Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

Demet Sabancı Çetindoğan, Uluslararası Kadın Forumu (IWF) tarafından verilen, dünyanın en prestijli strateji ve performans yönetimi ödüllerinden biri olan 2015 Hall of Fame Ödülü’nün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Monte Carlo Uluslararası Yılın Kadını Ödülü’ne layık görülen Demet Sabancı Çetindoğan’a bir ödül de ABD’den geldi. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Mediasa Grup Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’a bu ödülü, Bağımsız Kadınlar Forumu (IWF) verdi. Olimpiyat şampiyonu Donna de Varona ve Harvard Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi olan Dr. Paula A. Johnson ile birlikte ödüle layık görülen Çetindoğan, Boston’da düzenlenen törende ödülünü aldı. Çetindoğan bu ödülü kazanan ilk Türk kadını oldu.

Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

Törendeki konuşmasında bu önemli ödülü Türk kadınları ve ülkesi adına aldığını belirten ünlü iş kadını, “Bu ödülü alan ilk Türk kadını olmaktan dolayı gururluyum ve mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Domingo Zapata’dan  Aşk, Tutku ve Sanat

Geçtiğimiz yıl New York’ta C24 Gallery adlı bir sanat galerisi açan Erkut Soyak ve Emre-Maide Kurttepeli çifti ile Bilgili Holding’in sahibi Serdar Bilgili şehri sanatla buluşturan Contemporary Istanbul kapsamında Domingo Zapata’yı İstanbul’a getirdi. Dünya ünlü ressamın “Love, Passion, Art” adlı kişisel sergisinin açılışı önceki gün Akaretler’deki W Otel’de gerçekleşti. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Domingo Zapata ile tanışıp Matador ceketleri ve duvar boyamalarından oluşan çalışmalarını yakından inceledi.

Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

Lindsay Lohan ile de flört eden Zapata sergide Amerikalı sevgilisi Brittany Christian’i dudaklarından öpüp aşk pozları verdi.

Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

Özel bir seri üretmek için C24 Galeri’nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Domingo Zapata’nın “Love, Passion, Art” isimli kişisel sergisi, 10 Aralık’a kadar Akaretler No:14’te sergilenecek.

Haberin Devamı

Barselona’da sergi İstanbul’da kutlama

Ressam Ahmet Güneştekin’in El poder de los orígenes (Kökenin Yetisi) adlı kişisel sergisi geçtiğimiz hafta sonu Barselona’da açılmıştı. Sanatçının, Monaco, Venedik ve Barcelona’dan sonra eserleri şimdi de 12-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Contemporary Istanbul’da sergilenecek.

Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

Güneştekin’in bu uluslararası başarısı önceki gün kutlandı. İki yıldır Ahmet Güneştekin’e yurtdışında destek veren Çalık Holding ev sahipliğinde CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleşen kutlama, sanatseverleri buluşturdu.

Leylâ’lı Hikâyeler

Şebnem Kadıoğlu’nun ilk kitabı “Leylâ’lı Hikâyeler” okurlarıyla buluştu. Kitap, karmaşık ve yorucu şehir yaşantısı içinde kendini bozguna uğramış gibi hisseden bir kadın ve ansızın çıkagelerek onun hayatına yeni bir soluk getiren gizemli, sabırlı, ısrarcı, sevimli köpek Leylâ’nın hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

The Shot, Galata’da

Lezzetli yemekleri ile olduğu kadar eğlencesiyle de adından söz ettiren Galata’daki Nola İstanbul, birçok sanat ve müzik aktivitesine de ev sahipliği yapıyor. “Nolart” adıyla gerçekleşecek olan etkinliklerde bu akşam ünlü davulcu Aydın Karabulut tarafından kurulan “The Shot” sahneye çıkacak.

 Demet Sabancı’ya Hall of Fame Ödülü

 

 

Yazarın Tüm Yazıları