Yasemin Boran: Antalya’ya gidiyorum






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Geçenlerde 'Türkiye ve Dünya'nın geleceği' başlıklı bir konferans düzenlemiş ve duyurusunu buradan yapmıştım. Öylesine hoş bir katılım oldu ki, aynı konferansı dört kez tekrarlamak durumunda kaldım. Bu konferanslara İstanbul dışından gelenler de oldu. Bu arada gelemeyenler telefon edip benim oralara gelip konferans vermemi istediler.

Doğrusu çok etkilendim. İlk fırsatta mutlaka geleceğimi söyledim Malum Türkiye'nin içine girdiği bu süreci astrolojik açıdan incelemek durumundayım ve bunları anlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Mutlaka gidip bilgilerimi aktarmam gerektiğini düşünüyorum, ki bir telefon... Antalya'dan. Plan Kahve&Sanatevi beni davet ediyor ve orada konferans vermemi istiyor. Yani karşılıklı istekler birbirini buluyor. Zaten daima böyledir. Siz bir şey istersiniz ve istediğinizle ilgili düşünce yayını yaparsınız. Sonra bu düşüncenizle aynı dalga boyuna sahip olan istekle karşıkarşıya gelirsiniz. Yani iki istek buluştuğunda sizin isteğiniz gerçekleşmiş olur. Yani uygunluklar birbirini bulur. İşte şimdi de öyle oldu. İlk olarak bu konferansları Antalya'ya giderek başlatmış olacağım. Dinlemek isteyenler 0242 248 58 05 numaralı telefondan yeri öğrenebilir, 14 Nisan 2001 Cumartesi günü gelip dinleyebilirler.

Bu arada İstanbul'da da çok hoş bir konferans var. Bir astroloji konferansı. 15 Nisan Pazar günü Dedeman Oteli saat 10:30-18:00 arasında verilecek konferansın konusu 'ilişkiler'. Hajo Banzhaf ve Brigitte Theler'in birlikte sunacağı bilgiler 'Astrolojide ilişkiler'i kapsıyor. Hajo Banzhaf'ı aslında Türkiye tanıyor. 'İlhan Yayınevi' nden çıkan 'Astrolojinin anahtar sözcükleri 'adlı kitabından. Ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren de 'İlhan Yayınevi'. Daha fazla bilgiyi www,astrolojidergisi.com adresinden öğrenebilirsiniz.

Aynı gün, yani 15 Nisan Pazar günü ben de Alkent 2000'de olacağım. Altınışık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği olarak bir aktivite düzenledik. Anlayacağınız Türkiye Astrolojik çalışmalar açısından hayli hareketlenmiş bulunuyor diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları