Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs burç değiştiriyor

Bugünden itibaren Venüs Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna giriyor. Biliyorsunuz Venüs Başak burcunda pek güçlü değil. Bu durumda Venüs’ün aşk ve estetik duygular açısından bilinen özelliklerinin açığa çıkması zor. Buna karşılık aşkın biraz daha bencil bir biçimde açığa çıkması ve sevgide israfa yönelik bir tutum gözlenebilir.

Parasal konulara uzun vadeli hesaplar yapılabilir ve pek de pratik olmayan bir yol izlenebilir. Ancak, toprak, emlak alım satımı gibi konulara kolaylık getirebileceğini de belirtmekte yarar var.

Gökyüzünün bu konumu sanatsal faaliyetlerden çok hizmet sektöründe bir hareketliliğe işaret ediyor. Çünkü, aynı zamanda Akrep burcuna girmiş olan Merkür’le iyi bakış açısı içinde bulunduğu için başarılı ilişkiler kurulabileceğini ve hitabet sanatının iyi kullanılacağını gösteriyor.

Bu durumda dikkatle planlanan hizmet sektörüne yönelik girişimlerde bu devre içinde başarılı olunacağı anlaşılıyor.

Gökyüzünün bu konumundan en başta Başaklar etkileniyor. Olumlu etkilenen burçlar ise, Boğa, Oğlak, Akrep ve Yengeçler.

Balıklar, kritik konumda bulunuyorlar. Ancak, Merkür’ün iyi etkileri dikkatli davranmanıza ve düşünerek hareket etmenize yardımcı olacak. Fakat, yine de parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir devrede bulunuyorsunuz.

Tabii bu arada biraz daha anlayışla ve sevgiyle davranmaya özen göstermelisiniz.

Olumsuz etkilenenler ise, İkizler ve Yay tipleri. Hem aşk, hem de parasal konularda zoluklar ve sıkıntılar olabilir. Fakat asıl önemlisi hoşgörülü davranmanızın zor olacağına işaret ediyor.

Bu nedenle katı davranışlardan uzak durmaya gayret etmelisini. Tabii harcamalarınıza da özen gösterseniz iyi olur.



Yazarın Tüm Yazıları