Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Akrepler’in dönemi

Kararlı, ne istediğini bilenlerin burcu Akrep, bugünden itibaren güçlü bir biçimde açığa çıkmaya başlıyor. Çünkü, Güneş Akrep burcuna giriyor. Zaten bir süredir Akrep burcu'nda dolaşmakta olan Merkür (Geri gidiyor. Böylece uzun bir süre Akrep Burcunda kalacak) Akrep'in özelliklerini açığa çıkarıyordu. Şimdi ise, Akrep özelliklerini güçlü bir biçimde izleyeceğiz.

Biliyorsunuz Akrep, burçlar kuşağının en gizemli burcu. Sessiz ve durağan görünümünün ardında müthiş bir enerji gizli. Bu yüksek potansiyelli enerjiyi, ‘‘yapabilme’’ gücüne dönüştürebiliyor. (Tabii kişi bu özelliğinin farkında olabilirse!)

Hem Mars, hem de Pluton'un yönettiği Akrep Burcu, vücutta üreme organlarını sembolize ediyor. Kendisini en iyi hissettiği gün ise, salı.

Burcun bütünleştiği ‘‘yakut’’ taşı ise, Akrep tiplerine iyi geliyor. Özellikle kendinizi güçlü ve sağlıklı hissetmek için yakut veya rubi taşını üzerinizde bulundurarak çok daha dengeli olabilir, enerjinizi doğru biçimde kullanmayı başarabilirsiniz.

Akrep Burcu'nun üç tipi var. Az gelişmiş olanları ‘‘Akrep’’, vasat gelişmiş olanları ‘‘kertenkele’’, çok gelişmiş olanları ise ‘‘kartal’’ ile sembolize ediliyor. Fakat, hangi tip olursa olsun, bu burcun ortak özelliği ‘‘zeka’’. Hepsi son derece zeki oluyorlar. Sadece zekanın kullanım alanları farklı olabiliyor.

Yöneticilik potansiyeli çok yüksek olan Akrepler, mutlaka çalıştıkları servisin başında bulunmak istiyorlar. Yoksa, çalıştıkları servisi karıştırabiliyorlar. Hem de kendilerini hiç göstermeden.

Yazarın Tüm Yazıları