Işıklar Ülkesi’nde yaza merhaba

İş, sanat, moda ve medya dünyasının ünlü isimleri Lissiya Otel Fethiye’nin dördüncü yıl kutlamasında buluştu. 3 gün 3 gece süren eğlencede konuklar, Işıklar Ülkesi’nde macera dolu bir hafta sonu geçirdi.

Haberin Devamı

M.Ö. 3000’lerde kurulan antik kentlerin olduğu, “Işık Ülkesi” anlamına gelen Likya bölgesinden adını alan Lissiya Hotel, kuruluşunun dördüncü yılını düzenlediği yaza merhaba partisi ile kutladı. Kabak Koyu’na tepeden bakan Faralya Köyü’nde hizmet veren Lissiya Hotel’in sahibi işadamı Coşkun Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı Summer VIP Weekend; iş, sanat, moda ve medya dünyasının ünlü isimlerini Fethiye’de bir araya getirdi.

Işıklar Ülkesi’nde  yaza merhaba

ÜÇ GÜN ÜÇ GECE EĞLENCE

Cuma günü Pernigotti Pool Party ile başlayan eğlencelerde konuklar, DJ David Şaboy’un müzikleri ile dans etti. Aralarında Eran Tapan, Sinem Yıldırım, Murat Cevahir, Verda Penso, Ferruh-Sibel Karakaşlı, Emre Ertürk ve Esra Üstünkaya’nın olduğu konuklar üç gün boyunca deniz ve güneşin keyfini çıkarttı.

Haberin Devamı

Işıklar Ülkesi’nde  yaza merhaba
Sinem Yıldırım, macera dolu tatilde 3 gün boyunca mağara içindeki deniz ve şelalelerde yüzdü.

Cumartesi günü Zumasol’un akşam üzeri partisi ile Kabak Koyu’nda devam eden eğlence geç saatlere kadar sürdü. Roma ve Likya kalıntılarını gezip deniz içindeki mağarada yüzen konuklar ertesi gün doğa yürüyüşü yaptı. Dağları tepeleri aşıp macera dolu bir yolculuk sonrasında bu kez şelalelerde yüzdüler.

Işıklar Ülkesi’nde  yaza merhaba
Etkinliklerde misafirlere Aslıhan Aydın ev sahipliği yaptı. 

Yıldızlar Buluşması ile sone eren Summer VIP Weekend 2016’da Sephora’nın kozmetik ürünleri hediye edildi.

Işıklar Ülkesi’nde  yaza merhaba
Ben de Lissiya Hotel’in manzara havuzunda hatıra fotoğrafı çektirdim. 

Işıklar Ülkesi’nde  yaza merhaba
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Coşkun Yılmaz’ı tebrik etti.

Yazarın Tüm Yazıları