Fransız DJ’le plaj partisi

Bodrum-Cennet Koyu’nda hizmet veren Juju Bar, geçtiğimiz cumartesi renkli bir plaj partisine ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Barda dünyaca ünlü DJ Stéphane Pompougnac performans sergiledi. Gün batımıyla birlikte DJ setinin başına geçen Fransız yıldızı dinlemeyenler arasında iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de vardı.

Tekne tatili
İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Ünlü işadamı, önceki gün iki güzel kadının da bindiği bir botla Cennet Koyu’na demirlediği Mumu adlı teknesine geçerken muhabirler tarafından görüntülendi.

Fransız DJ’le plaj partisi


Oğullarıyla Bodrum’da
Sanem-Ralf Tezman çifti, çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor. Çift, önceki gün Kuum Otel’in iskelesindeydi. Bir süre yüzüp güneşlenen ikili, daha sonra oğullarını da alıp teknelerine geçti.

Haberin Devamı

Fransız DJ’le plaj partisi


Gölgelenmeyi tercih etti
Sosyetik güzel Reyhan Göksun, bir süredir birlikte olduğu Petek Dinçöz’ün eski sevgilisi Abdullah Taşkın ile Bodrum tatilinde objektiflere yansıdı. Çift, önceki gün Yalıkavak X Beach’teydi. Göksun, güneşlenip denize girmek yerine kıyafetiyle locada oturmayı tercih etti. Bir süre ona eşlik eden Taşkın ise sonunda dayanamayıp kendini serin sulara attı...

Fransız DJ’le plaj partisi

Bodrum tatili
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in kızı Yelda, önceki gün Bodrum-Cennet Koyu’nda demirli teknelerinde görüntülendi. Genç kız, güzelliğiyle dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları