Yaşamda önce istediklerini elde etmek, sonra da onları sevmek için çabalarsın.

Herkese Kasım ayının son haftasından sıcacık bir günaydın gönderiyorum. Ay bugün Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. İlişkiler alanında küslüklerimizi şifalandırmak adına gayet keyifli bir gün içerisindeyiz. Bugünün en önemli transit etkisi Merkür ve Satürn gezegenlerinin kavuşum gerçekleştirmesidir.

Haberin Devamı

Duygusal ve zihinsel anlamda her şeyi kusursuz ve ciddi algılamanıza neden olabilirken doğru kullanımında bu etki zihinsel derinlikler de kazandırır. Duygularınızı ya da kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün olayları yargılamak adına değil sadece mantık kurmak adına değerlendirmelisiniz.

Başkalarının yardımına ihtiyaç duymadığınızı düşünerek hatalar içinde olmayın. Herkes herkesin yardımına açık olmalıdır. Sıkı çalışmayla başarı elde edebileceğiniz ya da olumlu sonuçlar alacağınız güzel bir gün. Bugün olaylar içinde iyi bir dinleyici olun. Sorunları mantıkla çözün ve yüzeysel şeylerle zaman harcamayın.

Çevrenizdeki kişiler ile ilgili aşırı detaylara önem vermeyin. Olayları bütünüyle değerlendirin. Kendinizi depresif hissetmemek için bugün motivasyonunuzu yükseltecek ilgi alanlarınıza yönelin. Karlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkilere sahip olarak başlangıç yapmaktasınız.

Haberin Devamı

Senin her zaman haklı olduğunu sandığın bir zayıf bakış açın var, onu fark et ve değiştir. Kararlı ol! Kararlılık keskin bir bıçağa benzer, keskin ve düz keser, kararsızlık ise kör bir bıçak gibi kestiği her şeyi parçalar ve yırtar. Başarı, kararlı olmaktan başka bir şey değildir.

Gelelim günün Tavsiyesine;

İnsanların hayatlarını kendi çabalarıyla yükseltme yeteneğinden daha cesaret verici bir şey yoktur. Cesaretini kaybetmeden, başladığın yoldan vazgeçmeden ve geri dönmeden yürüyeceksin. Çünkü yanlış da olsa her yanlış girişim, ileri doğru atılmış yeni bir adımdır. Zorluk gördüğün zaman kendi kendine sürekli şunları tekrar et: Ya bin yol bulacağım, ya da milyonlarca yol açacağım.

Hayat ya cesur bir tecrübedir, ya da hiçbir şey değildir. Her zaman ileri bir adım at, korkmadan, cesurca. Tozu dumanı yutacağına, sen tozu dumana kat. Kilimin altından çekilişini seyretmek yerine, kayan bir halı üzerinde dans etmeyi öğren.

Haberin Devamı

Bir bilgeye sohbet sırasında soru sorarlar. Bilge, “O hususta bilgim yok” der. Bunu duyan bir adam öfke ile bağırır: “Orası cahillerin yeri değildir, in oradan aşağı”.

Bilge gülümseyerek cevap verir; “Burası bir şey bilen ve bir şey bilmeyenin makamıdır, hep bilirim diyenlerin yeri değildir.” İşte Bilge’den bir bilgiçlik değil, bilgelik dersi!

Sen henüz öğrenmesen ve keşfetmesen de bir bilgesin, içindeki bilgeyi bul.

Yazarın Tüm Yazıları