2025 Senesine Kadar Koç-Terazi Aksındaki Ay Düğümlerinde Burçlarınızı nasıl etkiliyor?

KOÇ

Haberin Devamı

Sevgili Koç burcu; önümüzdeki iki yıl sizin için büyük bir değişim ve dönüşüm yılı olacak. Kuzey Ay Düğümü'nün sizin burcunuza geçmesi, güçlü bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Kariyerinizde zirveyi tadabilirsiniz. Ancak bu başarının basamaklarını tırmanmak o kadar kolay olmayabilir, aynı zamanda büyük bir eleme dönemi içine de girebilirsiniz. Hayattaki seçimlerinizi sorgulayabilirsiniz. Özellikle ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında güçlü bir türbülansa girebilir ve süreci dengede tutmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Bu noktada, olmuyorsa zorlamayın ve yeni bir şey kuracak adımı atın. Özel yaşam ve iş ortaklıkları konusunda aniden değişimler kapınızı çalabilir ancak mantıklı bir düşünme sürecinden sonra değişim için gerekli kararları alabilirsiniz. Eğer devam eden bir ilişkiniz varsa ve partnerinizle birlikte bu yolu yürümeye istekliyseniz evlilik düşüncesi içine girebilirsiniz. Evlilik anlamında şanslı etkilerin sizin yanınızda olduğunu unutmayın. Sevginize ve ilişkinize olan inancınıza tutunun. Hayatınızda aşkın dönüştürücü gücünü kullanmayı deneyin. İş hayatınızda da önemli adımlar atacaksınız. Kariyerinizde yeni fırsatlar elde edeceksiniz ve yeni bir başlangıç yapacaksınız. Süreç planladığınız kolaylıkta gitmese de sonuca geldiğinizde elde edecekleriniz sizi çok mutlu edecek. Sizin için maddi anlamda da oldukça verimli bir yıl olacak. Gelirinizi arttıracak ve bunu koruyabilecek, geliştirebilecek gündemler üzerine yoğunlaşabileceksiniz. Ancak bu dönemde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Paranızı kontrol altına almalı ve savurganlıktan kaçınmalısınız. Fiziksel ve ruhsal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız halinde gerekeni yapmaktan, takviye ve tedavilerden kaçınmamanızda fayda var. Düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek, sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Önümüzdeki iki sene boyunca kendinize bir spor programı belirlerseniz muhteşem bir fiziğe, dinç bir zihne sahip olabilirsiniz. Satürn Koç burcuna girmeden bu fırsatı değerlendirin. Yolculuğunuzda başarılar dilerim. 

BOĞA

Haberin Devamı

Sevgili Boğa burcu; 2004'ten bu yana yaşadığınız büyük bir döngüyü sonlandırmaya hazır olun. Maneviyatınız ve bilinçaltınızla ilgili konularda şifalanma dönemine girebilir, odak noktanızı kendiniz ve inançlarınıza çevirebilirsiniz. Hayata karşı olan inancınız ve hayattan beklentileriniz, büyük bir dönüşüm içerisine girebilir. Kişisel gelişiminizi tamamlamak için büyük çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bunların kalıcı olması için de kurduğunuz, başlattığınız ve iyi gelen gündemleri yaşantınızın bir rutini haline getirip yeni alışkanlıklar oluşturmalısınız. İş hayatınız ve sağlığınızı doğrudan ilgilendiren konularda değişiklikler yapmak başlangıç noktanız olabilir. Zira Boğa burcundaki Jüpiter de kilo konusunda kontrollü olmanız gerektiğini söylüyor. Beslenme ve sağlık konularında daha dikkatli olmaya, kilo almamaya özen göstermelisiniz. Bu süreçte kendinizi fiziksel olarak iyi hissetmek için düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmek size fayda sağlayacaktır. Bu büyük değişim, özellikle Mayıs 2018'den beri yıkılan düzeninizin yerine daha sağlam, daha güvenli alanlar yaratarak kendini gösterecektir. İşte o zaman hayatınızda kalıcı başarılar söz konusu olacaktır. Sabırlı, kararlı ve güvenilir yapınız sayesinde bu dönemde yaşadığınız değişimleri olumlu yönde kullanabilir ve başarılarınızı adım adım yükseltebilirsiniz. İçsel gücünüzü keşfetmek ve kendinize olan inancınızı artırmak için zaman ayırmanız, önünüzdeki fırsatları değerlendirebilmeniz için önemlidir. Unutmayın ki, hayatınızda yeni bir sayfa açmak ve kendi potansiyelinizi tam anlamıyla keşfetmek için harika bir fırsatlarla karşı karşıya olacaksınız. Kendinizi bunları görecek ve işleyecek şekilde yetiştirmenin önemini hep hatırınızda tutun. İnançlarınızı gözden geçirerek, iç sesinizi dinleyerek ve hayatınızı olumlu yönde değiştirecek adımlar atmaya cesaret ederek, geleceğinizde güzel ve kalıcı değişimlerin anahtarını elinizde tutuyorsunuz. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

