Pratik bavul hazırlama rehberi

Son dakika tatili için yollara düşenlerden misiniz? Panik yok! Küçük bir bavula kullanışlı ürünler koyarak şık ve özenli olmanın yolları burada!

Haberin Devamı

Valiz hazırlamak zor zanaat. Ve de oldukça yorucu. Bir de üstüne kısa yaz kaçamakları için küçük bir bavul yapmak istediğinizde işler çığırından çıkıyor. Ama panik yok. Bunlara dikkat edin yeter: Önce almanız gereken ana kıyafetlerin listesini yapın. Sonra renkleri ve tarzları ayırın. En son kombinlerinizi yapın ve bavula koyun. Almanız gerekenler zaten belli:  Tişört, pantolon, bermuda, ayakkabı, mayo, terlik, gözlük,,. Ama hangisinden kaç adet alacaksınız, neyle birlikte kullanacaksınız? Şimdi bunlara gelelim... Gündüz ve gece için de şu an en moda olan bisiklet yaka rahat hafif bol kesim kısa kollu tişörtler alın. Mavi, gri, yeşil, siyah ve beyaz olsun.  Gelelim plaj giysilerine...Üç gün için  aynı tarz ama farklı renk ve desenlerde 3 mayo almanız lazım. Ve 2 farklı tarzda da gözlük edinin. Biri plaja renkli camlı ve kemik biri de akşam üzeri saatlerde takmak için kesme camlı, metal çerçeveli sık bir gözlük olsun. 1-2 beysbol kepini de bavulunuza koymayı ihmal etmeyin.

 

Haberin Devamı

Pratik bavul  hazırlama rehberi

 

BUNLAR MUTLAKA BAVULUNUZDA OLSUN

 

Gündüz için keten,  gece için koton gömlek alabilirsiniz. Kolları kıvırarak mayo üstüne bile giyilebilir. ◊ Kısa kollu, açık yaka, bol kesim, desenli küba gömeklerinden alın. Bunları da gündüz gece bermudalarla giyebilirsiniz. Gömleklerin 2 tanesinden biri mutlaka düz beyaz koton ya da keten gömlek olsun.◊ Koton pantolon ve chinolar tam da yaz sezonu için uygun olur. Paçası kısa olmalı. Mavi tonları,açık yeşil ve pudra renklerinde 1 chino pantolon ve 1 beyaz jean ile dört günde birçok kombin yapabilirsiniz.◊ Bermuda ve şort  ise mutlaka alınması gereken üründür. İki rengi bavulunuza atın: Mavi beyaz ya da lacivert, bej arasından seçim yapın.◊ Bir bağcıklı beyaz spor ayakkabı, bir loafer ya da espadril, bir de plaj sandaleti ya da terliğini  de mutlaka çantanıza atın.

Haberin Devamı

Keten sırt çantası da plaj için alınması gereken aksesuvarlardan.

 

“Bir ara giyerim” mantığıyla bavulunuzu gereksiz şeylerle doldurmayın.

 

Yazarın Tüm Yazıları