kadar saat 10.00-20.00 arasında Beyaz Müzayede’nin Nişantaşı’ndaki sanat mekanı ‘Beyaz Space’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Müzayede ise 9 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Maslak Orijin Sanat Merkezi’nde Aziz Karadeniz yönetimiyle gerçekleşecek.

işte yeni model

İşbirliğine özel davet

Zorlu Center’ın en popüler mekanlarından Morini, Hopi ile işbirliğini özel bir yemekle kutladı. Morini Terrace’da gerçekleşen özel davete Revna Demirören, Berrin Zorlu, Zeynep Ilıcalı, Sitare Akdilek, Ayşegül Toplusoy, Işıl Reçber, Aylin Yılmaz, Özlem Öztiryaki Yılmaz gibi ünlü isimler katıldı. 

Haberin Devamı

Hedef en az10 merkez

Ocak ayında hizmete başlayan Esteticium, Bahçeşehir’deki merkezinin açılışını önceki gün yaptı. Açılışa Ece Erken, Metin Şentürk, Hakan Akkaya, Sema Öztürk gibi ünlü isimler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Astra Group Sağlık’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ömer Özgür Atay, “Şu anda 22 ülkede 40 farklı temsilcimiz var. En az 10 merkez daha açmayı hedefliyoruz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları