İletişim trafiğimiz artıyor

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçecek, sözlerimiz daha da önem kazanacak. Başaklar yöneticileriyle nasıl konuşacaklarına dikkat etmeli. Balıkları ev ve iş arasında yoğun bir tempo bekliyor. Yengeçlerse karar alırken zorlanabilir, fikirleri sürekli değişebilir.

Haberin Devamı

İletişim trafiğimiz artıyor
Pazartesi tepkilerimiz sert olabilir. Son söylenmesi gerekeni ilk söylemekten kaçınalım. Perşembeyse aşk konusunda en şanslı günlerden biri...

Geçen haftanın stresli durumlarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz, hatta hem aşk hem de paraya ilişkin konularda şanslı etkilere kucak açıyoruz. Ayrıca oldukça aktif bir iletişim dönemine giriyoruz, söylediklerimiz ve düşüncelerimiz çok daha önem kazanacak. Bakalım bizi gün gün neler bekliyor...
Yarın Ay tüm gün Koç burcunda. Sakin kalmak, sabırlı olmak güçleşebilir. Tepkilerimiz sert olabilir, son söylenmesi gerekeni ilk söylemekten kaçınalım. Yaşamımızı yeniden şekillendirecek başlangıçlar için uygun bir zaman. Bugün, patavatsızlığa varacak kadar açıksözlü olmamız olası; bundan imtina edelim derim. Hatta öfke kontrolü sorunu olanlar daha dikkatli olmalı, kavgadan uzak durmalı. Özellikle başımız ve gözümüz hassaslaşabilir, migren ağrıları tetiklenebilir. Ağrı kesicilerimiz yanımızda bulunsun. Hızlı hareket edebiliriz, sakarlıklara karşı da dikkatli olalım.
Salı, Merkür’le Uranüs arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak. Açık fikirli olmamız gerek. Yeni insanlarla tanışmak ve yeni şeyler öğrenmek için de harika bir gün... Rüyalarımız ilgi çekici ve etkileyici olabilir. Daha önce kaybettiğimiz eşyalar birden ortaya çıkabilir. Teknolojik aletler satın alabiliriz.
Çarşamba, Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Tatlı ve hamurişlerinin tadını çıkaracağımız bugün, hepimiz ağzının tadını bilen bir gurme kesilebiliriz. Ay-Boğa günlerinde konuları genellikle pratik ve somut bir bakış açısıyla ele alırız. Paranın değerini biliriz, paramızın karşılığını almak isteriz. Anın tadını çıkarmak, masaja gitmek, kek-pasta pişirmek, ayaklarımızı uzatıp TV karşısında keyif yapmak, müzik dinlemek, şarkı söylemek, sanat ve estetik içeren konulara eğilmek Ay Boğa’dayken yapabileceğimiz şeyler...
Perşembe, Ay yine tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Ancak Venüs’le Jüpiter arasında üçgen açı da
olacak. Aşk konusunda en şanslı günlerden biri... Hoşlandığımız kişiye açılmak için uygun bir gün, bu fırsatı kaçırmayalım. Yatırım yapmak veya maddi kaynak aramak için de keza... Bugün sosyalleşelim. Partnerimizle romantik bir seyahate çıkmak da iyi olacaktır. Evlenme teklifi etmek, nişanlanmak gibi bir niyeti olanlar da
bugünü değerlendirmeli. İlişkilerde olası sorunları çözmek, aramızın kötü olduğu kişilerle barışmak için gökyüzü bizden yana. Ayrıca estetik işlem yaptırmak, saçını boyatmak veya yeni bir tarz denemek isteyenler de
şanslı... Minik operasyonlar için de iyi bir gün, çabucak iyileşip ayağa kalkabiliriz.
Cuma, Ay İkizler burcunda... Konferansa katılabilir, seminer verebilir, kalabalık gruplara konuşma yapabiliriz. Ancak Ay İkizler’deyken çok fazla asparagas haber çıkar. Her duyduğumuza inanmayalım. Zihnimiz yerinde duramaz, çat orada çat burada olabiliriz. Hatta kendimizi aynı gün birden fazla kişiyle randevulaşmışken bulabiliriz. Ay İkizler’deyken kardeşlerimizle, kuzen ve komşularımızla da ilgilenebiliriz. İnternette yazışmak, telefonla konuşmak, iletişim araçlarıyla ilgili alışveriş yapmak bugün öne çıkabilecek diğer konular.
Cumartesi, Ay tüm gün İkizler burcunda. Bugün Mars da İkizler burcuna geçecek ve ileri-geri hareketi derken 25 Mart 2023’e kadar bu burçta kalacak. İletişimin hızlanacağı bir süreç... Zihnimizin hızlı çalışması ve değişen fikirlerimiz zaman zaman strese girmemize neden olabilir. Projelerimizi hayata geçirmek için harika bir süreç ama iletişim kazaları yaşanabilir! Bir konuya odaklanmak
zor olabilir.
21 Ağustos Pazar, Merkür’le Neptün arasında zorlu bir görünüm olacak. Etki süresi +/- 3 gün... İçimize ilginç şeyler doğabilir, rüyalarımız yol gösterici olabilir. Psikolojik danışmanlık alabiliriz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için elimize güzel fırsatlar geçebilir. İletişim dilimiz yumuşak ve ‘orta yol bulucu’ olacaktır.

Haberin Devamı

Trafikte daha temkinli olun
Koç ve Yükselen Koç;
Bu dönem zihniniz oldukça hızlı çalışacak ve bu, zaman zaman karar verirken hatalar yapmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizle iletişimde ilgili krizler çıkabilir. Özellikle trafikte, araç kullanırken daha temkinli davranın. Ellerinize, kollarınıza ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz. Kullandığınız iletişim araçlarında aniden teknik sorunlar meydana gelebilir. Bir eğitim sürecindeyseniz eğitmenlerinizle iyi geçinmeye bakın.

Haberin Devamı

Bütçenizi çok iyi hesaplayın
Boğa ve Yükselen Boğa;
Maddi konular hayatınıza ciddi bir stres konusuna dönüşebilir; size para getirecek fikirlere kafa yorabilirsiniz. Bu konuda zaman zaman fikirleriniz değişebilir, bu değişim de sizi gerebilir. Mars çılgınlar gibi para harcatır, bütçenizi çok iyi hesaplamalısınız.

Harekete geçme zamanı
İkizler ve Yükselen İkizler
Mars size agresyon katacak, tepkileriniz oldukça keskin ve sert olacaktır. Öte yandan bu dönem projelerinizi hayata geçirebilecek enerjiye sahip olabileceksiniz. İstediğiniz ne varsa harekete geçme ve bunlar için savaşma zamanı. Sağlık olaraksa özellikle kafanıza, gözünüze dikkat etmelisiniz; çarpma, düşme ve sakarlıklar artabilir. Bu hafta Mars İkizler burcuna geçecek ve 30 Ekim’de geri hareketine başlayacak. Geri hareketi 14 Ocak 2023’e kadar da devam edecek. Yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri, spora başlamak...

Haberin Devamı

Gözlerden uzak bir özel hayat
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Mars, 12. Ev’inizde seyahat edecek. Harekete geçmek, hayata karışmak zor gelebilir. Özellikle psikolojik anlamda zorlanacağınız bir süreç olabilir. Belki de hoşunuza gitmeyecek bir sürü dedikodu duyabilirsiniz. Bu dönem karar alırken zorlanabilirsiniz, fikirleriniz sürekli değişebilir. Etrafınızdaki insanların sizi yeteri kadar anlamadığını hatta aynı dili konuşamadığını düşünebilirsiniz. Özel hayatınızı gözlerden uzak, hiç kimseye bilgi vermeden yaşayabilirsiniz. Neyi nasıl söylediğinize, kelimeleri nasıl kullandığınıza dikkat edin.

Planlar sürekli değişebilir
Aslan ve Yükselen Aslan;
Oldukça sosyal olacaksınız. Yalnız bu dönem arkadaşlarınızla fikir birliğine varmakta zorlanabilir, iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Planlar sürekli değişebilir, buna uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz. Toplumsal konularda daha fazla bilgi sahibi olmak için harekete geçebilir, toplum için faydalı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Düğün, dernek, konser, eğlence gibi aktivitelere çokça zaman ayıracağınız bir süreç bekliyor sizleri.

Haberin Devamı

Odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz
Başak ve Yükselen Başak;
Kariyerinizle ilgili oldukça aktif bir dönem olacak. İş değiştirmek, iş kurmak için uygun günler... Değişen kararlarınız sizi zaman zaman krizlere sürükleyebilir, dikkatli olun. Yöneticilerinizle nasıl konuşacağınıza ve kelimeleri nasıl kullanılacağını da dikkat edin. İş için kullandığınız iletişim araçlarında teknik sorunlar meydana gelebilir. Aynı anda birkaç işi yapmaya çalışırken dağılabilir, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz.

Yeni çevrelere girmek isteyebilirsiniz
Terazi ve Yükselen Terazi;
Bir konuda kendinizi geliştirmek ve bilginizi artırmak gerekliliği hissedebilirsiniz. Kendinizi başkalarının düşüncelerini değiştirmek için çaba harcarken bulabilirsiniz. Seyahate çıkmak, yeni çevrelere girmek ve farklı kültürlerden insanlarla tanışmak için de aşırı bir istek duyabilirsiniz. Öte yandan kanuni işler, davalar ve devlet dairelerinde halledeceğiniz işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Girme ihtimaliniz olan sınavlarda korku ve panik yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Beklenmedik ameliyatlar gündeme gelebilir
Akrep ve Yükselen Akrep
Finansal konularda aniden alacağınız kararlardan dolayı zarar görebilirsiniz. Sağlık harcamalarınız artabilir, beklenmedik ameliyatlar gündeme gelebilir. Özellikle ellerinize, kollarınıza ve sinir sisteminize dikkat etmenizde fayda var. Ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri paylaşırken stres yaşayabilirsiniz. Vergi, prim, borç, nafaka, kredi gibi alanlarda iletişim dilinize dikkat! Aklınızdan yatırım fikirleri geçebilir.

İlişkileriniz adeta testten geçecek
Yay ve Yükselen Yay;
İlişkiler ve ortaklıklarda kendinizi nasıl ifade ettiğinize, kelimeleri nasıl kullandığınıza dikkat edin. Karşılıklı olarak birbirini dinlemenin ve anlamanın önemli olduğu bir süreç sizleri bekliyor; ilişkiler ve ortaklıklar adeta bir testten geçebilir, karşınızdakilerin değişen fikirleri sizi strese sokabilir. Mars, haritanızın açık düşmanlıkları temsil eden bir alanında seyahat edecek. Bu yüzden korkmayın; düşmanlarınız hep tanıdığınız yüzlerden çıkacaktır! Birtakım yasal konular da gündeme gelebilir.

Evcil hayvanlarınızın sağlığına dikkat
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Günlük koşturmanızın artacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnız bu koşturmada özellikle üst solunum yollarına, ellerinize, ciğerlerinize ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim trafiğinize aman dikkat! Çalışma alanında sık sık stresli durumlar meydana gelebilir. Bu dönem evcil hayvanlarınızın sağlıkları da bozulabilir, işiniz için kullandığınız teknolojik aletler arızalanabilir.

Cinsel anlamda oldukça aktifsiniz
Kova ve Yükselen Kova;
Özel hayatınızda sık sık iletişim krizleri meydana gelebilir. Kiminle nasıl yazıştığınıza dikkat edin; özellikle de çapkınsanız. Yatırım yapmak için oldukça hevesli olacağınız bir dönem ama fikirleriniz çok çabuk değişebilir. Cinsel anlamda da oldukça arzulu ve aktif olabilirsiniz... Varsa çocuklarınızla zaman zaman güç ve irade savaşları ortaya çıkabilir. Öte yandan yeni hobiler edinebilirsiniz.

Dinlenecek vakit bulamayabilirsiniz
Balık ve Yükselen Balık;
Bu dönem evde huzuru bulmak çok kolay olmayabilir; iletişim krizleri ortaya çıkabilir ve ailenizle aynı fikirde buluşmak zor olabilir. Taşınmak veya değiştirmekle ilgili fikirler aklınızda uçuşabilir ama sürekli değişen fikirler sizi harekete geçirmekte zorlayabilir. Ev içi kazalara dikkat! Evde kullandığınız teknolojik aletlerde zaman zaman arızalar çıkabilir. Ev ve iş arasında oldukça yoğun bir tempo sizleri bekliyor. Umarım bu yoğun tempo içeresinde dinlenebilecek bir vakit bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları