Bodrum'da Nikki Beach eğlencesi

2016 yaz eğlence sezonu geçtiğimiz hafta Ramazan Bayramı ile birlikte başladı. Sezonun açılmasıyla her yaz olduğu gibi bu yaz da Çeşme mi Bodrum mu sorusuna cevap arandı. Yeme, içme ve eğlence sektöründe dünya markası olan Nikki Beach ve Blue Marlin İbiza’nın Türkiye’deki ilk şubelerini açtığı Bodrum bu yarışta öne geçti.

Haberin Devamı

Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’nin de aralarında olduğu şehirlerde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Bodrumda Nikki Beach eğlencesi

Nikki Beach, Doğan Grubu ortaklığı ile Bodrum-Torba’da hizmete girdi. Resident DJ’i ve White Party, Amazing Sundays gibi gelenekselleşen eğlenceleri ile Bodrum’a yeni bir soluk getiren Nikki Beach Bodrum, masmavi deniz manzarasına nazır yaklaşık 3000 metrekareye yayılan ve özel etkinliklerde 850 kişi, oturmalı olarak ise 450 kişiyi ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Bodrumda Nikki Beach eğlencesi

Sabah 11.00’den akşam saat 20.00’ye kadar faaliyet gösteren Nikki Beach’te dünya mutfaklarından lezzetli örnekler sunan restoranı ise 24.00’e kadar servis veriyor.

Haberin Devamı

 Bodrumda Nikki Beach eğlencesi

Müzisyen ve DJ’lerin performans sergilediği Nikki Beach’in barında eğlence geç saatlere kadar devam ediyor.

IbIza’dan bodrum’a

Nikki Beach’ten sonra İspanya’daki Ibiza adasının en eğlenceli adreslerinden Blue Marlin, bu yaz Bodrum’da hizmete girdi. Mandarin Oriental Bodrum’da açılan ve menüdeki 65 TL’lik salatası ile 85 TL’lik pizzası nedeniyle pahalılığı ile gündeme gelen Blue Marlin Ibiza, Bodrum’da açılış haftasında başta ünlü Alman Dj Markus Schulz ve Nic Fanciulli olmak üzere sektörün en önemli yerli ve yabancı DJ’leri Blue Marlin Ibiza Bodrum’da performans sergiledi.

Bodrumda Nikki Beach eğlencesi

HAYATI KUTLAYIN

Café Nikki’nin 1998’de ‘Her sabah hayatı kutlamaya hazır olarak uyanın ve bunu etrafınıza aşılayın’ sloganıyla hayatımıza girdiğini söyleyen Genel Müdür Murat Deniz, “Biz de bu yaz doğasıyla, deniziyle zaten harika olan Bodrum’a hayatı sizlerle kutlamak için bu güzel felsefeyle eşsiz Nikki Beach konseptini getirdik” dedi.

Haberin Devamı

Bodrumda Nikki Beach eğlencesi

Yazarın Tüm Yazıları