Haberin Devamı

İKİZLER

Sevgili İkizler burcu; İşbirlikleri içerisinde olacağınız yoğun bir döneme giriyorsunuz. Zamanınızı ve enerjinizi nereye harcayacağınızın cevabını almak ve kendinize yeni bir rota belirlemek için daha iyi bir dönem beklemeyin. O dönem geldi! Kendi işinizi kurmayı, kendinize ait bir şeyler oluşturmayı çok isteyeceksiniz. Daha özgür bir hayatın parçası olmayı seçeceksiniz. Ancak yolunuzu belirlerken beğenilme arzusu sizi sosyal kaygılar içine sürükleyebilir ve gereksiz yere endişeler yaşayabilirsiniz. Sakin olun ve gereksiz düşüncelerden uzaklaşın. İçsel motivasyonunuzu güçlendiren ve özgüveninizi arttıran aktivitelerle ilgilenmeye özen gösterin, bu sizi canlı ve enerjik tutacaktır. İç dünyanızı keşfetmek, kendinize olan güveninizi pekiştirmek ve özgünlüğünüzü ön plana çıkarmak için çalışın. Yeni insanlardan yeni tecrübeler edinmek bu noktada işinizi kolaylaştırabilir. Kendinize olan inancınız, sosyal kaygılarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Sosyal alanda sizi daha mutlu edecek işlere yönelmek ve başarının tadını doyasıya çıkarmak için akışkan olun, ortama uyum sağlayın ve sürece güvenin. İkili ilişkilerde iletişime önem vererek, işbirliklerini daha verimli hale getirebilir ve başarıyı bazı ortaklıklar aracılığıyla da elde edebilirsiniz. Hayatınızda aşk ve çocuklarla ilgili konuları öne çıkabilir. Bu dönemde romantizm ve duygusal ilişkiler önem kazanacak. Sevgi dolu anları yaşamak, duygusal bağlarınızı güçlendirmek için çaba sarf etmeniz size mutluluk ve huzur olarak geri dönebilir. Aynı şekilde, çocuklarla olan ilişkilerinizde de daha özenli olmak, onların ihtiyaçlarına duyarlılık göstermek ve onları desteklemek size büyük keyif verecektir. Tebessüm ettiğiniz ve eğlendiğiniz alanlarda ön plana çıktığınızda sahne ışıklarının keyfini çıkarın. Unutmayın ki, İkizler burcu olarak sizin en büyük gücünüz esneklik ve adaptasyon yeteneğinizdir. Yeteneklerinizi sergilemek, yaratıcılığınızı ortaya koymak ve bunları yaşarken çevrenizle uyum içinde olmak size ilham ve memnuniyet sağlayacaktır. Bu dengeyi kurmayı ve korumayı başardığınızda hayatınızın gideceği yön sizi tahminlerin ötesine taşıyabilir. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

Haberin Devamı

YENGEÇ

Sevgili Yengeç burcu; 2025 Ocak ayına kadar profesyonel iş hayatınızın en önemli zamanlarına şahit olabilir ve kariyer yolculuğunuzda anlamı büyük bazı büyülü anılar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir evrime gireceksiniz ve adınızdan söz ettirebileceksiniz. Yaptığınız işte yeteneklerinizi ve becerilerinizi ön plana çıkarmak için cesur adımlar atabilir ve yeni fırsatları değerlendirerek yükselmek için çaba gösterebilirsiniz. Yurtdışına yerleşme ya da yeni bir alan kurma gibi istekleriniz söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki bu büyük değişimler, sizin için unutulmaz anılar ve deneyimler getirecektir. Eşzamanlı olarak ev ve aile hayatıyla ilgili konularda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Ev taşıma, yer değiştirme gibi konularda yoğun bir trafiğe girebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde daha derin bağlar kurmak ve sevginizi daha net bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Bu kök ailenizle olan iletişiminizin güçlenmesi kadar evlenmek ve çocuk sahibi olmak gibi kararları da beraberinde getirebilir. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz zamanlar sizin için değerli ve anlamlı olacak. Üstlendiğiniz sorumluluklar ve yaşadığınız olaylar hayatınızın akış yönünü etkileyebilir. Yeni kararlar almak ve hayatınızı istediğiniz şekilde şekillendirmek için cesaretinizin daha farklı ve yoğun olduğunu hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili önemli adımlar atarken içgüdülerinize ve kalbinizin sesine kulak vermeyi unutmayın. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

ASLAN

Haberin Devamı

Sevgili Aslan burcu; Yaptığınız işlerle adınızın yankılandığı bir zamana yolculuk yapıyorsunuz. Bu dönemde büyük başarılar elde etme ve küresel bir başarı öyküsü yazma şansına sahip olacaksınız. Eğitim, sosyal ilişkiler ve finansal konularda yeni kazanımlar elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili ne yapmak istediğinizi bilmek ve hedeflerinizi netleştirmek sizin için daha kolay olacaktır. Aklınıza gelebilecek pek konuda değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Ev, iş, fikir, çevre, şehir ve hatta ülke değişikliğinin gündeme gelmesiyle artık duran ve düşünen değil, harekete geçen olacaksınız. Cesur adımlar sizi güzel manzaralara ulaştırabilir. Seyahat etme tutkunuzun yeniden alevlenmesiyle, yeni yerler keşfetme merakı ve uğraşı ile dolu bir takviminiz olabilir. Farklı coğrafyalarda edineceğiniz deneyimler, dünya görüşünüzü genişletecek ve sizi zenginleştirecektir. Böylece hayatınız için gerekli olan inanç ve düşünceleri de pekiştireceksiniz. Y Özgüveniniz ve liderlik yeteneklerinizle ön plana çıkacak, çevrenizdeki insanları etkileyecek ve ilham vereceksiniz. aptığınız işlerle dünyada fark yaratma potansiyelinizden emin olun ve bu enerjiyle hedeflerinize doğru ilerleyin. Eğitim ve öğrenme konusundaki açlığınızla bilgi ve deneyimleri sürekli olarak güncelleyecek, her gün bir adım daha ileri gitme arzusuyla dolu olacaksınız. Bu şekilde, hayatınızdaki yeni güç ve başarılarla dolu bu dönemi en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Unutmayın ki siz bir Aslan burcusunuz ve içinizdeki asil ruh, tutkulu ve yaratıcı doğanızla hayatınıza değer katıyor. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

BAŞAK

Haberin Devamı

Sevgili Başak burcu; tutkulu zamanlara hazır olun. İlişkiler konusunda güçlü bir döneme giriyorsunuz. Tutkuyu ve şehveti derinden yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Ancak bu yoğun duyguların beraberinde getirebileceği sarsılmalar ve kafa karışıklığına karşı da hazırlıklı olmanızda fayda var. Yaşadığınız karmaşalarda, hangi zemine güveneceğinizi ve sağlam adımlar atacağınızı kolaylıkla fark edeceksiniz. Tüm bu hisler içinde unutmamanız gereken önemli şey, dengeyi sağlamaktır. Kendinize güvenlikli bir konfor alanı inşa etmek için denge kavramı hayatınızda önemli bir yer tutacak. Rahat hissetmenin geri dönüşü olarak güvenebileceğiniz temelleri sağlam bir şekilde atabilir, iç huzurunuzu koruyabilir ve hayata karşı daha güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Finansal konularda büyük bir şifalanma sürecine giriyorsunuz. Bu noktada yaşadığınız sorunları tamamen çözebileceğiniz gibi olduğunuzdan hatta hayal ettiğinizden çok daha iyi seviyelere de çıkabilirsiniz. Kendinizden ve imkanlarınızdan şüphe duymadan iş kabiliyetinizi ortaya koyduğunuzda güçlenecek, başarılar elde edeceksiniz. Titizliğiniz, disiplinli ve düzenli çalışma alışkanlıklarınızla hedeflerinize emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Düzenli olarak belirlediğiniz planlar sayesinde hayatınızda önemli gelişmeler yaşayacak ve geleceğe daha umut dolu gözlerle bakacaksınız. Unutmayın, siz bir Başak burcusunuz ve pratik zekanız, analitik düşünceleriniz ve sadakatinizle hayatınıza değer katıyorsunuz. Kendinizi tanıyın ve kabul edin, çünkü kendi özelliklerinizle büyük başarılara imza atacaksınız. Tüm bu başarıların tadını çıkarmayı unutmayın, zamanın keyfini sürün ve kendinize ödüller verin. Yani artık yaşamayı ertelemeyin. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

TERAZİ

Sevgili Terazi burcu; Güney Ay Düğümü'nün sizin burcunuza girmesiyle birlikte kadersel bir seneye adım atıyorsunuz. Bu süreçte kendinizi, tutkularınızı ve varoluşunuzu bu dünyadaki yerinizi anlamak için büyük bir sorgulama içine girebilirsiniz. Kadersel bir dönemeçte olduğunuz için öncelikle kendinizle derin bir bağlantı kurma fırsatı bulacaksınız. Geçmişteki deneyimlerinizden önemli dersler çıkarabilir ve gelecekteki hedeflerinizi netleştirebilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarında yeni kararlar alacak ve çevrenize karşı bazı sınırlar çizeceksiniz. Bireyselliğinizin önemini daha iyi anlayacak ve kendinize özen göstereceksiniz. Özellikle evlilik ve ortaklık konuları bu 18 aylık süreçte ana temanız olacak. Kendi değerinizi ikinci plana düşürmemelisiniz. Ortaklı işlerde yeni başlangıçlar ve bitişler yaşanabilir. Mevcut ilişkilerinizi geliştirme ve iyileştirme fırsatlarını yakalayabilir ya da gerektiğinde ayrılıkla sonlandırabilirsiniz. Hayatınızdaki eksik parçaları fark ederek, ilişkilerinizdeki dengeyi yeniden kurabilirsiniz. Hiçbirinin sizi yıldırmasına, düşürmesine, kabuğunuza çekilmenize müsaade etmeyecek duruşu sergilemelisiniz. Bunu öğrenmek için gelen bu dönemi kaçırmamalısınız.

