Merkür Retro’su ne zaman bitiyor! Ben bitmeden…

Günaydın yıldız savaşçıları; uzun oldu size yazmayalı… Biliyorum benden gelecek haberi bekliyorsunuz…

Haberin Devamı

9 Ekim 2021 gece 22:45 saatini not alın olur mu?

 

O akşam çok şey değişti dedim…

Bir daha eskisi gibi olmayacağız…

 

Ne gizemli bir laf dimi…

Bir daha eskisi gibi olmayacağız…

Olmak isteyende yok zaten…

Ya da eskisi gibi olmak olsaydı adı “eski” olur muydu?

 

Geçen bir arkadaşım ben eski hayal kırıklıklarımı yaşamak istemiyorum Aygül dedi.

Durdum yüzüne baktım…

Sen, eski sen misin ki dedim…

Kaldı böyle…

Bir kelime ile nasıl aydınlandığımı anlatamam dedi.

Kelimede aydınlanacak bir şey yoktu aslında. Son cümleyi başa alarak tersini sordum.

 

Sonra whatsapp bildirimine yazmış “Olaylar eskisi gibi olabilir ama ben maalesef eski ben değilim”

 

Haberin Devamı

Sanırım birinin size bunu söylemesi lazım. Siz eski siz değilsiniz...

Hoş geldin Dünyalı! Burada en büyük amacımız mutlu kalmaktır diyorum o zaman….

 

Nasıl bir Retro’ysa yaşadığımız ters yüz olduk mesajları geliyor!

 

Dünya döndükçe dış gezegenlerin etkileri ve manyetik yansımaları hep bizleri etkileyecek. Bunu canı isteyen kabul eder canı istemeyen etmez. Ama karşı gelmeleri anlamsız.

 

Hem yer altında hem de gökyüzünde yani evrenin genel olarak tümünde ne yaşadığımızı anlayamazsak tam bir huzur yakalamamız ve kendimizi güvende hissetmemiz mümkün değildir. Bu yüzden çok huzursuz ve korku doluyuz. Hayat çok ilginç bir yer… Şimşekler çakıyor, gök gürültüsü oluyor, yağmur yağıyor ertesi gün güneş çıkıyor ve sen hiçbir şey olmamış gibi yürüyor görünüyorsun. Güneş tutulmaları, ayın evreleri işte bunlar hep dikkatle bakılıp anlaşıldığı zaman korku gidiyor. Astroloji için her zaman söylediğim bir söz vardır: Astroloji sizi Allah’a daha yaklaştırır. Astroloji bize bu şekilsiz kaosta bizi söz sahibi olmaya itmek içindir. Doğanın ve evrenin tüm haşmetini anlamaktır.

 

Haberin Devamı

19 Ekim’de Merkür ileri hareketine dönüyor ve sonrasında bu gezegenin biraz daha hızlanması için üzerinden 3-4 gün daha geçmesi gerekebiliyor. Zaten işler 19 Ekim sonrası oldukça hızlanacak. Sonrasında Koç dolunayı her şeyi yeniden başlatma cesaretini sizlere verecek.

 

Kendini güvende hissetmek nedir?

Ne zor bir şeydir?

Bunu sonsuza kadar hissetmek mümkün müdür?

Hissetmemek acaba hiçlik midir?

Ne boş isteklerimiz var.

 

Sosyal Medyada yine olaylar olaylar!

Twitterda ve instagram da “Hangi burcu işe almazdın” diye bir post paylaştım. Biraz sorgulama ve çeşitli insanların yaklaşımlarını analiz etmek için tarafımdan yapılmış bir gözlem twitiydi. Birileri yazmış gölge burcunuz ve sentez burcunuz olabilir bu diye. Diğeri de sormuş “aaa o ne gidip bakim” yazmış. Sonra oradan yeni bir şeyler öğrenmişler ve araştırmaya başlamışlar. Diğeri başka bildiği bir şeyi yazmış vs… Bilgi paylaşımları artmış.

Haberin Devamı

Sabah uyandığımda başka birinden bir tweet gelmiş: “Bu nerden aldı sertifikayı Allah bilir, takipçi kasmak için böyle twitler atıyor, harita bütündür. Ne alakası var hangi burç diye?”

Başka biri altına yazmış. Şunun vizyonsuzluğuna ve bilgisizliğine bak. Beni nasıl hayal kırıklığına uğrattı. Çıkıyorum takipten vs…

 

Doğru harita bütündür. Bende aynı fikirdeyim ve hep bunu söylerim. Âmâ başka bir niyetle yazılmış bir şey var orda. Sadece doğrudan yargılama ve mahvetme enerjisi ile biri saldırıyor. Sonra diğer insanların twitlerine baktım. Şakalaşıyorlar, birbirlerine espriler yapıyorlar.

İnsanın kendiyle barışık olması nasıl güzel bir görüntü anlatılmaz.

 

Haberin Devamı

Daha sonra biraz kişilerin profillerine girdim inceledim. Malum Mars’ımız akrep çok şükür :)

Fake hesapları var ve kimlikleri kadın mı erkek mi o bile değil.

Bu vizyonlu harika arkadaşlar ritüellerin altına “kabul ettim, hayat bana güzel gelecek filan yazmışlar” mutluluk zincirlerine katılmışlar vs…

 

Nasıl vizyonlu ve nasıl astrolojiye değer katan hareketler olduğunu görünce geri bastım…

 

Allah aşkına kendi halindeki insanlardan uzak durun ya…

Beğenmiyorsanız engelleyin, silin, takip etmeyin.

Hiç tanımadığınız biriyle kavga ediyorsanız kendinizle kavga ediyorsunuzdur. Buna girmeyin.

Bakın olaylara iyimser bakarsanız hayatta sizlere iyimser bakar. Sürekli kötü ve negatif bakarsanız oradan bir şey öğrenemezsiniz. Bu yukarıdaki iki durum iki bakış açısı olsun diye örnekliyorum. Lütfen kendinize bu şekilde davranmayın.

 

Haberin Devamı

Biz astromatik ailesi olarak birbirimizin dilini çok iyi anlıyoruz. Dışarıya karşı korkusuyla en iyi yüzleşebilen kişi kendisine buna karşı durabildiği tüm varlıklarla birlikte bir aile kurar. Biz tüm korkularımıza birlikte karşı koyuyoruz. Ne olur ailemizin huzurunu bozmayınız. Benim canım Astro ailemle bu akşam Radyo D’ de 20:00’da canlı yayın toplantımız bulunmaktadır. Sizde ailemizin bir parçası olmak isterseniz buyrun bekleriz :)

 

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları