Mayınlarda sessizdir… Ta ki üstüne basana kadar…

Günaydın haftanın ortasına gelmiş bulunmaktayız. Çarşamba günü Ay ikizler burcunda hareket edecek. İletişim açısından fırsatlarla dolu bir güne giriş yapıyoruz.

Haberin Devamı

Düşüncelerinizi kararlı ve konsantrasyonunuz yüksek bir şekilde ifade etme şansına yakınsınız. Plan ve program dâhilinde yaptığımız her şeyden önemli kazançlar elde edebiliriz. Bu açıya duyarsız kalmayın. Kendiniz için ya da başkalarının hayrına olacak nitelikte farkındalıklar oluşturun. Yeni girişim, sözleşmeler veya yazışmalar adına kullanabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili beklentileriniz var ise onlarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün kontrolünüz dışında gelişen olayların içine girip orada kendinizi kaybetmeyin. Uranüs –Mars olumsuz açısının etkisi hala devam etmektedir. Bu transit sırasında başkaları ile sabırlı ol, çünkü Mars olayları kışkırtmayı sever. Yüksek enerji bolca olacaktır. Hiçbir sebeple sevdiklerinle karşı karşıya kalma. İnsanlara ve özellikle yakın çevrene karşı egon yüzünden büyük muhalefetler ya da meydan okumalara neden olmamalısın. Geçmişin ile alakalı bastırılmış duygularınla yüzleşmen söz konusu olabilir. Bunu göz ardı etmek yerine, bunu fark ederek çözümleyebilirsin. Bazı olaylar üzerine fazla geliyormuş gibi hissedebilirsin ama bu sadece içinde var olan potansiyeli kullanman için sadece gerekli olacak ufak bir tetiklenmedir. Bunu doğru yönetirsen sonrasındaki fırsatlar eminim ki yüzünü güldürecektir.

Haberin Devamı

Gelelim günün Tavsiyeli Hikâyesine;

Kral kendi yönetiminde çalışanları önemli bir görev için sınamak istemiş. Birçok güçlü ve akıllı adam etrafına toplanmış. Kral onları bugüne kadar görüp görecekleri en kocaman kapının önüne getirerek şöyle söylemiş: "Siz akıllı insanlar, benim bir sorunum var? Hanginizin bunu çözebileceğini görmek istiyorum. Burada krallığımdaki en büyük ve en ağır kapıyı görüyorsunuz. Hanginiz bunu açabilirsiniz?"

Saray mensuplarından bazıları açamayız der gibi başlarını sallamış. Diğerleri, çevresindekilere göre daha akıllı sayılanlar, kapıyı daha yakından incelemiş, fakat onlar da açamayacaklarını kabul etmişler. Bu akıllı insanlar böyle söyleyince saraylılar sorunun çözülemeyecek kadar zor olduğunda fikir birliğine varmışlar. Sadece bir vezir kapının yanına giderek onu şöyle bir gözden geçirmiş ve elleriyle yoklamış, açmak için çeşitli yolları denemiş, en sonunda kuvvetle yüklendiğinde ağır kapı açılmış. Meğer kapı zaten tam kapalı değilmiş ve açmak için deneme isteği ve yüreklilikle davranma cesaretinden başka bir şey gerekmiyormuş.

Haberin Devamı

Kral vezire şöyle demiş: "Sadece gördüğün ve işittiğine bağlı kalmadan, kendi gücünü devreye soktuğun ve denemeyi göze aldığın için saraydaki görevi sen alacaksın."

 

Dememiz o ki; Her zaman denemeye değer…

Cesur olun arkadaşlar…

İhtiyacımız olan belki sadece biraz kahve.

Mutlu günler dilerim…

KOÇ

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

BOĞA

Kariyerde aynı amacı paylaştığınız kadınlarla olan iletişim tarzınıza dikkat. Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz

İKİZLER

İlişkiniz ya da partnerinizin işleri ile ilgili bazı önemli gelişmeler sizi mutlu edebilir.Evliliğinizi ya da partnerinizin sizin hayatınıza bakış açısı hakkında bazı konuşmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Haberin Devamı

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

ASLAN

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

BAŞAK

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik endişelendirebilir.Yeni para kazanım yolları sizi mutlu edecek.

TERAZİ

Aşk ve ilişkilerinizde önemli gelişmeler sizleri yeni farkındalıklara götürebilir.Herzamankinden daha cesur ve istekli oluşunuz size fırsatlar getirecek.

AKREP

Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün.Aile ve finansal konularınız ile ilgili uzlaşamadığınız bazı konular duygusal gerilim yaratabilir.

YAY

Haberin Devamı

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir. Ortaklı gelirlerden yararlanamayabilirsiniz

OĞLAK

İş ortamınızda yöneticilerinizden önemli destekler alabilirsiniz.Özgürlük duygunuza saplantılı bir şekilde kurban olmayın.

KOVA

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar size iyi gelebilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

BALIK

İlişkilerde kopma riskine dikkat! Bazı olaylar sabrınızı son noktaya getirebilir. Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var.

 

Yazarın Tüm Yazıları