Üstüne yattı

FELAKET, rezalet, iğrenç bir zemin. Bunun üzerinde 22 tane futbolcu koşuyorlar, onların da oyunları çok kötü.

Galatasaray kötü, Konya ondan kötü. Koskoca 90 dakikada Konya kalecisi Jefferson’un büyük hatasıyla Arda’nın attığı gol var. Burda Jefferson, topla Arda’nın kafasını karıştırdı. Meşin yuvarlağa vuracağına Arda’nın kafasına geçirdi. Bir de Konya’nın girdiği iki tane net gol pozisyonu...

Statların hali ne olacak?

Böyle bir zemini hazırlayıp, böyle futbol seyrettirenler utansınlar. Kulüpler habire para peşindeler. Paralar gelsin, transferler yapılsın iyi güzel de bu sahalar ne olsun? Nasıl yapılsın? Yok. Habire yayıncı kuruluşların daha fazla para vermesi bekleniyor. Ama vermeden almak Allah’a mahsus prensibi unutuluyor.

Zorluyorum sahada iyi oynayan var mı diye, maalesef bir futbolcu bulmak zor. Hadi Galatasaray Bordeaux’yla oynadı biraz yorgun. Konyaspor’a ne buyuruyoruz? Biraz Arda mücadele etti Galatasaray’da o kadar.

Ununu elemişler

"Lincoln Lincoln" diyorlar, adam yürümekten yoruldu. Ona dokunulduğu zaman da kendini yere bırakıverdi. Ama onların Türkiye’de ayrıcalığı var. Acaba Alman Ligi’nde onun aldığı faulleri hakemler verirler miydi?

Öyle veya böyle Galatasaray attı, üstüne yattı. Bu maç için daha fazla söylenecek bir kelime yok. "Hakemler nasıl?" derseniz, iki takım onu bile zorlayamadılar. Ama bu Galatasaray böyle oynamaya devam ederse, ligde daha çok Kocaeli faciası yaşar.

Konyaspor da veteranlar takımı gibi. Ununu eleyip, eleklerini asmışlar sanki...

Belki biraz ağır olacak ama, Konya Şehir Stadı’nın zemininde futbol müsabakası yapılmaz. Burada ancak büyük baş hayvanlar ve özellikle davarlar otlatılır.



Yazarın Tüm Yazıları