Kariyer konusunda önemli bir dönemeçte olacaksınız. Zirveye ulaşmanızı kolaylaştıracak işlere ilerleyebilir, önemli projeler başlatabilir ve yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Tutkularınızı işinizle birleştirme fırsatı bulacak, başarıya adım adım ilerleyeceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve denge duygunuz sayesinde hayatınızın akışını olumlu yönde değiştirebilirsiniz. Duygusal ve zihinsel olarak olgunlaşacaksınız. Kendi iç huzurunuzu keşfedecek ve kişisel gelişiminize önem vereceksiniz. Unutmayın, siz bir Terazi burcusunuz ve adil, uyumlu ve estetik bir yaşam arzusuyla donatılmışsınız. Kendi yolunuzu seçerek, atamadığınız tüm adımları atın. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

AKREP

Sevgili Akrep burcu, hayatınızda kendinizi ve varoluşunuzu sorguladığınız bir sürece adım atıyorsunuz. Bu dönemde geçmişteki deneyimlerinizi gözden geçirecek ve hayatınızı düzenlemek için önemli adımlar atacaksınız. Yıpratıcı düşünceler ve tükenmişlik hissiyle daha önce başa çıkamamış olabilirsiniz. Bunun getirdiği özgüven sorunlarını aşıyorsunuz. Bu sefer kazanacağınızdan şüphe duymayın. Kaygılarınız ve stresinizi ortadan kaldırmak için bunların nedenlerini ortadan kaldırmaya odaklanmalısınız. Sadece böyle düşünmek bile önemli virajları rahatlıkla geçmenizi sağlayabilir. Zihninizde işleri yoluna koyarsanız fiziksel olarak da zorlukları en aza indirebilirsiniz. Sağlıklı yaşam, beslenme ve spor faaliyetleri konusunda düzensizlikler yaşamamaya özen gösterin. Duygusal türbülanslara karşı yeme alışkanlığınıza dikkat ederek, kontrolsüz kilo artışını önlemek için bilinçli beslenmeye yönelin. Gerektiği noktada uzman desteği almak sizin için daha etkili olabilir. Değişime ve yeniliklere açık olacak, çalışma alanlarınızı, rutinlerinizi ve düzenlerinizi değiştirme isteği duyacaksınız. Fakat insanlara karşı aşırı fedakarlık yapma konusunda da yeni bir tutum sergileme gayretiniz olmalıdır. Fazladan olan her şeyden sıyrılmalısınız. Hayatınızı sadeleştirerek, basit ve huzurlu bir düzen kurma zamanıdır. Geçmişteki deneyimlerinizi bir süreliğine geride bırakıp geleceğe odaklanın. Değişim rüzgarları kapınızda, bu süreçte hayatınızda yeni ve olumlu adımlar atarak yenilikleri kucaklayın. Akrep burcu olarak iç gücünüzü ve kararlılığınızı ortaya çıkararak, kendi iç dünyanızı daha iyi anlayacak ve kişisel gelişiminizi destekleyeceksiniz. Kendinizi derinlemesine keşfedecek ve iç huzuru bulacaksınız. Cesur ve kararlı adımlarınızla hayatınızdaki değişimleri yönlendirerek başarı ve mutlulukla dolu bir süreç yaşayın! Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

YAY

Sevgili Yay burcu, ihtişama ve parlamaya hazır olduğunuz bir döneme giriyorsunuz! Spot ışıklarının üzerinizde olduğu bu zaman dilimi, ekip çalışmasına, teknolojinin gücüne ve inovatif düşüncelere olan inancınızı yaptığınız işlerde ön plana çıkaracak. Bu 18 aylık süreçte, yeni başarı öyküleri yazabilecek ve büyük başarılara imza atabileceksiniz. Ancak unutmayın ki bu süreç kolay olmayabilir. Dengeyi sağlamak için çaba göstermek gerekebilir, çünkü bu çaba size emeklerinizin karşılığını getirecek ve başarı öykünüzü yazacak bir alan oluşturacaktır. Bu dönemde etkili bir lider olmayı ve ekip olabilme ruhunu sabırla taşıyacak ve tam bir senyor edasıyla başaracaksınız. Kendinizi geliştirmek, insanlarla etkili iletişim kurmak ve işbirliklerine önem vermek önemli olacak. Yıpranma riski taşıyan bu yolculukta, sinirlerinize hakim olmak ve duygusal dengeyi korumak da önemlidir. Karşınıza çıkacak zorluklarla başa çıkabilmek için "buna değer mi?" sorusunu sık sık sormak, size gücü ve doğru yolu gösterecek güzergahları verecektir. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular, sizi motive edebilir ve ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayabilir Sevdiğiniz işleri yaparken ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuzda rahat ve özgür hissedecek, kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Enerjisi yüksek, pozitif ve maceraperest ruhunuzla yeni başarı öyküleri yazmak için hazır olun. Sevgi dolu kalbinizle etrafınızdaki insanlara ilham olacak ve aydınlık bir iz bırakacaksınız. Cesur ve kararlı adımlarınızla yaşamın güzelliklerini dolu dolu yaşayın, sevgi ve başarı dolu bir süreç sizinle olsun! İçsel büyüme ve gelişim için yeni ufuklara doğru ilerlediğinizi unutmayın. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

OĞLAK

Sevgili Oğlak burcu; Hayatınızda ev-aile veya yer değişikliği, taşınma, evlenme ve boşanma gibi önemli konular gündeminizi meşgul edebilir. Ayrıca çocuklarla ilgili yeni gelişmeler de söz konusu olabilir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız veya zaten çocuklarınız varsa, bu dönemde çocuklarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ocak 2025'e kadar özel etkiler altında olacaksınız ve ev içi huzur ve mutluluğun formülünü yeniden, daha iyisiyle yazabileceksiniz. Bu dönemde aile ilişkilerinize daha fazla zaman ayırarak hayatınızdaki olası kaosları çözme fırsatı bulabilirsiniz Kariyer hayatınızda ise büyük bir değişim dönemine gidiyorsunuz. Hırslı ve kararlı olacaksınız,  gücünüzü kanıtlamak ve başarıya ulaşmak için çok çalışacaksınız. Zaten her zaman hırslı ve çalışkan olmanıza, geliştirdiğiniz dışa dönüklüğü de ekleyeceksiniz. Bu da sizi yeni iş birliklerine yönlendirecektir. Kariyerinizde önemli dönüm noktalarına bu şekilde ulaşabilirsiniz.Dolayısıyla karşınıza çıkan her şeyin hayrınıza, iyiliğinize olacağını düşünerek ilerlemelisiniz. Hayatınızın her alanındaki iyileşmeyi bu sayede fark edebilirsiniz. Özdisiplin, sabırlı ve kararlı adımlar, azim size istediğiniz yer ve kazanç değişikliğini getirebilir. Siz güçlü bir Oğlak burcu olarak, bu süreçte doğru adımları atmak için iç gücünüze güvenin ve başarılarınızın sizi her alanda daha da ileriye taşıyacağına inanın. Cesur ve kararlı adımlarınızla yolunuzda başarılar dilerim! 

KOVA

Sevgili Kova burcu;  popüler ve ışıltılı bir döneme giriyorsunuz! Kendi gücünüzü ve yeteneklerinizi fark ettiğiniz bu süreçte zirveye doğru ilerleyeceksiniz. Fırsatların önünüze serildiği bu aylarda seçimler yapmakta kararsız kalabilirsiniz, ancak içgüdülerinize güvenerek doğru yolu bulacaksınız. Değişimlere ve yeni maceralara açık olun, çünkü sizin için evrensel anlamda kabul gören düşünceleriniz ve vizyonunuzla güzel iş ve sosyal imkanlar elde edebilirsiniz.

Araştırmacı ruhunuzla içindeki öğrenci tarafınızı ön plana çıkarabilir, yeni eğitimler alarak kendinizi ve bilgilerinizi sürekli olarak yenileyebilirsiniz. Eğitim, sosyal ilişkiler ve finansal koşullar gibi alanlarda yeni güçler ve kazanımlar elde edeceğiniz bu dönemde, kendinizi ve dengeyi bulmak size çok iyi gelecek. Yeniliklere açık olmak ve yeni maceralar yaşamak için cesaretli olun. İş değişiklikleri, hatta ülke veya şehir değişikliği dahi bu dönemde kapınızı çalabilir. Fırsatları değerlendirme ve yeni deneyimlere açık olma şansını yakalamışken kaçırmamaya çalışmalısınız. Bu değişim yolculuğunun her anını değerlendirerek ruhunuzun doygunluğunu hissedebilir, kendinizi daha da iyiye taşıyabilirsiniz.

Kova burcu olarak, özgürlüğünüzü koruyarak ve farklılıklara açık bir şekilde ilerleyerek, yeni başarılar ve deneyimlerle dolu bir dönem sizi bekliyor. İçinizdeki yaratıcı enerjiyi ortaya çıkarın, cesurca adımlar atın ve kendi ışığınızı parlatın. Yolculuğunuzda başarılar dilerim! 

BALIK

Sevgili Balık burcu; Kuzey Ay Düğümünün Koç burcunda ilerleyeceği süre boyunca finansal konular ön plana çıkacak ve büyük bir şifalanma sürecine gireceksiniz. Satürn'ün Balık burcunda olması, sizin için çok iyi bir dönem olacağını gösteriyor. Bu süreçte hayatınıza büyük bir disiplin getirerek güçlenmenize ve kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacak. Ancak Satürn'ün kısıtlayıcı doğası nedeniyle finansal konularda bazı zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Gelir-gider tablonuzu yeniden düzenlemek zorunda kalabilir ve lüks ve konfor anlayışınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu dönemde parasal konularda ve eşten gelen miraslarla ilgili konularda düzenlemeler yapabilir, yeni bir denge oluşturabilirsiniz. Maddi konularda daha bilinçli olmak ve güvendiğiniz insanlarla işbirliği içinde olmak sizin için önemli olacak. Güveneceğiniz insanları titizlikle seçerek maddiyat konularını daha sağlam bir temel üzerinde yönetebilir ve bu şekilde şifalanabilirsiniz. Fedakarlıklarınızdan sınandığınızı düşündüğünüzde, size bir daha bunu yaşatmayacak ilişkilerin ve ortaklıkların içinde olmamanız gerektiğini hatırlamalısınız. Bu, yükünüzü hafifletecek ve işinizi kolaylaştıracaktır. Güçlü hissedebilir ve bunu istikrarlı hale getirmek isteyebilirsiniz. Korkmayın, yapıcı ve olumlu adımlar atarak geleceğe emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. İçsel huzurunuzu koruyarak, finansal alanda büyümek ve başarıya ulaşmak için gücünüzü kullanabilirsiniz. Balık burcu olarak, hassas ve yaratıcı doğanızla bu dönemi kendinizi daha da keşfetmek ve geliştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve sezgilerinizle doğru kararlar alarak, maddi anlamda başarıya ve bolluğa ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki içsel huzuru korumak, dengenizi ve denginizi bulmak sizi her şeyden daha fazla mutlu edecektir. Yolculuğunuzda başarılar dilerim. 

Son olarak, Koç burcundaki Kuzey Düğümü ve Terazi burcundaki Güney Düğümü, 2023-2024‘te hayatımızı önemli ölçüde etkileyecek güçlü bir astrolojik geçiştir. Bu dönemde dönüşüm ve değişimi kucaklarken hayatımızda bireyselliğimize ve ilişkimize odaklanarak ruhsal büyümemizi gerçekleştirebilir aynı zamanda karmik sürecimizi en iyi versiyonuyla şekillendirebiliriz. Zaman size en değerli giysisini giydirirken sorumluklarınızın bilincinde olmanın önemini ve eylemlerinizin karşılığını alacağınızı unutmayın. “Peki, bu tutulmalarla nasıl başa çıkabiliriz?” diye soracak olursanız, bilinçli davranışlar, sabır ve şefkatle bu sürecin üstesinden gelebileceğinizi hatırlamak yolculuğunuzda size ışık olacaktır. 

Cesur ve kararlı olmanız dileğiyle…

Yazarın Tüm Yazıları