Donald Trump, Ateş Ve Gerçek Astroloji

Canım Okurlarım,

Haberin Devamı

Öncelikle bütün Hatay’a çok geçmiş olsun demek istiyorum. En son yazdığım yazıda Antakya bölgesi diyerek, İskenderun ve Hatay bölgesini de kastederek tutulmaların ve Mars’ın etkisini vurgulamıştım. Maalesef öngörülerim gerçekleşti.

Ekim 2020’nin Merkür ve Mars’ın ters döndüğü, sayısız insanın kavga edeceği ve müthiş anlaşmazlıkların ortaya çıkacağı bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemde teknolojik şirketler ve her türlü elektrik olayları için sevimsiz bir dönem olmasının yanında, medya kuruluşlarını hatta siyaset ve ünlüler dünyasını da şok edecek haberlerin gündeme geleceği bir dönem diyebiliriz.

2020 Eylül sonu Satürn’ün düzdönmesi ile 2023 Şubat ayına kadar çok sert geçecek bir dönem içindeyiz. Ateş, yangınlar, saldırılar, terör, savaşi doğal afetler, ekonomik sıkıntı... Malesef astrolojik olarak görünenler bunlar...

Haberin Devamı

Lakin bütün bu söylediklerimin asıl doruk noktasını 30 Kasım ve 14 Aralık 2020 tarihlerinden 15 gün öncesi ve sonrasında yaşayacağız!

Hatay’da olanlardan çıkaracağımız sonucu da göz önüne alacak olursak 30 Kasım ve 14 Aralık tarihlerinden itibaren:

30 Kasım -15 gün öncesi ve sonrası- özellikle Edirne ve Türkiye’nin tüm batı sınırı bölgeleri, Ege ve Trakya bölgesinde, doğal afetler ve çatışma ya da silahlı olaylar yahut patlamalar olabilir.

Hatay, İskenderun, Osmaniye, Antakya, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Çorum, Amasya, Sinop, Ankara, Çankırı, Kastamonu illerinin bulunduğu bölgeye haritadan bakarsanız hepsinin yukardan aşağıya tam bir hiza içinde olduğunu görürsünüz... Bütün bu bölgeler ve şehirlerden tutulmanın etkisi geçiyor ama bir de bu çizginin tam üstünden pluta ile chiron -yani devlet ve acı birleşimi- Bartın, Zonguldak, Karabük, Düzce, Bolu, İzmit, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale bölgelerine yansıyor, hatta tüm Karadeniz’e  yansıma da yapıyor ve etkisini ortaya çıkartıyor! Buralarda doğal afetler, her türlü “ATEŞ!”, yangınlar, depremler ve silahlı olaylar veya patlamalar olabilir.

Haberin Devamı

Açıkçası Türkiye 2021 yazında yine “Ateşler!” dolu bir yaz geçirecek gibi görünüyor!

Bu tutulmaların etkisi yoğun birşekilde yaşayacağımızı ve bu dönem özellikle dikkat etmemiz, tüm önlemlerimizi almamız gerektiğini söylemeliyim!

 

Donald Trump

En son ABD başkanı Donald Trump ile ilgili suikast ya da saldırıya uğrayabilir öngörümün gerçekleşmesi ve kendisine arka arkaya zarar verilmeye dair hareketlerin ortaya çıkması üzerine herkes benim bu konuda yazmamı istedi.

Donald Trump’ın astroloji haritasını incelediğimiz zaman son 7 senedir sadesati’de yani bir insanın 22 senedir yaşadığı en kötü dönemden geçtiğini görebiliriz.

Hepiniz “Kötü dönem ise nasıl Amerika’nın başkanı oldu?” diyeceksiniz ama birçok cumhurbaşkanı kendi sadesati sürecinde cumhurbaşkanı oldu.

Haberin Devamı

Bu aslında bize o insanların çok büyük bir başarı elde ederek çok büyük bir rahatlığa erdiklerini gösterse de aslında tam tersine çok zor bir süreçten geçtiklerini ve endişe, korku ve kaygı içinde ciddi bir savaş verdiklerini göstermektedir.

Zaten vedik astrologlar “İnsanın hayatında hangi konuda yükseliş olacaksa, kötü dönemlerde olur; iyi dönemde birşey olmaz.” derler.

Gerçekten de insanların haritalarına baktığım zaman inanılmaz rahat iyi haritalara sahip insanlar, genel olarak hayatlarını çok daha düz ve normal bir şekilde geçiriyorlar.

Lakin çok ünlü ya da güçlü insanların haritalarına baktığınız zaman korkunç zor dönemlerin içinden geçtiklerini görebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Donald Trump’ın astroloji haritasında bu kasım ve aralık ayında inanılmaz tehlikeler ile karşı karşıya olacağını ve zor bir süreçten geçeceğini söyleyebilirim.

Açıkçası dış tehlikeler dışında, kendi kalbi ile ilgili de bir rahatsızlık yaşayabilir. Hatta genel sağlığı açısından da 2020 Eylül ayından başlayarak 2023 Mart ayına kadar zor bir süreçten geçeceği görünüyor.

Donald Trump ‘ın astroloji haritasına göre, bu dönem çok büyük yatırımlar yaptığını ve ileriki dönemde  kariyer hayatını büyüteceğini söyleyebiliriz. Tabi kendisine birşey olmazsa bu büyümeyi görür; aksi halde artık çocukları bu büyümenin etkisini yaşarlar.

Bu astrolojik haritaya göre dış güçler “Sen artık çekil!” demezler ve dışardan müdahale edilen bir karmaşa yansıtılıp son anda sonuçlarda manipulasyon olmazsa bence Donald Trump başkanlık seçimini kazanır. Lakin öyle büyük bir mucadele ile karşı karşıya ki; kendi haritası çok güçlü olmasına rağmen bunu başarabileceğinden çok emin değilim...

Haberin Devamı

Şu an yaşadığı yerde hiç kendini iyi hissetmediğini ve devamlı işine odaklı olduğunu net birşekilde söyleyebilirim.

Bu dönem zaten Rusya devlet başkanı için de çok zor; hatta Rusya devlet başkanının 2022 Haziran ayına kadar değişeceğini düşünüyorum.

 

Batı Astrolojisi ve Vedik Astroloji

Batı astrolojisinin aslında vedik astrolojinin doğudan batıya geldiği zamanlarda kesilip biçilen; kültür, hristiyanlık gibi kalıplara göre sınırlandırılan, bin yıl -maksimum 2 bin yıl- gibi bir süreçtir var olan, son derece sınırlı, çare ve çözüm pek sunmayarak sadece tespitler yapmaya ve genel olarak da moral bozmaya yarayan bir astroloji olduğunu söyleyebilirim.          

Zaten batı astrologları bir kişi bir sorun yaşadığı zaman ona ne önermeleri gerektiğini bilmezler.

Bu durum adeta sizin bir doktora gittiğinz zaman size hastalığınızı söyleyip ama tedavisi vermemesi ve sizi hastalığınız ile  baş başa bırakmasına benzer! Hatta öyle ki ozamana kadar kader mahkumu gibi ilerlerken çaresizlik hissi ve korku ile o duruma yükleyeceğiniz enerjiden daha kötü yaşayabilirsiniz.

Lakin Vedik astroloji 5 bin yıllık gerçekte astrolojinin öz kaynağı olan Jyotish -yani Işık Bilimi- olarak geçen çok özel bir ilim...

Vedik astroloji; renkler, taşlar, ritüeller, neye kime ve nereye hatta ne zaman iyilik yapman gerektiğini gösteren durumlar, hangi taşı hangi parmağına, nasıl ve hangi gün takman gerektiğine kadar ayrıntısı olan çok derin bir ilme sahip bir öğreti... Yaşadığın olayların sebebini ve nasıl çözeceğine dair çareleri, nerede yaşaman gerektiğinden, yönelmen ve uzak durman gereken konulara hatta imkansızı gerçek yapmanı sağlayacak bilgilere kadar herşeyi verir. Dönemleri ve içinden geçtiğin gezegen senelerini batı astrolojisinden çok farklı olarak gösterir. Bunlara “Daşalar” denilir. Her bir insan hayatı 120 Daşa’dır ve inanılmaz bir şekilde doğru çıkan bir yol haritasıdır. Hatta o kadar doğrudur ki; her insan doğduğu zaman bu yol haritası kesinlikle eline verilmelidir.

Lerzan Mutlu ile çektiğimiz youtube videomu seyrederseniz bu konudan uzun uzun bahsettiğimizi görürsünüz. Bu arada, Lerzan da vedik astroloji konusunda çok bilgilidir.

Zaten ünlüler dünyasında çok sayıda önemli kişi, bu ilmin ne kadar işe yaradığını gördüğü için eğitimini almış. Hatta Türkiye’nin önde gelen çok yüksek konumdaki siyasetçileri online olarak ya da yurtdışına gidip vedik astroloji eğitimleri almışlar. Ben yıllardır bu durumları her gördüğümde inanılmaz şaşırıyorum. Çünkü kimse televizyonlarda tepki alır korkusuyla, bu tarz şeylere inandığını; hatta bunlar ile hayatını düzenlediğini söyleyemiyor. Lakin, keşke okullarda vedik astroloji okutulsa... Neyse bir gün bakan olursam ya da devlet yönetiminde önemli bir konuma gelirsem ilk işim çocuk sahibi olmak için insanların sertifika almasını zorunlu tutarak psikolojik anlamda doğru eğitimi verecek anne babaların yetiştirilmesi, arkasından okullarda vedik astrolojinin tamamı olmasa da -hiç değilse- temel vedik astroloji eğitiminin verilmesini sağlamak olacak.

 

Sevginin kaynağının gücü bize mutlu olacağımız mucizeler yaşatsın!

Sizi seven bir Can...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları