Yengeç yeni Ayı: Yeni bir hayata başlamak için karşınıza bir yol çıkıyor

Herkese günaydın ve yepyeni bir haftadan merhaba;

Haberin Devamı

Gökyüzü yine tüm ihtişamıyla parlıyor. Bugün hem yeni ay gerçekleşiyor hem de gökyüzünde ay düğümleri burç değiştiriyor. Ay düğümleri, karmanın temsilcileridir ve bize geçmişten gelen dersleri gösterirler. Kadersel etkiler olarak çok söz ederiz.Bu sizi zaman zaman hep endişelendirsede aslında kader hep hayatımızda vardır. Sadece bunu bilmek sanırım yanlış seçim içinde olma korkusu bizi mahvediyor.

Nedir bu ay düğümleri diyenleri bir yandan duyarken, bir yandanda konuya oldukça hakim olanlar olduğunu biliyorum. Benim açımdan bakacak olursanız her iki grubu düşünerek yazmaya çalışmak biraz zor olsada neticede bir noktada size vereceği hisleri anlatmaya çalışacağım.Ay düğümleri yazısını yarın yayınlayacağız.

Öncelikle hepimizi ilgilendiren bugün gerçekleşecek yengeç yeni ayını masaya yatıralım.

Haberin Devamı

Gökyüzünde şu an hava elementi hiç yok. Hava elementi kimdir, nedir? 

Terazi, ikizler ve kova burçları olarak bilmeniz yeterli. Peki bunlar kendilerini acaba duygusal anlamda yok gibi mi hissediyorlar? Sanki evrende tutanacak hiçbir yer kalmamış duygusunu taşıyorlar mı? Bazı aksilikler ya da zorluklarla diğer burç kişilerine göre daha fazla yoruluyor ya da yönsüz hissediyor olabilirler mi? Uzun bir süre bunu yönetmeniz gerekecek. 

Özellikle bu burçlar içinde doğanlar için sadece kısa vadede vereceğiniz kararlarda en yakın ay terazi ve kova burçlarına geçtiği zamanlarda hareket etmeniz size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Mesela 23-24-25 temmuz ay terazi burcunda olacak.1-2-3 ağustos zamanlarında ay kova burcunda olacak gibi takip edebilirsiniz. 27 Ağustos’ta mars terazi burcuna geçene kadar biraz zayıf ve yönsüz bir enerji içinde olabilirsiniz. Bunun dışında yükselen burcunuz Terazi, ikizler ve kova ise bu durum yine önem taşımaktadır.

Bugünün gündemi içinde yengeç burcunda yeni ay gerçekleşiyor.

Yengeç Yeni ayı, 17 Temmuz 2023'te saat 21:32'de gerçekleşecek. Bu yeni ay, duygusal ve ruhsal bir yeni başlangıç için harika bir zaman. Yengeç, aile, ev ve kökler ile ilgili bir burçtur. Bu nedenle, bu yeniay, ailenizle daha fazla zaman geçirmeye, evinizi güzelleştirmeye ve köklerinizi keşfetmeye odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç Yeni ayı, aynı zamanda yaratıcılık ve hayal gücü için de harika bir zamandır. Bu yeni ay, yaratıcı projelerinize başlamak, yeni fikirler üretmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için size ilham verebilir.

Yengeç Yeni ayı, yeni bir başlangıç için harika bir zamandır. Bu yeni ay, duygusal ve ruhsal olarak kendinizi yenileyebilir, ailenizle daha fazla zaman geçirebilir, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü keşfedebilir ve yeni bir hayata başlayabilirsiniz.

Aslında her yeni ay yeni sayfa açmayı temsil eder ama bu seferki sanki artık mecbur kaldığınız için bunu yapmanız gerektiği hissini verebilir. Yani artık bir şeylerin yürümediğini, gitmediğini görüyorsunuz. Buna dayanacak daha fazla gücünüz kalmadığını düşünüyorsunuz.

Haberin Devamı

Yeni bir sayfa açmak zordur. Geçmişi geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak kolay değildir. Ama bazen, hayatta ilerlemek için bunu yapmak zorundayız. Eski alışkanlıklardan ve ilişkilerden kurtulmalı, yeni yollara gitmeliyiz.

Yeni bir sayfa açmak korkutucu olabilir ama aynı zamanda heyecan vericidir. Yeni bir başlangıç, yeni bir fırsattır. Hayatınızı daha iyi hale getirmek için bir şanstır.

Yeni bir sayfa açmak için hazırsanız, işte size birkaç ipucu;

*Geçmişi geride bırakın. Geçmişi ne kadar çok düşünürseniz, yeni bir sayfa açmak o kadar zor olacaktır. Geçmişi konuşmaktan vazgeçin ve yeni bir başlangıç yapın.

*Yeni bir hedef belirleyin. Yeni bir sayfa açmak için, kendinize bir hedef belirlemek en doğru yöntemdir. Yeni bir iş kurabilirsiniz. İşe yaramayan bir ilişkiden çıkabilirsiniz. Ne olmak istiyorsunuz? Ne yapmak istiyorsunuz? Hedefiniz, sizi yeni bir başlangıç yapmaya motive edecektir. Buna odaklanmak adına harika bir zamanda olduğunuzu bilmenizi isterim.

Haberin Devamı

*Yeni bir çevreye girin. Eski alışkanlıklardan ve ilişkilerden kurtulmak için, yeni bir çevreye girin. Yeni bir şehre taşının, yeni bir iş bulun, yeni insanlarla tanışın. Yeni bir çevre, sizi yeni bir başlangıç yapmaya zorlayacaktır.

*Kendinize güvenin. Yeni bir sayfa açmak için, kendinize güvenmeniz gerekir. Kendinize inanın ve başarabileceğinize inanın. Kendinize güvendiğinizde, her şeyi başarabilirsiniz.

*Yeni bir sayfa açmak zor olabilir ama aynı zamanda heyecan vericidir. Hayatınızı daha iyi hale getirmek için bir şanstır. Yeni bir başlangıç için hazır olun!

Sevdiğim bir sözle yengeç yeni ayını sonlandırıyorum;

Üzülmek, yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez, sadece bugünün gücünü tüketir.

Haberin Devamı

Güzel bir yeniay geçirmeniz dileğiyle…

Haftalık burç yorumlarınızı okumak için Mahmure.hurriyet.com.tr sayfasına tıklayın.

Yazarın Tüm Yazıları