Yeniay ve yeni enerjiler

Yarın İkizler burcunda güzel bir yeniay gerçekleşecek. Kendimizi daha çok ifade edeceğiz, iletişimimiz artacak, yeni fikirler karşımıza çıkacak. Ama yeni adımlar atmak için Merkür retrosunun bittiği cuma sonrasını beklemekte fayda var.

Haberin Devamı

Bu hafta size iki güzel haberim var.
İlki İkizler burcunda ve hiç de kötü açısı olmayan bir yeniay. İkincisi de Merkür’ün geri hareketinin hafta sonuna doğru bitmesi... Tüm bunların haftayı ve burçları nasıl etkileyeceğine göz atalım.
Pazartesi günü 9 derece İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Etki süresi 10 gün. İkizler yeniayı kendimizi daha çok ifade etmek istediğimiz, iletişimin arttığı, yeni projelerin canlandığı, verimli bir dönemdir ama planlar sürekli değişebilir. Ayrıca bu dönemde Merkür retrosu devam edecek. Bu yüzden hareket etmek için
4 Haziran’dan sonrasını bekleyin.
Salı, Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Konferans ve seminer vermek, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygun. Çok fazla asparagas haber çıkabilir; her söylenene inanmayın. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, dedikodu yapmak için harika bir gün. Projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette yazışma, telefonla konuşma, iletişim araçları alışverişi yapmak gibi işler ‘Ay-İkizler’ zamanlarında daha da verimli olur. Ama Merkür retrosu sebebiyle bazı aksaklıklar ve gecikmeler yaşanabilir.
Çarşamba, 7.48 itibariyle Ay Yengeç burcuna geçip tüm gün burada hareket edecek. Duyguları çok yoğun yaşayabiliriz. Aidiyet ihtiyacımız, geçmişe duyulan özlem artar; eski konular gündeme gelebilir. Aileyi, vatanı koruma güdüsü ortaya çıkar, milliyetçi duygular yükselir. Eve ait yarım kalan işlerle ilgilenmek, aileyle konuşmak, barışmak için güzel bir gün.
Perşembe, Ay tüm gün Yengeç’te... Duygularımızı ifade etmek, duygusal meseleleri konuşmak için uygun bir gün. Ev almak, satmak, kiralamak, toprak, gayrimenkul, arsa işleriyle ilgilenmek için ideal. Mide hassaslaşabilir, dikkatli beslenmekte fayda var. Annelik etme, sevdiklerimizle olma, besleme ve çocuklarla ilgilenme eğilimimiz artar. Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir.
Cuma, Ay 12.42-20.37 arasında boşlukta olacak. Akabinde Aslan burcuna geçecek. Bugün ayrıca Merkür retrosu bitiyor. Üç haftadır elektronikler ve finansal konularda yaşanan stresler, gecikmeler sona eriyor. Artık anlaşma imzalayabilir, elektronik aletler alabilir, ertelediğiniz tüm yeni başlangıçları yapabilirsiniz.
Cumartesi, Ay tüm gün Aslan burcunda. Kendimizi göstermek, ortaya koymak çok daha kolay olacak. Plan, organizasyon yapmamızı, idare etmemizi gerektirecek koşullar oluşabilir. Lükse olan düşkünlük artabilir. Eğlenceli aktivitelere katılmak, konsere, eğlence mekânlarına gitmek için şahane bir gün. Bugün ve yarın saçlarınızla ilgili işlemleri rahatlıkla yaptırabilirsiniz.
Pazar (5 Haziran) Ay tüm gün Aslan burcunda. Bugün de eğlenceli ve hareketli geçecek. Ama egomuza yenik düşebiliriz. Kalbimizde yaşadığımızı elekten geçirmeden direkt ortaya koyabiliriz. Romantik ortamlar oluşturmak, sevgilinize sürprizler yapmak için güzel bir gün.

Haberin Devamı

Yeniay ve  yeni enerjiler

Haberin Devamı

Yeni adımlar atacaksınız
Koç ve Yükselen Koç
Yeniayda eğitim, iletişim, satış, pazarlama, e-ticaret, reklam, seminer gibi konular gündeme gelebilir. Bu konularda birtakım yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz ama Merkür retrosu devam ettiği için 4 Haziran’dan sonra harekete geçmekte fayda var.

Finansal konular gündeminizde
Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta meydana gelecek yeniay özellikle finansal konularda gündeminizde olacak. Maddi konularda yeni adımlar, yeni anlaşmalar, yeni projeler gündeme gelebilir. Ama Merkür retrosu nedeniyle 4 Haziran’dan sonrayı bekleyin.

Projelerinizi hayata geçireceksiniz
İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu yeniay zamanı hayatınıza birçok yenilik katmak, projelerinizi hayata geçirmek, eğitimlere başlamak, bedensel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Merkür retrosunun bittiği 4 Haziran’dan sonra bunları hayata geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dedikodulara hemen inanmayın
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Yalnızlık ihtiyacınız artıyor. Yaratıcılığınızın artacağı bu yeniayda, aklınıza her geleni hemen yapmak için acele etmeyin. Merkür retrosunun bitimi 4 Haziran’ı bekleyin. Yine bu yeni ay zamanı kulağınıza çalınan her dedikoduya da inanmayın.

Çok daha sosyal olacaksınız
Aslan ve Yükselen Aslan;
Yeni dostlar, yeni arkadaşları hayatınıza katacak bir yeniay geliyor. Dernek, sivil toplum örgütleri gibi alanlarda yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Her türlü çok daha sosyal olacağınız bir yeniay sizi bekliyor.

Kariyerinizde yeni oluşumlar
Başak ve Yükselen Başak;
İkizler’deki yeniayla iş ve kariyerinizle ilgili konularda yeni oluşumlar, projeler, koşullar gündeme gelebilir. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve her türlü yeni başlangıcı 4 Haziran’dan sonraya bırakın.

Haberin Devamı

Resmi işlerle ilgili haberler
Terazi ve Yükselen Terazi;
Yurt dışı, eğitim, resmi işler, hukuksal konularda yeni birtakım koşullar oluşabilir, haberler gelebilir. Merkür geri harekette olduğu için yeni başlangıçlar için 4 Haziran’dan sonrayı beklemekte fayda var.

Yatırım yapmak isteyebilirsiniz
Akrep ve Yükselen Akrep;
Yeniayla beraber krediler, banka işlemleri, kredi kartı, paylaşımlı gelirler, burslar, beklenen ödemeler gündeminizde. Krediler araştırabilir, yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Tüm bun konularda adım atmak için 4 Haziran’ı, Merkür’ün geri hareketinin sona ermesini bekleyin.

Odağınızda ilişkiler, ortaklılar var
Yay ve Yükselen Yay;
İlişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri, sözleşmeler konusunda etkileri olacak bir yeniay geliyor. Bu konularda hayatınızda yeni gelişmeler, yeni adımlar, yeni koşullar oluşabilir. Fakat bu alanda Merkür’ün geri harekette. Her türlü yeni adımı 4 Haziran’dan sonraya bırakın.

Haberin Devamı

Projeler geliyor, koşullar değişiyor
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Yeniayda yeni iş projeleri ve iş koşulları meydana gelebilir. Merkür’ün 4 Haziran’a kadar geri harekette olduğunu unutmayın. İşleri ertelemek daha iyi olabilir.

Özel hayatınız canlanıyor
Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta meydana gelecek yeniayla özel hayatınız canlanmaya, hareketlenmeye başlayabilir. Yatırım konusunda araştırmalarınıza hız verebilirsiniz. Bu yeniay sizi mutlu edecek ve hatta yaratıcı uğraşlara dalabilirsiniz.

Araba alabilir, taşınabilirsiniz
Balık ve Yükselen Balık;
Taşınmak, yer değiştirmek, evinize yeni elektronik aletler almak, araba almak için koşullar meydana gelebilir. Ama Merkür’ün hala geri harekette olduğunu unutmayın. Bu konularda harekete geçmek için 4 Haziran ve sonra bir zamanı seçmekte fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları