Amerikalı Cher

Otopark Kralı Hasan Şer’in oğlu Ozan Şer, Uludağ ve Bodrum’daki Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı’nın kızı Bahar Yazıcı ile evlendikten sonra aile işi olan turizmciliğe soyunmuştu.

Haberin Devamı

Hem iş hem tatil yaptığı Bodrum’da yeni aldığı teknesinde görüntülenen, babası Hasan Şer’le misafirlerini ağırlayan Ozan Şer, teknesine soyadının İngilizce telaffuzunu uygun görmüş.

Dövme merakı

Kerevitaş’ın patronu Osman Merzeci, Serra Tokar’dan boşandıktan sonra Melis Murathanoğlu’yla flört etmeye başlamıştı. İlişkileri mutlu mesut devam eden, yaz-kış gece-gündüz her yerde birlikte görüntülenen sevgililer, önceki gün de Bodrum’da objektife takıldı. Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de baş başa tatil yaptığı sevgilisinin yeni yaşını kutlayan Merzeci, sırtındaki at dövmesiyle dikkat çekti.

Kaptan ve miço

Işıklar Holding’in ortaklarından Uğur Işık, aynı zamanda “denizlerin Formula 1’i” offshore yarışçısıdır. Uluslararası yarışlarda aldığı derecelerle Türkiye’yi başarıyla temsil eden Işık, önceki gün kendisi gibi offshore yarışçısı olan YKM’nin ortaklarından Saruhan Tan ile Bodrum’da görüntülendi. Işık, çocukları Lal ve Can’ın ismini verdiği yeni tekesiyle hız denemesi yaparken, Tan da ona eşlik etti.

Haberin Devamı

Dedemanlar tatilde

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’ın uğruna 2004’te 30 yıllık eşi Şanver Hanım’dan boşandığı Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova’dan olan kızı Satin’le çekilen ilk fotoğraflarını geçtiğimiz hafta sonu yayınlamıştım. Bodrum’da görevli muhabir arkadaşım Cenker Tezel, Murat Dedeman’ı bu kez de oğlu Rıfat Dedeman ve gelini İpek Dedeman ile Cennet Koyu’na demirli teknelerinde görüntülemiş. Ailece Bodrum koylarını gezen İpek-Rıfat Dedeman çifti, sürat teknelerine bağladığı botla küçük çocuklarına su kayağı yaptırırken, Murat Dedeman da onları fotoğraflıyormuş...

Kraliçe’nin kızı evlendi

İstanbul Reklam Ajansı kurucusu Av. Dr. Süheyl Gürbaşkan ve 1960 Türkiye Güzellik Kraliçesi Güler Kıvrak’ın kızları Birce Gürbaşkan, Levent Loft VAA Gayrimenkul’un ortaklarından Veli Armağan Akyüz’le evlendi.
Four Seasons at the Boshorus Otel’de yapılan düğünde gelinin şahitliğini Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar yaparken, damadın şahidi ise Elit Ofset’in sahibi Ali Alaçam oldu.
Düğüne geçtiğimiz ay evlenen Lemi Gülman ile Ece Özbek’in yanı sıra Harika Güral, Şeyla Ovadya, Pamir-Ariella Bezmen gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları