Bu yılın son Merkür retrosu

Başlığa bakıp telaşlanabilirsiniz, ne de olsa astrolojiden hiç anlamayanlar bile Merkür’ün geri gitmesinden çekinir. İletişimde aksaklıklar, iletişim araçlarında arızalar meydana gelebilir. Ama her şey de olumsuz değil. Örneğin çarşamba günü sevdiklerinize yardım edebilir, perşembe ve pazar arasında sorumlulukların üstesinden rahatlıkla gelebilir, işinizde başarılı olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi burcunda yılın son Merkür retrosu bugün başlıyor. 19 Ekim’e kadar da etkileri sürecek. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili konularda gecikmeler, sorunlar yaşanabilir. Haliyle bu yeni işlere, yeni ortaklıklara başlamak için uygun bir dönem değil. Yine, yeni elektronik aletler almak için de 19 Ekim sonrasını beklemenizde fayda var. Mevcutta kullandığınız iletişim gereçlerinde bozulmalar, arızalar meydana gelebilir. Bence önemli verilerinizi yedekleyin. Terazi burcundaki Merkür retrosu eski sevgililerden haberler almanıza, eski ilişkilerin yeniden gündeme gelmesine neden olabilir.

Çarşamba, Venüs ile Neptün arasında güzel bir etkileşim meydana gelecek ve cumartesi gününe kadar etkili olacak. Sevdiklerinize ve yakın çevrenizdeki insanlara yardım etmek ve anlayışlı davranmak için harika bir fırsat. Ama ilişkilerde kusurları görmezden gelmeye eğilimli ve kandırılmaya, aldatılmaya açık olabilirsiniz. Özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değil. Sanatsal her türlü girişim içinse çok elverişli. Fazla enerji gerektiren işler yapmak yerine romantik ve sanat dolu bir aktiviteye kaçmak akıllıca olabilir.

Haberin Devamı

Perşembe, Güneş ile Satürn arasında güçlü bir kontak meydana gelecek ve pazar gününe kadar da etkili olacak. Bugünlerde her türlü sorumluluğun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. İşlerde başarı oranı daha yüksek olacaktır. Hayatınızın gidişatını ve içinde bulunduğunuz çevreyi değerlendirip istediğiniz yapılanmayı gerçekleştirmeniz olası görünüyor. Acil durumları, çatışmaları ve krizleri rahatlıkla çözebileceğiniz ve dha da önemlisi bunlardan etkilenmeyeceğiniz günler...

KISKANÇLIKTAN KAÇININ

Cuma, Merkür ile Plüton arasında sert bir görünüm olacak. Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gün. Gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içinizde... Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya çok fazla eleştiri yapabileceğiniz bir gün ama dikkat edin, sözlerinizle kalp kırmayın. Paranoya ve gereksiz kıskançlıklardan kaçının. İletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak başınıza daha çok iş açmanıza neden olur. Bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir. İnternette güvenmediğiniz sitelerden alışverişler yapmayın.

Haberin Devamı

Bu yılın son Merkür retrosu

Cumartesiyse Venüs ile Jüpiter arasında sert bir etkileşim yaşanacak. Daha çok sevilmek, ilgiyi üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir. Şekerli gıdaları canınız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir. Aşk konusunda ve duygusal meselelerde de abartılı davranışlar sergileyebilir, pahalı ve lüks ürünler alabilirsiniz. Bugün yöneticilerinizi, partnerinizi memnun etmek çok kolay olmayabilir. Güzelleşmek için atacağınız adımlardan da memnun kalmayabilirsiniz.

İMZA GEREKTİREN İŞLERİ ERTELEYİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeni ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar için artık uygun bir zaman diliminde olmayacaksınız. İmza gerektiren önemli işlerinizi bir süre ertelemeniz gerekecek. İlişkilerde ve ortaklıklarda eskide kalan ve çözüme ulaşmayan sorunlar bu dönem yeniden gün yüzüne çıkabilir.

Haberin Devamı

ELEKTRONİK ALIŞVERİŞİ YAPMAYIN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Çalışma ortamınızda, iş için kullandığınız eşyalarda birtakım sorunlar yaşanabilir. Ayrıca ofiste gecikmelere, aksaklıklara hazır olun. Bu dönem yeni bir çalışan, asistanla anlaşmak ya da işle ilgili elektronik alet almak için uygun değil. Müşterilerle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

YARIM KALAN HOBİLERE DÖNÜLEBİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Merkür retrosunun etkilerini özel hayatınızda hissedeceksiniz. Eski sevgililer yeniden hayatınıza girmek isteyebilir. Ama yeni flörtleri uzun süreli ilişkilere taşımak pek kolay olmayabilir. Borsa gibi alanlarda da emin olmadığınız adımlar atmayın. Yarım bıraktığınız hobilerinize dönebilirsiniz.

Haberin Devamı

TAŞINMA PLANI ASKIYA ALINABİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ev, aile, yuva, taşınma, gayrimenkulle ilgili konularda birtakım gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Aileyle iletişimde stres yaşanabilir. Evdeki elektronik aletlerin bozulması, taşınma ve yer değiştirme planlarının sürekli askıya alınması söz konusu olabilir.

AĞZINIZDAN ÇIKANA ÇOK DİKKAT EDİN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Merkür retrosunu iletişim alanında deneyimleyeceksiniz. Ağzınızdan çıkana her zamankinden çok dikkat edin. Kişisel elektronik aletlerinizle ilgili sorunlar meydana gelebilir. Seyahat planları değişebilir. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle gerilim yaratacak ortamlardan kaçının.

Haberin Devamı

MADDİ KONULARDA GECİKMELER...
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu retro sizin finansal alanınızı etkileyecek. Alım-satım işlemleri için uygun bir zaman değil. Maddi konularda hesap hataları yapabilir, alışveriş ve ödemelerde aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Finansal alanda iletişim hataları yüzünden gecikmeler yaşanması olası...

İŞLERİNİZİ BİTİRMEK ZOR OLABİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu dönem kendinizi ifade ederken daha dikkatli olun, söylemek istediklerinizle ağzınızdan çıkanlar aynı olmayabilir. Tüm iletişim araçlarıyla kendinizi adeta bir sınavda hissedebilirsiniz. Birçok işiniz yarım yamalak kalabilir, planlar geri tepebilir.

UNUTKANLIKLA BAŞ ETMENİZ GEREKECEK
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Her duyduğunuza inanmayın, kulağınıza gelen dedikoduların birçoğunun aslı astarı olmayabilir. Değerli düşüncelerinizi, fikirlerinizi uluorta her yerde paylaşmayın, çalınma riski var. Zihniniz karışık olabilir, unutkanlıklarla baş etmeniz gerekebilir.

YENİ PROJELER İÇİN UYGUN ZAMAN DEĞİL
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Uzunca bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Fakat sosyal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. 19 Ekim’e kadar arkadaşlarınızla ortak işlere başlamak için pek uygun değil.

İLETİŞİM HATALARINDAN KAÇININ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İş konusunda son dakika değişiklikleri veya iptaller olabilir. Bu dönem iş kurmak, değiştirmek için koşullar yeterince net değil, kararsızlık yaşayabilirsiniz. Patronlarla iletişimde hataya ve yanlış anlaşılmalara yer verecek durumlar yaratmamaya özen gösterin.

SEYAHATLERDE KARIŞIKLIK YAŞANABİLİR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu retro hayatınızdaki resmi ve yasal konuları, eğitim, sınav, yurtdışıyla ilgili işleri etkileyecek. Bu alanlarda gecikmeler, değişiklikler söz konusu olabilir. Çıkacağınız seyahatlerde bavul ve bilet kontrollerinizi dikkatli bir şekilde yapın.

ESKİ BORÇLAR GÜNDEME GELEBİLİR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu dönem kredi çekmek, borç vermek için uygun değil. Eskiden kalan ve unutulan birtakım borçlar, faturalar gündeme gelebilir. Alışverişlerde, bankacılık işlemlerinde hatalı işlemler yapabilirsiniz. Maddi konularda her şeyi iki defa kontrol edin.

Yazarın Tüm Yazıları