Yasemin Boran: Gezegenlerin etkisi

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Gezegenlerin dizilmesiyle birlikte insanların psikolojik olarak nasıl etkileneceğini merak edenlerin mektupları üzerine kısa bir açıklama yapmaya karar verdim. Aslında gezegenlerin hem dünya, hem de insanları bireysel olarak nasıl etkileyeceklerini uzun uzun anlattım. Hem kendi köşemde, hem Hürriyet'in ana gazete dahil olmak üzere ‘‘Pazar’’ ilavesinde, Tempo ve çeşitli dergiler ve de sayısız TV kanalında astrolojik yorumlarımı yaptım. Tabii bu arada Altın Işık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği (AABAD)'ın düzenlediği özel geceyi de unutmamak gerek.

Bütün bu açıklamaları kaçırmış olanlara kısaca içinizden yükselmekte olan yüksek potansiyelli enerjinin dışınıza yansımaya başlayacağını söyleyebilirim.

Özellikle çok belirgin olarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova Burcu'nda doğmuş olanların ve Ay veya yükselen burcu bu burçlardan olanların yaşantılarında önemli değişiklikler yapacakları bir döneme girmiş bulunduklarını söylemeliyim.

Henüz değişimi yaşamaya başlamayanlar ise, içsel olarak değişim arzuları duymaya başlayacaklar.

Tabii sadece Boğa, Aslan, Akrep ve Kova'lar olmayıp bütün burçların gökyüzünün bu konumundan etkilendiklerini belirtmeliyim. Çünkü, Toprak grubunda bulunan bu dizilme aynı zamanda Hava grubunda bulunan Uranüs ve Neptün'den etki alıyor. (Boğa-Toprak, Kova-Hava) Su ve Ateş grubu burçları da Toprak ve Hava'dan etkilendikleri için bütün burçlar etkilenmiş oluyor.

(Perşembe devam edecek)

Yazarın Tüm Yazıları