Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

Sevgili dostlar. Yetiş Ayşe sizlerin sayesinde birçok insanın sofrasına yemek, öğrencilere burs verdi ve vermeye de devam edecek. Gelen e-postalardan ne kadar çok dua aldığınızı bir bilseniz… Sizleri çok seviyorum.

Yuva kurmamıza yardım edin-Çilem


Ayşe abla Adana’da yaşıyorum. 2 yıldır sözlüyüm. Ailelerimiz kendi halinde, fazla gelirleri yok. Biz kendi düğünümüzü kendimiz yapmak zorundayız çünkü yardım edenimiz hiç yok. Borçlar yüzünden ne eşya alabildik ne gelinlik. Sizden ricam mutlu bir yuva kurmamıza yardım edin.

Gıda ve kıyafet yardımı-Serpil


Merhaba Ayşe Hanım. Ben Serpil, 32 yaşındayım evliyim 8 ve 4 yaşlarında 2 kız çocuğum var. Kanser hastasıyım, eşim 1 senedir işsiz. Kalıcı bir iş bulamadı. Sizden kıyafet ve gıda yardımı istiyoruz.

Haberin Devamı

Çocuklarımla aç yatıyoruz


Merhaba Ayşe Abla. Bu Ramazan'da çok zor günler yaşıyoruz, gıdamız yok çocuklarımla bazen aç yatıyoruz. Biraz gıda yardımı yapacak bir hayırsever olursa çok mutlu olurum.

Burs istiyorum-Şükran


Üniversiteyi bitirmek için yaz okuluna kayıt yaptırmam gerekiyor, fakat maddi durumumuz iyi değil ve ücreti denkleştiremiyorum. 3 ders alıyorum ve 210 lira tutuyor. Lütfen bana yardımcı olun.

Sara hastasıyım iş bulamıyorum


Herkesin umudu olan ablam, hiç tanımadan herkesin derdine deva bulan ablam. Allah şahit perişan olmasam bu kadar sizi rahatsız etmezdim. 28 yaşındayım, Muğla’da yaşıyorum. Abla çok çaresizim ben. Eşimden yeni ayrıldım, hasta olduğum için o da sırtını döndü bana. Kimsem yok abla. Sara hastasıyım, günlerdir kapımı çalan olmadı. Gittiğim her yerde hasta olduğum için iş vermiyorlar. Evlere temizliğe gidiyordum kendime bakabiliyordum. Son günlerde bayılmalarım çoğaldıkça onlar da iş vermez oldular. Bir anda hastalığımdan dolayı herkes sırt döndü, başta eşim! Hiç kimsem yok değerli okurlarınızdan bana iş vermelerini istiyorum. Çalışıp ayakta durabilmek için yardım istiyorum.

Haberin Devamı

Burs istiyorum-Alperen


Merhaba Ayşe Abla. Ben Alperen. Ben İstanbul'da özel bir üniversitede burslu okuyorum fakat burslu bile olsam inanın kitap parasına bile yetişemiyorum. Babam işsiz fakat kardeşlerim de okula gidiyor masraflarımıza yetişemiyor, ben onlardan para alamıyorum. Sizden aylık olarak cüzi bir miktarda olsa burs talep ediyorum, şimdiden Allah razı olsun.

Burs istiyorum-Ebru


Ayşe Ablacım ben Ebru. Sizlerden burs talep etmek için yazıyorum. İstanbul'da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim, babamın emekli maaşı bankaya kesiliyor ve ben part time işlerde çalışarak hem okumaya hem de aileme bakmaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum abla. Olmuyor 500 TL ile okul kitaplarımı mı alayım? Akbil ve yemek masraflarımı mı karşılayayım? Evin faturalarını mı? Ablacım lütfen hayırsever okurların bana yardım ederse çok sevinirim az bir miktar da olsa en azından 1 fatura ödeyerek annemin babamın üzerinden bir yük almak istiyorum. Çoğu zaman okula gitmeye param olmadığı için gidemiyorum abla, okumayı diplomamı alarak öğretmen olmayı çok istiyorum maalesef maddi zorluklardan dolayı okulumu donduracağım. Eylülde eğer bir yardım eli uzatılmazsa. Babamın maaşı bankaya gidiyor, annem ile ben part time işlerinde falan çalışarak ev geçindiriyoruz, abim asker. İnşallah bana bir yardım eli uzatılır ablacım.

Haberin Devamı

Rumuz: Küçük Meleğim


Kızım kas hastası. Çocuğumun tedavi masraflarını karşılayamıyorum. Kızımın bu hastalığı yenmesi için büyük çaba harcıyoruz ancak sadece hastaneye götürüp, muayene ve tedavi ile her şey bitmiyor maalesef. Farkını karşılayamadığımız ilaçlar ve akla gelmedik bir sürü masraf çıkıyor. Elimizde avucumuzda hiçbir şey kalmadı. Artık evden dışarı çıkamaz olduk. Marketten erzak alamıyoruz. Eşimi işten çıkarttılar. Acil yardıma ihtiyacımız var. İnşallah sesimi duyan birileri olur.

Yardım edin bana-Aslı

Merhaba Ben 2. Sınıf üniversite öğrencisiyim, bir küçük kız kardeşim var annem 5 /6 sene önce göğüs kanserine yakalandı. Birçok kez ameliyat oldu hala kontrolleri devam ediyor. Tek çalışan babam ve ailem bana para gönderemiyor, annemin hastane masraflarından dolayı. Lütfen yardımcı olur musunuz, bursa çok ihtiyacım var.

Haberin Devamı

Burs isteği-Aliye


Karatekin Üniversitesi’nde felsefe öğrencisiyim.8 kardeşiz, 7 kardeş öğrenciyiz. Kız kardeşim ve ben şehir dışında öğrenciyiz. Annemiz vefat etti, babamdan sadece yurt ücretimi alabiliyorum, part time çalışıyorum ama maalesef yine de yetmiyor. Eğer bir burs desteği alırsam Erzurum’da ekonomi okuyan kız kardeşimle paylaşacağız teşekkür ederim.

Yazarın Tüm Yazıları