Küsler için barışma vakti

Bu hafta gündemimizde hesap kitap, para, gayrimenkul konuları ağırlık kazanabilir. Bazı alanlarda risk almak isteyebiliriz. Yalnız kalmak bize iyi gelebilir ama küs olduklarımız varsa barışmak için koşullar ideal. Bunların yanı sıra birçoğumuz abartılı tepkiler vermeye eğilimli olabiliriz.

Haberin Devamı

Küsler için barışma vakti
Ay düğümleri 17 Temmuz’da burç değiştirerek Boğa-Akrep aksından Koç-Terazi aksına geçti. Bu süreçte risk almak isteyebilir, abartılı davranışlarda bulunabiliriz. Yeme-içme, para harcama alanlarında abartılı tavırlar ortaya çıkabilir. Önümüzdeki hafta gayrimenkul ve para konulu işlerle uğraşabiliriz.

Yalnızlığa eğilim...

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlediğinden duygusal meseleleri halletmek için uygun değil; iş yapmalı ve iş konuşmalıyız. Hesapları toparlamak, düzen oluşturmak, kendimize kurallar koymak için ideal zaman. Biraz daha melankoliye eğilimli olabiliriz. Aile ilişkilerinde de zorlanabiliiriz, onaylanma ihtiyacımız artabilir. Sabır ve dikkat gerektiren işlerde başarılı olabiliriz. Günün ana teması yalnızlık; kalabalıkla, yerinde duramayan tiplerle uğraşamayız. Uzun vadeli planları, yatırımlar için ideal bir gün. Risk almak, riskli aktivitelere girişmek için pek uygun değil. Toprak, arsa, gayrimenkulle ilgili konularla ilgilenmek içinse tam tersi gayet uygun. Bugün şeker ve romatizmal sorunları olanlar ekstra dikkat etmeli.

Haberin Devamı

Rekabet edebiliriz

Yarın spora başlamak için ideal. Eğer alım satım işlerimiz varsa bugünlerde halledebiliriz. Cesaretimiz oldukça yerinde olacak, korkusuzca her zor durumun üstesinden gelebiliriz. Fiziksel uğraş gerektiren işlerin altından rahatlıkla kalkılabilir. Rekabetten keyif alabiliriz özellikle iş hayatında. Ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılı her türlü iş ve girişim için uygun zaman. İş yatırımları, yeni proje girişimleri ve her türlü aktivite için oldukça olumlu bir transit söz konusu. Bu transit, eylemlere başarı, ticari görüşmelere şans getirir. İçimizde neşeli bir heves hissederiz. Sağlığımız iyi, ruh halimiz memnuniyet verici bir seviyede olabilir. Gelecekle ilgili olumlu planlar yapabiliriz.

İsyankâr olabiliriz

Salı günü özgürlük, kendini ifade, kendimize alan açmak gibi konular önem kazanacak. Etrafımızda gelişen sosyal olaylara karşı biraz isyankâr bir tavır içinde olabiliriz. Daha özgün, yaratıcı, farklı, sıradışı durumlara çekilebilir, takip edebilir, gündemimiz haline getirebiliriz. Özellikle finansla ilgili konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor. Düşünmeden, dürtüsel büyük riskler almamakta fayda var. Tepkilerimizi abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz. Yemeiçme konularında da abartılı davranabiliriz. Arkadaşlarımızla beraber olmak önem kazanacak. Alışveriş yaparken de gereğinden fazla para harcamamız mümkün.Küsler için barışma vaktiArkadaşlarımızla sık görüşebilir, dertlerine ortak olabiliriz.

Haberin Devamı

Kontratlar bozulabilir

Çarşamba günü bardağın boş tarafından bakmaya daha eğilimli olacağız, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz. İmzalı işler, kontratlar bozulabilir. Endişeli ve karamsar olabiliriz, kaygı düzeyimiz yükselebilir. Özellikle zihnen bir şeyleri beğenmekte zorlanabilir, her şeye kulp takabiliriz. Hesapçı ve çıkarcı düşünceler ve davranışlar bizi zora sokabilir. Ağır çalışma koşulları altında ve yoğun bir zihinsel çaba sarf ediyor olabiliriz. Karşılaştığımız kişiler üzerinde biraz soğuk ve uzak ancak sağlam bir intiba bırakabiliriz. Günlük hayat düzeni bazen sekteye uğrayabilir ve planlar ertelenebilir.

Haberin Devamı

Barışmak için ideal

Perşembe dua ve meditasyonun en verimli olacağı zamanlardan. Ruh halimiz ve isteklerimiz çok değişkendir, denge kurmakta zorlanırız. Özellikle ayak ağrıları çok sık gündeme gelir. Ayakkabı alma zamanıdır, ayakkabı dükkânlarını talan edebilirsiniz. Ayaklara masajlar, ayak bakımı, pedikür için en doğru zamandır. Karbonhidrat ve şeker tüketimi ihtiyacı artar. Vücut ödem yapmaya müsaittir. Çamaşır yıkama günüdür, komik ama çıkmayan inatçı lekeler bugün daha kolay çıkabilir. Akıl-mantıkla değil, daha duygusal kararlar vermeye eğilimli oluruz. Bitkileri sulamak için en güzel gündür, daha verimli, daha sağlıklı olur bitkilerimiz. Her türlü kırgınlıkları sonlandırmak, barışmak için en ideal zamandır. Üzerimizde bir miskinlik söz konusu olabilir, güne başlamak için zorlanabiliriz.

Bakım zamanı

Haberin Devamı

Cuma günü sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücümüzü harekete geçirmek, spiritüel çalışmalar yapmak için uygun fırsatlar var. Sevdiklerimizin dertlerine ortak olup onların sıkıntılarını hafifletebiliriz. Güçlük içinde, yardıma muhtaç kişilere elimizi uzatabiliriz. Ay Balık’tayken yaratıcı, sanatçı tarafımız güçlü olur; fotoğraf çekmek, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkün. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya SPA gibi mekânlara gidip bakım yaptırmak iyi gelebilir. Ayaklarımıza özen göstermek, pedikür veya masaj yaptırmak tam Ay Balık temasına uygun aktivitelerdir.

Alevli tartışmalar...

Haberin Devamı

5 Ağustos Cumartesi yağlı, şekerli gıdalardan uzak durmalıyız. Bir amaç belirleyip, o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok ideal. İyimser, hevesli, coşkulu olmak ve yeni başlangıçlar için de uygun. Lider özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak, öncülük etmek isteyebiliriz. Özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha dikkat etmeli. Bunun yanı sıra dil, kulaklar hassaslaşabilir. Bir yandan da bugün özgürleşme, daha rahat hareket etme isteğimiz artabilir, yeni fikirlere ve girişimlere açık oluruz. Ay, Koç burcundayken atmosfere hız hâkimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Yollarda hızlı şoförlere karşı dikkatli olmalıyız, tartışmalar kolaylıkla alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur

Harcamalarınızı denetlemede zorlanabilirsiniz

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta 9 derece Kova burcunda dolunay meydana gelecek. Dostlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, hayatlarında önemli konularda etkin olabilirsiniz. Partiler, davetler, organizasyonlar sayesinde daha sosyal olacaksınız. Harcamalarınızı denetim altına almakta zorlanabilirsiniz.

Yurtdışı bağlantılı işler...

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bir süredir işle ilgili çalıştığınız konuları toparlamak ve tamamlamak üzere olabilirsiniz. İş arayış süreciniz varsa bu dolunayla sona erebilir. Atacağınız adımlarla oldukça dikkat çekici olacaksınız. Abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler gündeme gelebilir.

Eski ve yeni arasında çekişme

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Eğitim, hukuksal konular, yayıncılık, yurtdışıyla ilgili işler, akraba ilişkileri, inançlarınız, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konular ana gündem maddeleriniz olabilir. Hayatınızda yeni ve eski arasında bir çekişme yaşayabilirsiniz. Bu bir tavır ya da alışkanlıkla ilgili bir çekişme olabilir.

Dostlarınıza kefil olmayın

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi anlamda, borçlar, krediler gibi konularda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu dönem sağlık harcamalarınız artabilir, özellikle tansiyona dikkat! Sosyalleşirken harcadığınız paranın ucunu kaçırabilirsiniz. Dostlarınıza kefil olmak, onlar için kredi çekmek, borç vermek açısından uygun dönem değil.

İş fırsatları çıkabilir

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, danışmanlıklar, evlilik bu dolunayın ana konuları olacak. İstediğiniz bir imza işi varsa halledebilirsiniz. İş konusunda bazı fırsatlar çıkabilir ama siz bunu önemsemeyebilirsiniz. Ortaklaşa projelere girmek üzerinizde ekstra stres yükü yaratabilir.

Sağlığınız için evham yapabilirsiniz

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İş koşulları, sağlık, gündelik işler, ev hayvanları bu dolunayın ana konuları arasında… Bu dönem iş yükünüz çok olabilir. Sağlıkla ilgili konularda evham yapabilirsiniz. Günlük koşuşturmalarınız artabilir. Bu koşuşturmalar; resmi evrak, eğitimle ilgili konular, yurtdışı işleriyle ilgili olabilir.

Ödemeler konusunda risk almayın

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Özel hayatınız, çocuklarla ilişkiler, yatırım konuları, hobiler, eğlenceli işler bu dolunayın ana konuları arasında. Yeni aşklar söz konusu olabilir, varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Ödemeler, kredi gibi konularda risk almayın.

Gündeminizde gayrimenkul ve aile işleri var

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Odağınız aile ve gayrimenkul, ev gibi konular olabilir. Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarınızı belki de bu dolunay sürecine denk getirebilirsiniz. İlişkiler konusunda beklentileriniz yüksek olabilir. İşbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili konularda fırsatlar da elde edilebilir, fırsatları önemseyin.

Boyun ve boğaz bölgesine dikkat edin

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Üzerinde çalıştığınız fikirleri, projeleri tamamlayabilirsiniz. Eğitim ya da sınavlarla ilgili önemli konuları halledebilirsiniz. İş konusunda da abartılı bir çalışma halinde olabilirsiniz, biraz dinlenmek fena olmayabilir. İş seyahatine çıkmanız mümkün. Boyun ve boğaz bölgesi sağlığına dikkat edin.

Abartılı yatırım kararları alabilirsiniz

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Maddi konulara odaklanacaksınız. Hem özel hayatınızda fanatik çıkışlar yapabilir hem de yatırımlarla ilgili konularda abartılı kararlar alabilirsiniz ama almayın. Bu dönem özel hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, keyfiniz için ekstra harcamalar yapabilir hatta biraz müsrif davranabilirsiniz.

Görünüşünüze önem verebilirsiniz

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Kişisel yeteneklerinizin farkına varabilir, bunları keşfedebilirsiniz. Fiziksel olarak nasıl göründüğünüze önem verebilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırabilir, kişisel istek ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Her şeyi abartabilir, zaman zaman ailenize karşı fanatikleşen tepkiler verebilirsiniz.

Sürpriz bir seyahat söz konusu

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu dönem ruhunuzun ihtiyaçlarına odaklanmak iyi gelebilir. Terapi alabilir, bilinçaltı çalışmalarına katılabilir, rüyalarınıza odaklanabilirsiniz. Belki sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. Ruhsal anlamda sizi şifalandıracak bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları