İndirim günlüğü

Şu an satın alırsanız, kara geçeceğiniz ürünler...

Haberin Devamı

İndirimde yatırım ürünlerine ve zamansızlara para harcarsanız pişman olmazsınız.

İlk kural klasiğe ve modası geçmeyen ama sık ve hatrı sayılır parçalara para harcamaktır. indirim zamanı da gardırobu sıklaştırmak için biçilmiş kaftandır

 

1. Smokin


Artık sadece düğünlerde damadın değil, yakınlarının ve arkadaşlarının da smokin giydiğini bildiğimizden mutlaka alıp saklanması gereken bir parça olduğunu düşünüyoruz. Kış indiriminden sık, marka bir smokin alın hemen giymeseniz bile dolabınızdaki yerini alsın.

 

2.mokasen ayakkabı


Hafif topuklu, bağcıklı, rugan sık  mokasen pabuçlar yani ‘lace shoe’ lar, yine smokin gibi asla modası geçmeyecek ve sizi çok özel günlerinizde iddiasıyla  ve ağırlığıyla kurtaracaktır. İndirimde yarı fiyatına kadar düşüğünü bulabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

3.kaşmir kaban be palto


Bir erkeğin kışlık dolabındaki en baba ürünlerden biridir  kabanlar.Klasik kesim kaşmir bir kabanın yerini hiçbirşey tutmaz.
Uzun yanı diz altı bir boy seçerseniz takım elbise üzerine de rahatça giyebilirsiniz. Kruvaze olanlar ise şimdi çok moda.
Üzerinize tam oturan , kaşmir ve siyah olanı tercih edin.

 

4.pardesü


Pardesü sadece klasik bir parça değildir aynı zamanda sezonsuzdur.
Şu an indirimden alacağınız maskülen bir pardösüyü hangi renk ve hangi kumaşta olursa olsun baharda , sonbaharda ve seyahatlerinizde her her daim kullanabilirsiniz. Siz yine de lacivert veya bej olandan alın ve bu renkteki pardösüleri bahar aylarında her tür kombinle giyin.

 

5.Kravat


Hazır eliniz değmişken hazır indirimdeyken  koyu ve klasik renk ve desenlerde 5-10 tane kravat alın derim. Sezonu kolay kolay geçmez. İpek, kaşmir  ve yün olanları  sezonda pahalıdır ama siz şimdi indirimden alıp bir dahaki kış sezonu rahatça kullanabilirsiniz. Koyu yeşil, bordo, lacivert, antrasit, gri ve mürdüm mikro desenli, orta kalınlıkta olanlara yatırım yapın.

Yazarın Tüm Yazıları