2024 burçlara neler getirecek? (YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ): Hedeflerinize ulaşmak için şans sizden yana

.Kariyer, sosyal çevre, aile ilişkileri 2024 yılında Yengeç burçlarının gündeminde öne çıkabilir. Yengeçler hem maddi hem manevi konularda aradıkları desteğe ulaşacaklar. Kariyer konusunda daha tatmin edici işler peşinde koşabilir, hayır işleri yapabilirler.

Haberin Devamı

PLÜTON TRANSİTİ
∆ Değişim, dönüşüm hangi konularda olacak?
Yaşamınız köklü olarak değişecek

21 Ocak’ta değişim, dönüşüm gezegeni, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçiyor. Plüton, 2023 Mart ayında da kısa bir süre bu burca geçmiş ve etkisini göstermişti. O dönem mart-haziran arasında yaşadığınız değişimleri düşünün. Şimdi 9 Mart 2043’e kadar Plüton, Kova burcunda olacak. Plüton, 8’inci evinize giriş yapacak. Bu yaşamın köklü bir noktada değişmesi, psikolojik bir değişim dönüşüm olacağı anlamına geliyor. Para kazanma kaynaklarınız, borçlar, vergiler gibi konulardaki tutumunuzda, alışkanlıklarınızda önemli gelişmeler meydana gelebilir. Belki ortaklaşa işlerle para kazanırsınız, belki insan kaynakları, ilaç, hammadde, enerji, teknoloji gibi alanlardan para kazanmaya başlarsınız artık.

Haberin Devamı

JÜPİTER ETKİSİ
∆ Fırsatlar nereden gelecek?
Hayır işlerine zaman ayırabilirsiniz

Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 11’inci evinize girecek olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya geleceksiniz. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için çeşitli fırsatlar ve şansla karşılaşmaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere başlayabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Derneklerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Jüpiter umutlar ve istekler alanında ilerleyecek, neyin hayalini kuruyorsanız, idealize ettiğiniz konu neyse buna ulaşmak için güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.
26 Mayıs’tan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçecek ve 10 Haziran 2025’e kadar seyahat edecek. 12’nci evinizde olacak Jüpiter. Duygusal ve zihinsel dünyanızı daha derinlemesine keşfetme yolculuğu gibi düşünebilirsiniz bu süreci. Bu dönemde, gizli düşmanlıklar veya engellerle başa çıkma şansınız artabilir. Yurt dışında çalışmak, yaşamak gibi projeler çok sık gündeme gelebilir.

SATÜRN ETKİSİ
∆ Sorumluluklar hangi alanda artacak?
Gerçekçi adımlar ve hedefler

Haberin Devamı

Satürn yıl boyunca Balık burcunda seyahat edecek. Sorumluluk, disiplin, çekidüzen vermeniz gereken konular, kısıtlamaya gideceğimiz temalar, hayatın bizi zorlayacağı konular ön planda olacak. Eğitim, hukuki konular, akademik eğitim, yayıncılık, yurtdışıyla ilgili işler, akraba ilişkileri, inançlarınız, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konularda Satürn’ün sembolize ettiği şekilde bir dizi deneyime tabi tutulacaksınız. Bu dönem yasal konularda daha dikkatli olmalısınız. Yeni bilgi ve beceriler edinme veya daha yüksek eğitim alma ihtiyacınız artabilir. Ancak bu süreç zorlayıcı olabilir. Satürn Balık süreci aslında gerçekçi adımlar atmak ve gerçekçi hedefler koymakla ilgilidir. Gerçeklerden kaçmadan hareket etmelisiniz. Yurt dışından birileriyle ticari girişimler olabilir.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI

Sene boyunca öne çıkacak temalar

∆ Aile ilişkileri güçlenebilir
Yılın ilk Ay tutulması 25 Mart’ta 5 derece Terazi burcunda olacak. Tutulmaya Kova burcundaki Plüton’un desteği söz konusu. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda para harcamanız gerebilir. Taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız varsa bunları organize edebilirsiniz. Belki de evinizde bakım, onarım, tadilat gibi işlere girişebilir, evinize güvenlikle ilgili elektronik eşyalar alabilirsiniz. Aile içi sorunlar daha açık bir şekilde görünür olabilir. Bu tutulma, duygusal güvenlikle ilgili konuları ön plana çıkarabilir. Aile içi konularda adil ve dengeli bir yaklaşım geliştirmeye çalışabilirsiniz. Plüton desteğiyle kendinizi duygusal olarak çok daha güçlü bir şekilde yapılandırabilirsiniz. Aile içi ilişkiler güçlenmeye başlayabilir. Yatırım, miras, kredi gibi konularda eliniz güçlenebilir.

Haberin Devamı

∆ Tatmin edici bir kariyerin peşine düşebilirsiniz
Yılın ikinci tutulması Koç burcunda meydana gelecek. 8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş tutulması olacak. Bu tutulmada ana gündem maddeleriniz kariyeriniz, toplumdaki yeriniz, medeni durumunuz gibi konular olabilir. Şiron kişisel yaraları ve hassasiyetleri temsil eder. 10’uncu evdeki Şiron ile Güneş tutulması kariyer ve toplumsal statüyle ilgili derin içsel yaraların farkına varmanıza neden olabilir. Daha tatmin edici bir kariyer veya toplumsal statü arayışına girebilirsiniz. Bunu yaparken dikkatli adımlar atmalısınız.

∆ Hukuki kararlar alabilirsiniz
Yılın üçüncü tutulması 18 Eylül’de 25 derece Balık burcunda Neptünyen Ay tutulması olacak. Tutulmaya İkizler burcundaki Jüpiter’in kare açısı söz konusu. Ruhsal büyüme, inançlar, yüksek öğrenim, seyahatler ve manevi konularla ilgili temalar öne çıkabilir. Tutulma daha fazla spiritüel büyüme ve farkındalık geliştirme fırsatı sunabilir. Yabancı ülkelere seyahat etmek veya farklı kültürleri tanımak isteyebilirsiniz. Tutulma kişisel inançlarınızı gözden geçirmenize ve yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Yasal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir veya hukuki bir konuda kararlar almanız gerekebilir. Dikkatli olun, herkese güvenmeyin hukuki konularda.

Haberin Devamı

∆ Aile işleri ön plana çıkabilir
Yılın son tutulması 2 Ekim’de gerçekleşecek, 10 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulması olacak. Mars’ın bu tutulmaya sert kontağı olacağından; kişisel hedeflerinizi ve isteklerinizi aile ve ev sorumluluklarıyla dengede tutma ihtiyacınız olabilir. Kendi isteklerinizle ailenin ihtiyaçları arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Evde yapılacak işlerin yoğunluğu artabilir. Bu dönemde kendinize ve aile üyelerine karşı daha fazla sabır ve anlayış göstermek önemli. Belki de taşınmak, yer değiştirmek için uygun bir zaman olmayabilir. Bedeninize dikkat etmelisiniz, sakarlıklar, kazalar, hastalıklar söz konusu.

Yazarın Tüm Yazıları