Yeni tatlara, heyecanlara açığız

Gökyüzündeki hareketliliğin hayatımıza yansıyacağı bir haftaya giriyoruz. Önce Güneş ile Jüpiter, ardından Venüs ile Uranüs arasında kare; sonra Merkür ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak. Aslanlar paralarını evlerine harcayacak, Teraziler ve Akrepler için de yatırım ve kazanç fırsatları var.

Haberin Devamı

Yeni tatlara, heyecanlara açığızCumartesi ev almak, satmak, kiralamak için iyi bir gün.

Bu hafta Güneş ile Şiron arasındaki üçgen açıyla Koçlar kişisel gelişime odaklanacak. İkizlerin ev alım-satım işleri yolunda gidecek. Yengeçler dostlarıyla keyifli zamanlar geçirebilir. Boğalar siz de sakın bugünlerde tembellik yapmayın.

Kavga etmeyelim

Bugün Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Sakin kalmak, sabırlı olmak biraz zordur. Tepkilerimiz sert olabilir, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin. Aceleci davranabilir, ani kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Başlangıçlar yapmak, yaşamımızı şekillendirmek için uygun zamanlar. Öfke kontrol problemi olanlar ekstra dikkat etmeli, kafa göz dalmamalı, kavga etmemeli. Özellikle baş bölgesindeki organlar hassas; baş, göz, migren ağrıları tetiklenebilir. Çabuk ‘atarlanıp’ hızlı hareket edebiliriz, sakarlıklara karşı da dikkat!

Haberin Devamı

Terfi-zam istemeyelim

Yarın Ay 7.11 ile 9.24 arası Koç burcunda boşlukta olacak, ardından Boğa burcunda seyahat edecek. Güneş ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı alışveriş gibi durumlara neden olabilir. Egoyu şişiren bir durum yaratabilir, ukalalıktan, kibirden kaçın-
malı, hafta sonuna kadar dikkatli olmalıyız. Gerçeklerden kaçabilecek derecede üzerinize bir iyimserlik çökebilir. Maddi girişimler ve yatırımlar için uygun zaman değil. Terfi için görüşmeler yapmak, zam istemek için de uygun bir dönemde değiliz.

Para işlerini halledin

Salı Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Ay Boğa burcunda yüceldiği için keyfe ve hazlara, yeme-içmeye yönelik arzular içinde olacağız. Tatlı ve hamur işlerinin zevkle tadının çıkarılabileceği bugün hepimiz bir parça usta şef, ağzının tadını bilen bir gurme kesilebiliriz. Anın tadını çıkarmak, bedenimizle mutlu olmak, masaj yaptırmak, dokunma, koku ve tat alma duyularımızı harekete geçiren şeylerle uğraşmak Ay Boğa’dayken yapabileceğimiz faaliyetlerdendir. Bahçe, toprak işleriyle ilgilenmek, çiçek ekmek, saksıların topraklarını değiştirmek için harika zamanlar. Para işlerimizi halletmek için de güzel bir gün.

‘Ey özgürlük’

Haberin Devamı

Çarşamba Ay 13.37 ile 16.05 arası Boğa burcunda boşlukta olacak, akabinde İkizler burcuna geçecek. Venüs ile Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Bu dönem partnerimizi kısıtlamamaya özen gösterelim. Ortaklıklar kurmak için olumlu değildir. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Sürpriz, hesapta olmayan maddi gelirler gelebilir veya ödemeler çıkabilir. Heyecanlı, huzursuz, sabırsız bir tavır sergileyebiliriz. Dürtüsel ve ani tepkiler verebiliriz. İlişkimizde yeni deneyimlere açık olabiliriz.

Evlilik için iyi zaman

Perşembe Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Merkür ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Geleceğe dair hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zaman. Bu açının etkisiyle fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilir. Bu günlerde konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Evlilik, evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, seyahat planlamak için çok ama çok ideal zamanlar.

Haberin Devamı

Asparagasa dikkat!

Cuma Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. 20.26 itibariyle boşlukta olacak. Omuz tutulması, solunumla ilgili sıkıntılar, bronşlarımız hassas olabilir. Eller, kollar daha hassastır; ağrılar, yaralar, sakarlık yüzünden sorunlar oluşabilir. Özellikle romatizmal problemler yaşayanlar bugün daha dikkatli olmalı. Konferans ve seminer vermek, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygundur. Çok fazla asparagas haber çıkar; bilginiz olsun, her söylenene, her duyulana inanmayın. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir, çat orada çat burada olabilirsiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir süreçtir. Sohbetler esprili geçer, monoton olmaz.

Haberin Devamı

Sigarayı bırakabiliriz

Cumartesi günü Ay 1.52 itibariyle Yengeç burcunda seyahat edecek. Aileyle ilgili önemli konuları halletmek, açıklığa kavuşturmak, aileden izin almak, barışmak için güzel bir gün. Fedakârca davranışlarda bulunabiliriz. Önyargı engeline takılmamaya özen göstermeli, objektif kalmak her ne kadar zor olsa da dinlemeyi öğrenmeliyiz. Evde tamirat, bakım, onarım gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Sağlıkla ilgili olarak karaciğer, memeler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide, safra kesesi hassastır. Özellikle sigarayı bırakmak için en uygun günlerden biridir. Duygularımızı ifade etmek için de uygun bir zaman. Ev almak, satmak, kiralamak, toprak, gayrimenkul, arsa gibi işlerle ilgilenebiliriz.

Haberin Devamı

Dışarı çık, gez, eğlen

13 Ağustos Pazar Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Güneş ile Venüs birlikte hareket edecek. Etki süresi +/- 1 gün. İlişkilerde kendimizi nasıl ifade etmek isteyeceğimiz ve kendimizi nasıl memnun edeceğimizle ilgili düşüneceğimiz bir transit. İnsanların dikkatini çekecek veya bunun için bir şeyler yapacağız. Dışarı çıkıp gezmek, eğlenmek, alışveriş yapmak için uygun bir gün. Venüs’ün çekici kılan gücü sayesinde insanlar birlikte vakit geçirmekten mutlu olacaklar, para konusunda da şanslı bir dönem. Ancak para harcama ve zevklerde aşırıya kaçmak konusunda dikkatli olmalıyız. Ayrıca tüm güzellik, bakım işleri ve sanat faaliyetleri için uygun bir zaman.

Kendinizi keşfetmeye odaklanın

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Güneş ile Şiron arasındaki üçgen açıyla kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz. Adeta kendinizi keşfetme haftası.
Geçmişte yaşadığınız olumsuz deneyimlerle yüzleşme zamanı olabilir. Lütfen kendinize karşı acımasız davranmayın. Sağlığınıza odaklanıp spora başlayabilirsiniz.

Sakın tembellik yapmayın!

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Güneş ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim nedeniyle kariyerinizi ilgilendiren konularda abartılı ve coşkulu tepkiler verebilirsiniz. Diğer yandan bu ikili kariyer fırsatlarına da işaret eder fakat kaçırmamak gereklidir. Tembellik bu hafta yapabileceğiniz en kötü şey olabilir. Aşırılıklara karşı dikkatli olun.

Yurtdışı bağlantılı işlerde başarı

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Merkür ile Jüpiter arasındaki üçgen açıyla yurtdışı bağlantılı iş ve projelerde başarı şansınız yüksek. Bunun yanı sıra ev, gayrimenkul, ailevi konularda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca psikoloji, bilinçaltı gibi konularda araştırmalar yapabilir, terapilere başlayabilirsiniz.

Bütçenizin dengesini koruyun

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Güneş ile Jüpiter arasındaki kare açı, özellikle finansal konularda abartılı harcamalar ve beklentilere işaret etmekte. Hafta boyunca bütçenizin dengesini koruyun. Bunun yanı sıra bazı
fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz fakat tembellik ederek bu fırsatları kaçırma ihtimaliniz de söz konusu olabilir.

Eve dair sorumluluktan kaçamazsınız

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Güneş ile Jüpiter arasındaki kare açıyla odak noktanız ev ve aile konuları olabilir. Aileyle tartışmalardan uzak durun. Eve gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Kiracıysanız mal sahibiyle ilişkilerinizi dikkatli yönetin. Taşınmak, ev almakla ilgili bazı fırsatlar çıkabilir. Eve dair sorumluluklardan kaçınmayın.

Seyahat planları yapabilirsiniz

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Merkür ile Jüpiter arasındaki üçgen açıyla yeni bilgiler edinmek, farklı konuları araştırmak ve kendinizi geliştirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni projeler geliştirebilir veya hobilerle ilgilenebilirsiniz. Seyahat planları yapmak, yeni eğitimlere başlamak, ticari ilişkiler kurmak için harika bir hafta.Yeni tatlara, heyecanlara açığız
Sosyalleşin, çevreniz genişlesin

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta kredi veya burs araştırmaları yapabilirsiniz. Sosyalleşebilir, çevrenizi genişletecek adımlar atabilirsiniz. Yatırım yapmak gibi bir niyetiniz varsa bu dönem belki de güzel fırsatlarla
karşılaşabilirsiniz. Bu hafta sosyalleşirken paranızı dikkatli harcamanız gerekebilir.

Ticari ilişkileri geliştirme dönemi

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hafta boyunca sözleşmeler, anlaşmalar, işbirlikleri konusunda harika fırsatlar sizi bekliyor. Belki de dostlarınız sayesinde maddi anlamda güzel yeni iş olasılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Tüm bunların dışında ticari ilişkileri geliştirmek, yeni müşteriler bulmak, seyahatlere çıkmak için harika bir dönem.

Sağlıklı yaşama adım atın, spora başlayın

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Merkür ile Jüpiter arasındaki üçgen açıyla işinizi ilgilendiren konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çok verimli toplantılar gerçekleştirebilir, iş başvuruları yapabilir, iş kurabilir, iş geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta sağlıklı yaşamak adına adımlar atabilir, spora başlayabilirsiniz.

Dürtüsel hareket etmeyin

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yatırım konularında dikkatli olmalısınız. Abartılı, coşkulu, düşünmeden, dürtüsel hareket etmemekte fayda var. Ama diğer yandan finansal açıdan güzel olasılıklarla da karşılaşabilirsiniz. Aşk fırsatları çıkabilir. Yeni flörtlerle tanışabilirsiniz. Gerçi Venüs retro, belki eski flörtler gündeme gelebilir.

Yatırım yapabilir, taşınabilirsiniz

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hafta boyunca vergiler, borçlar, krediler, miraslarla ilgili konularda işleriniz istediğiniz gibi gidebilir. Yatırım koşullarınızı araştırabilirsiniz. Bu hafta yer değiştirmek, taşınmak gündeme gelebilir. Fakat acele karar vermeyin. Ailenizle olan ilişkilerde de abartılı, fanatik davranışlarda bulunmayın.

İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler...

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Merkür ile Jüpiter arasındaki üçgen açı sayesinde almak istediğiniz eğitimleri alabilirsiniz. Sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra işbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar ve imza gerektiren konularda fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeni birçok bilgiye ulaşabilirsiniz ya da seminerlere katılabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları