Armut dibine düştü

Bennu Gerede’nin Koray Erkaya’dan olan oğlu Dilan Gerede Erkaya, ilk kişisel sergisini açtı. “Doors Of Perception” adlı serginin açılışı sanatseverleri buluşturdu.

Haberin Devamı

Fotoğraf sanatçıları Bennu Gerede ve Koray Erkaya’nın oğlu olan Dilan Gerede Erkaya, anne ve babasının izinde. 15 yaşındaki Erkaya, önceki gün “Doors Of Perception” adlı ilk kişisel sergisini açtı. Bedri Baykam’ın sahibi olduğu Piramid Sanat Evi’nde düzenlenen sergiye birçok ünlü isim katıldı.10 yaşından bu yana çeşitli malzemeler üzerine graffiti yapan 15 yaşındaki Erkaya’nın kapılar üzerine yaptığı resimler büyük beğeni gördü.

Armut dibine düştü

İleride hava atacağım!

Alarko Holding’in ortaklarından Leyla Alaton, Dilan Gerede Erkaya’nın graffiti çalışması yaptığı sörf tahtasını satın aldı. Ünlü işkadını, Erkaya’nın hatıra defterine “İlk sergisinden harika bir eser almıştım diye ileride hava atacağım! Yolun açık olsun. Dünya çapında bir sanatçı olacağından hiçbir şüphem yok” yazdı.

Haberin Devamı

Armut dibine düştü

Bu gece de bekar gezelim

Evlilik hazırlıkları yapan Süreyya Yalçın ve Ozan Baran, önceki gece Etiler’deki Podyum by F.T adlı mekana gitti. Son bekarlık günlerinin tadını çıkaran ünlü çift, Ferman Toprak’ın sahne aldığı mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Yalçın ve Baran, 23 Ocak’ta Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda nikâh masasına oturacak.

Meksika modasına Türk imzası

Global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen BNG, Meksika’daki dördüncü mağazasın Sante Fe AVM’de açtı. BNG’nin kurucusu ve tasarımcısı Nilgün Gülen’in dünyaca ünlü Esencial markasının sahibi Maria Laura Salinas ile ortak olarak açtığı mağaza Meksika’nın önde gelen isimlerini de buluşturdu. Dünya basının da yakından takip ettiği markanın koleksiyonu, katılımcılar tarafından beğeniyle incelendi. 

BNG’nin kurucusu ve tasarımcısı Nilgün Gülen, “İlk mağazamızı Meksiko City Park Plaza’da açtık. İkinci mağazamız Guadajalara’da bulunuyor. Üçüncü noktamız Polanco’da açıldı. Ve yeni noktamız Sante Fe AVM’de oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mutlu aile

Emir-Fatoş Sarıgül çifti yılbaşı tatilini İsviçre’de geçirdi. Galatasaray’ın eski yöneticisi olan Emir Sarıgül, yılbaşı gecesi eşi ve iki kızıyla birlikte objektife mutluluk pozu verdi.

Gazino eğlencesi

Muazzez Ersoy, Selami Şahin ve Asena, Kaşıbeyaz’ın özel etkinlikler için Florya’da hizmete soktuğu Gala Davet Mekanı’nda sahneye çıkacak. 20 Ocak’ta hayranlarıyla buluşacak olan Ersoy ve Şahin sevilen şarkılarıyla, Asena ise oryantal şovu ile gazino eğlencesi yaşatacak.

Gurme geceler

Sedef İybar ve Saffet Emre Tonguç’la “The Galliard Gurme Geceler” başlıyor. Tarihçi, rehber ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla; İstanbul semt hikayelerine, Sedef İybar’ın semtlerin meşhur lezzetlerinden oluşan menüsünün eşlik edeceği bu özel deneyim 12 Ocak Salı günü The Galliard’da sizleri bekliyor. 

Yazarın Tüm Yazıları