Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.

Günaydın herkese. Ay sabah saatlerinde kova burcunda ilerlerken öğlenden sonra balık burcuna geçiş yapıyor olacak. Maddi anlamda beklettiğiniz projeleri yeniden hayata değerlendirmek ve üzerinde düşünmek için pozitif bir gündeyiz. Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınızı tahsil etmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıca özel yaşamınızdaki bazı belirsizlikler bugün yaşayacağınız bir olayla kafanızda netleşebilirsiniz. Ekonomik anlamda bir kazanç elde etmek isterken elinizdeki var olan şartlarınızı da zorlamamaya özen gösterin. Ortaklaşa işler, yatırımlar veya ailenizin belirlediği parasal sınırlar ile ilgili konularda daha temkinli olmanız gerekir.

Bugün gördüğünüz ya da duyduğunuz bazı olaylar gerçeklik teşkil etmeyebilir. Acele karar vermeyin. Herkesin içinde kopan fırtınaları, çözemediği sorunları ve korkuları olabilir. Kimsenin korkusunu tetiklemeyin ve kimsenin sizin korkunuzu tetiklemesine izin vermeyin.

Bu arada 15 Aralık Cumartesi günü saat 16:00 ‘da İstanbul Kanyon AVM D&R’ da sizleri hem 2019 Astroloji Ajandanızı imzalamaya davet ediyorum hem de haritalarınız üzerinde sohbet etmeye bekliyorum.

Haberin Devamı

 Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.

Gelelim günün Tavsiyeli Hikayesine;

Bir kuş soğuk bir kış gününde yiyecek bulmak için kanat çırpıp duruyormuş. Hava o kadar ayazmış ki minik kuş dayanamayıp karın üstüne düşmüş. Minik kuş çaresiz soğuk karın üstünde ölümü beklerken oradan geçen bir inek kuşun üstünü pisletmiş.

Kuş öyle bir sinirlenmiş ki kanatları donmamış olsa kalkıp ineği dövecek bide bakmış ki pisliğin sıcaklığı ile kanatları çözülmüş, yaşama geri dönmüş öyle bir sevinçle ötüyormuş ki oradan geçen bir kedi bunun sesini duymuş ve pisliği eşeleyip kuşu pislikten çıkarmış, kuş buna da çok sevinmiş kediye teşekkür edecekmiş ki kedi onu yemiş!

Bu hikâyeden çıkaracağımız 2 kıssa var;

1)Her zaman seninle iyi geçinmeyen insanı düşmanın sanma!

2) Sana her zaman da yardım bahanesiyle yaklaşmak isteyenlere aldanma!

 Dememiz o ki; bugün tam da yaşayabileceğiniz olaylar yukarıdaki hikaye tarzında olabilir. Bu yüzden acele ve hızlı kararlar asla vermemelisiniz. Olaylara ve insanlara biraz daha zaman tanımalıyız.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları