Yön levhası neden yok? Stada ulaşmak çok zor

Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşması iyisi ile kötüsü ile geldi geçti. Bu maç bitti de benim dikkatimi çeken bir konuya değinmeden edemeyeceğim. Sayın yetkililer böyle bir stad Adanamıza yapıldı. İyi güzel de buraya ulaşmak gerçekten çok zor... Yollar yetersiz, Stadı gösterecek hiçbir yön levhası yok...

Haberin Devamı

Adana’da oynanan ve 30 bine yakın seyircinin izlediği Adana Demirspor-Fenerbahçe Süper Lig karşılaşması iyisi ile kötüsü ile tartışmalı pozisyonlarıyla geldi geçti. Mavi Lacivertliler galibiyeti kaçıran taraf oldu. Bu stat açıldı açılalı böyle bir maça ilk kez sahne oldu. Açılan pankartlar, taraftarların yaptığı koreografiler, tezahüratlar ve maç boyu verilen destek görülmeye değerdi. Ülkemizin en büyük taraftar grubu ‘Mavi Şimşekler’ de tribünlerde yerlerini aldı. Günler öncesinden hazırlık yaparak pankartlar hazırladılar. En beğendiğim pankart ise “SİZİN HİKAYENİZ BİZ GELENE KADARDI” oldu. Mavi Şimşekler sahasında yenilmezlik serisini de sürdürdü bu maçta. Ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor’un ilk 4 içerisinde yer alarak Avrupa hedefinden uzaklaşmaması da maç sonu sevindirdi.

Haberin Devamı

YETKİLİLER GÖREVE

Bu maç bitti de benim dikkatimi çeken bir konuya değinmeden edemeyeceğim. Tüm yetkililere sesleniyorum bu konuyu çözmeleri için. Nedir bu şudur; Sayın yetkililer böyle bir güzel stat Adana’mıza yapıldı. İyi güzel de buraya ulaşmak gerçekten çok zor. Ne bir metro var, ne bir raylı sistem, ne alternatif yollar, ne de dolmuştu otobüstü hiç biri yok. Çok iyi hatırlıyorum şehir içerisinde bulunan eski stadımız 5 Ocak stadına gitmek için Küçüksaatten dolmuşlar kalkardı. ‘Maça maça’ diye bağırılır maça götürülürdü. Şimdi ise bu yok.

LEVHA SORUNU

Bir başka konuya da dikkat çekmek istiyorum sayın yetkililer stada ulaşım zor olduğu için binlerce kişi saatler öncesi yollara düşüyor. Son maçta gördüğümüz gibi. Sıkıntı neydi biliyor musunuz. Maça civar illerden ilçelerden, köylerden gelen binlerce kişiyi yönlendirecek hiçbir ‘YÖN LEVHASI’ yok. Sayın yetkililer çok mu zor stada gidişi gösteren bu levhaları yerleştirmek? Görüştüğüm bir çok seyirci bunu istiyor. Yetkililerin bu konuyu kısa zamanda çözeceğine de tüm kalbimle inanıyorum.

Not: Yazı, 5 Şubat günü yazılmıştır

Yazarın Tüm Yazıları